Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4-5 defa kahve dökülen casper laptop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayvanoğlu hayvan itoluit bir arkadaşımın icraatı.
benden daha kıymetli mi lan bozulursa bozulsun ak laptopu diyip elime bıraktı laptopu 1 ay önce
sonra bir facebook sayfası bile açamayınca format attım 2 defa
hala aynı şekilde devam ediyor kitleniyor mavi ekran veriyor
format atmam çok salakça bir hareket tabii kabul ediyorum ama kahve bozduysa anında olurdu yavaş yavaş bozulmazdı diye düşündüm
sorun hala devam ediyor ama
en yakın casper bayii 1,5 saat uzaklıkta o yüzden üşeniyorum
garantiye götürmeden birşeyler yapamazmıyım acep?
Mesaj tarihi:
toggie said:

4-5 defa aynı adam mı doktu kahveyi senin laptop'a?

evet
geliyodum böyle
laptop yapış yapış tuşları
noldu buna diyodum
kanka kusura bakma yeaaa kahve/fanta/zam suyu falan döküldü diyodu
sonunda bozacaksın laptopu dikkat et dedim
bozulursa bozulsun ak benden daha mı değerli diye bağırdı çağırdı
ondan sonraki muhabbet başka bir topik konusu tabii
Mesaj tarihi:
Babam kül tablası olarak kullandıgından kendi laptopunu bence gayet rahatlatıcı kahve. Hayır klavye kurşun yemiş asker gibi delik deşik bir halde görsen gülmekten alıkoyamazsın kendini.
Mesaj tarihi:
anında bozulurdu diye bişey yok, özellikle su/kahve vb sıvı içecekler elektronik parçalarla temas ettiği zaman, o kahve dökülen anakart ve üzerindeki bazı entegre veya bilimum elektronik komponentler şimdi çürümeye başlamıştır, ve o laptop gg.
Mesaj tarihi:
Arkadaş seçerken dikkatsiz davranmanın getirileri işte. Arkadaşlık öyle "benden kıymetli mi yea" deyip sıyrılmakla olmuyor.

Onun dışında, garanti varsa götür diyeceğim de garanti kapsamına girmez, ümitlenme yani. O yüzden paran varsa götür. Yoksa 1 litre mazot al, sök ana kartı, üstündekileri de çıkar, mazotla sil. Ama yukarıda denmiş, o parçalar çürümeye başlamıştır rahat. Hayır gelmez.

Yeni aldın bide sen bilgisayarını. Okkalı 2 tane asılamadın mı o lafı dedikten sonra o ite?
Mesaj tarihi:
daha bu saatten sonra ne mazot ne alkol hiçbişey fayda etmez kanımca o anakart için, 1-2 haftaya daha beter sorunlar yaratıcaktır. gg.
Mesaj tarihi:
"madem senden değerli değil o zaman bana yenşi bir tane al bu da senin olsun" de

tam onun bunun çocuğuymuş ama yüzsüzce bir de 4-5 lekre dökmek fln.. ben ilkinde dökse bir daha vermem

homoseksüele bak ya sanki para kolay kazanılıyor "benden değerli mi?" diyor bir de.. yemin ediyorum sinire kestim ya rahat geniş beyaz kadın ticaretçisi, anasını pazarlayan homoseksüel

o kendini becerip gitsin de sıkıyorsa bir dizüstü de kendine alsın bakalım alabiliyor mu

böyle adamın ağzının ortasına ortasına vuracaksın cebinden de parasını alacaksın

geçmiş olsun gecko kardeş
Mesaj tarihi:
gecko said:

toggie said:

4-5 defa aynı adam mı doktu kahveyi senin laptop'a?

evet
geliyodum böyle
laptop yapış yapış tuşları
noldu buna diyodum
kanka kusura bakma yeaaa kahve/fanta/zam suyu falan döküldü diyodu
sonunda bozacaksın laptopu dikkat et dedim
bozulursa bozulsun ak benden daha mı değerli diye bağırdı çağırdı
ondan sonraki muhabbet başka bir topik konusu tabii

gecko... :(
Mesaj tarihi:
gecko sonrasında gelişen olayları, konuşmaları merak ediyorum onlarıda yazsana iyice bir enrage olsun herkes. Hoca 2. seneye yaklaşıyorum laptop a su bile deymedi adam 4 5 kere kahve döküyo. Kafasında kırardım o laptopu adamın.
  • Yeni Oluştur...