cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Alın işte,habere bakın. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17624796.asp?gid=381 Adamlar hep cemaate nasıl yaranırız,cemaat üyelerini nasıl sağa-sola yerleştiririz'e kafa yormaktan asıl işlevlerini yapamaz hale geldiler. Geçen senelerde çocuklar çok güzel bir klip hazırlamış ve yutuba koymuşlardı, "ÖSEYEME gözümü ye" şeklinde makyajlayabileceğim isimli klip milyon tıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Çocuklar harbiden haklı yahu...Bu saatten sonra tanrım ÖSYM'nin hazırlayacağı herhangi bir sınava giren herkese yardım etsin.Çünkü zerre gram güvenmiyorum bu adamların yapacağı bir sınava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ygsyi boyle sifreli planli yapanlar her sinava yapiyodur. siklarin, sorularin falan yerlerini degistirtiyolardi heralde bunda da yakalanmamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 e ek süre vermişler işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 dün seçim öncesi kamuoyu araştırması anketi düzenliyordum Isparta'nın bir köyünde. Soruların içerisinde şifre açıklamalarından ikna olunup, olunmadığına dair bir soru vardı. 22 yaşında bir kızla anket yapıyordum cemaatle okumuş lisede, kendisi dedi bize her sınav öncesi belli bir soru şifresi verilirdi, kesin vardır bunda da şifre ondan ben ikna olmadım dedi vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cetintas said: Ya vermişler de bu durum bir sınavı becerememe gerçeğini değiştiriyor mu smarthan dostum? yok değiştirmiyor. ona bişi dediğim yok zaten. ama haber başlığındaki gibi kriz olması için o kadar öğrencinin sınavlarına bişi olması lazım diye düşündüm. 1 saat geç 1 saat erken ne kadar kriz yaratır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konsantrasyonları gidiyor bir kere, sınavdaki başarı şansları da düşmüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Bu durumu mallık olarak gördüm dostum ve başlığı da ona göre attım.Neticede ÖSYM'nin amacı belli sayıda sınavı organize etmek ve düzenlemek.Senede bir(bazen birkaç) kez yapılan işler bu işler.Senede bir(veya birkaç) kez yapılan bu işleri de organize edemiyorsa mallık olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 başka bişeyleri organize etmekten sınav organize edicek zamanları kalmıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 cetintas said: Bu durumu mallık olarak gördüm dostum ve başlığı da ona göre attım.Neticede ÖSYM'nin amacı belli sayıda sınavı organize etmek ve düzenlemek.Senede bir(bazen birkaç) kez yapılan işler bu işler.Senede bir(veya birkaç) kez yapılan bu işleri de organize edemiyorsa mallık olur diye düşünüyorum. yok senin başlığın değil hürriyetin başlığı nileppezdel said: Konsantrasyonları gidiyor bir kere, sınavdaki başarı şansları da düşmüş oluyor. ben daha bi konsantre oluyorum öyle durumlarda. kafamı daha bi hazırlıyorum sınava. kendime göre düşünmüştüm. ama haklı olabilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Anladım arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 "Soru kitapçıklarını, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) şifre iddialarını soruşturan Cumhuriyet savcısının inceleme yaptığı Meteksan firmasının bastığı belirtildi." said: Al işte, suçu ÖSYM'den alıp taşeron firmaya atıyorlar. Günah keçilerini buldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Taktik hep aynı,her türlü kusuru işle,sonra da birilerinin üzerine at suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ales sınavı saçma bişi zaten. türlü türlü yöntemler bulunuyorken, her şeye sınav koyar olduk artık. demin ales'e girdim, ordan geliyorum. çok komik sorular ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Şu işin sorumlusu adamların da ağızlarından "kul hakkı" lafını düşürmemeleri bu ülkenin yakılması ile sonuçlanacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://i.imgur.com/ERIUe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Bir gün bu her gittikleri yerde "bravooo,şak şak şak" diye alkışlayan halk var ya.... Rüzgarın tersten estiğini görünce aynı adamları tefe koyar, oynatır... Bu millet adamı rezil de eder, vezir de. Çok görmüştür bizim tarihimiz bu durumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 smarthan said: e ek süre vermişler işte ? Dostum ek süreyi sadece yedek kitapçık verebildikleri insanlara vermişler. Az yedek kitapçık varmış, yetmemiş herkese. Yedek kitapçık alamayan insanlarsa sınavdan çıkmak istediklerinde ona da izin vermemişler 135 dk içeride tutmaları gerektiğinden. http://haber.gazetevatan.com/aleste-soru-kitapcigi-krizi/373095/1/Gundem said: Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Fen Fakültesi’nde yapılan ALES’te, sınava girenlerden yaklaşık 500 kişiye hatalı soru kitapçığı dağıtıldı. Bu kitapçıkların verildiği adayların saat 09.30’da başlaması gereken sınavı, bir saat geç başladı. Hatalı soru kitapçıkları yerine yedekleri dağıtıldı. Yedek kitapçıklar yetmeyince Manisa’daki Celal Bayar Üniversitesi’nden de yedek kitapçık getirildi. Ancak yedek kitapçıklar da yetmedi ve bazı adaylara yedek kitapçık verilemedi. Bu adaylar da sınav başladıktan 135 dakika dışarı çıkma yasağı nedeniyle salonda bekledi ancak 136’ncı dakikada salonlardan çıkabildi. Yedek kitapçık alanlara 3 saatlik sınav süresi, kitapçığın verilmesinin ardından başlatıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 e o adam 135 dakika dolmadan çıksa ne yazar zaten kagıdı yok bişiyi yok sınavı mı iptal olcak :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 said: İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde yapılan ALES’te sınava giren yaklaşık 500 kişi, hatalı soru kitapçığı yüzünden sıkıntılı anlar yaşadı. Saat 09.30’da başlaması gereken sınav, soru kitapçıklarının hatalı basılması, soruların eksik, sayfa sıralarının karışık olması nedeniyle başlayamadı. Bunun üzerine yedek kitapçıklarla soruna çözüm bulunmak istendi. Ancak eldeki yedek kitapçıklar da yeterli gelmedi. Manisa’daki Celal Bayar Üniversitesi’nden yedek sınav kitapçıkları getirildi. Bu sayede sınavın bir saat gecikmeyle, saat 10.30’da başladığı belirtildi. Saat 12.30’da sona ermesi gereken sınavın, saat 13.30’da sona ereceği belirtildi. Soru kitapçıklarını, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) şifre iddialarını soruşturan Cumhuriyet savcısının inceleme yaptığı Meteksan firmasının bastığı belirtildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25206030/ Burdaki kaynağa göre kimse kitapçıksız kalmamış sadece daha geç başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 said: Yedek kitapçığı beklemeden dışarı çıkarak duruma isyan eden adaylar, tepkilerini "Emeklerimiz boşa gitti", "Şoktayız", "Herkes tatmin oluyor ama olan bize oluyor" sözleriyle dile getirdi. ilk paragrafta böyle yazıyor. çelişki var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mithat said: e o adam 135 dakika dolmadan çıksa ne yazar zaten kagıdı yok bişiyi yok sınavı mı iptal olcak :D:D Yok sadece polis eşliğinde çıkacak falan.. Soruları başkasına sızdırmasın diye bir nevi güvenlik önlemi işte.. @Nolax Dostum ÖSYM İzmir İl Temsilcisi demiş yetmedi diye. Ben öyle anladım :D Prof. Dr. Erkan, "Baskıdan kaynaklanan karışıklık olmuş, sayfalar karışık basılmış, kitapçık numaraları da farklıymış. Bu durumdan etkilenenler oldu. Elimizdeki yedek kitapçıkları dağıttık, yedek kitapçıklar yetmedi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden kitapçık getirttik. Bazı adaylar hiç soru çözemeden çıktı. Yedek kitapçık dağıttığımız adaylara da eşit süre yani 180 dakika verdik" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gavur izmir haketmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gercekten yetmemiş sınavdan gelen bir arkadaşım söyledi bir cok insan hiçbir şey yapmadan içeride 135 dk tutulmuş. gerçekten saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yakın tarihte ösym ile işi olan herkese allah sabır versin. her sınavda ayrı bir rezillik çıkıyor. boş keseden sallayıp olayı savunmaya çalışan arkadaşlar cidden rica ediyorum lütfen susun, 2 senedir her sınavda insanların canı yanıyor. yazık bu kadar emeğe... küfür etmekten yoruldum bu adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar