cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ya bu haberi okudum ve 3-4 dakika güldüm ama acı acı güldüm be dostlar.Memleketin milli eğitim bakanına bakın da neden bizi bu adamların yönettiğini biraz olsun anlayın. http://www.guncelmersin.com/haberdetay.asp?ID=2685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Abi bunun gerçek olabilme ihtimali sıfıra yakınsıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şaka falandır bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zaytung bundan daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu olayın gerçek olduğunu düşünüp tartışmak bu olayın gerçek olma ihtimalinden daha komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gerçek midir acaba diye 10 saniye düşündüğüme göre memleketin hali kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahmedinejad said: zaytung bundan daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 eğlencesine haber yapan bir sitenin yine eğlence olsun diye yayınladığı bir haber bu. gerçekle alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 BARİZ KAPTAAAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Evet gençler,ilk anda gaza gelip yaptığım bu paylaşım www.hocamforum.com isimli gayet espirili yurdum gençleri ile dolu bir sitenin yaptığı espirili yalan habermiş ve burada yapılan yukarıdaki şaka kısa sürede ekşi sözlük dahil pek çok sitede paylaşılmış.Çok şükür haber konusu espiriden ibaretmiş.Haberi ciddiye alıp sizlerle paylaştığım için özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ne demek çetin abi. senin adına biz özür dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 legendary thread olasılığı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 en fazla 1 olur olasalık. cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 LAWL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 güncel mersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 meyve olan mersin mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu haberi mi ciddiye aldınız? “Bu şahıs mı liseli gençlerimize örnek olacak? Elimizde kendisinin Hababam Sınıfı’nda defalarca kopya çektiğini ve disiplinsiz davranışlarda bulunduğunu gösteren CD’ler var. Gerekirse bu CD’leri kamuoyuyla paylaşıp kendisinin gerçek yüzünü halkımıza gösteririz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 başında bu varken sonra gel de eğitim ssteminden bişey bekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 okumadın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ardeth said: bu haberi mi ciddiye aldınız? abi tayyipin lafları bundan farklı olmuyor ki, inanır insanlar o yüzden... "EKMEĞİ KARNEYLE VERDİLER!" http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=bunlar%C4%B1n+zaman%C4%B1nda+ekmek+karneyle+da%C4%9F%C4%B1t%C4%B1l%C4%B1yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ahaha gayet olası geldiğinden harbiden okumadım postları. ama bence şakalıkomikli değil yarın bigün olabilir yani ben kendisini yakından takip ediyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hakikaten komik gelmedi. yani topic'in ciddi biçimde açılması komik tabi de, komik olması amaçlanan haber komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 zaytung çakması fikir fena değil ama yazı çok kötü. zaytungdan biri yazsa muhtemelen daha eğlendirici olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar