gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hayvanoğlu hayvan itoluit bir arkadaşımın icraatı. benden daha kıymetli mi lan bozulursa bozulsun ak laptopu diyip elime bıraktı laptopu 1 ay önce sonra bir facebook sayfası bile açamayınca format attım 2 defa hala aynı şekilde devam ediyor kitleniyor mavi ekran veriyor format atmam çok salakça bir hareket tabii kabul ediyorum ama kahve bozduysa anında olurdu yavaş yavaş bozulmazdı diye düşündüm sorun hala devam ediyor ama en yakın casper bayii 1,5 saat uzaklıkta o yüzden üşeniyorum garantiye götürmeden birşeyler yapamazmıyım acep?
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 4-5 defa aynı adam mı doktu kahveyi senin laptop'a?
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sende laptopu kahvesine döküp benden daha mı onemlı deseydın.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 toggie said: 4-5 defa aynı adam mı doktu kahveyi senin laptop'a? evet geliyodum böyle laptop yapış yapış tuşları noldu buna diyodum kanka kusura bakma yeaaa kahve/fanta/zam suyu falan döküldü diyodu sonunda bozacaksın laptopu dikkat et dedim bozulursa bozulsun ak benden daha mı değerli diye bağırdı çağırdı ondan sonraki muhabbet başka bir topik konusu tabii
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Babam kül tablası olarak kullandıgından kendi laptopunu bence gayet rahatlatıcı kahve. Hayır klavye kurşun yemiş asker gibi delik deşik bir halde görsen gülmekten alıkoyamazsın kendini.
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 valla ilkini affederim, ikincisinde tartısır kavga ederiz, ücüncüde dislerini doker benden daha mı degerli derim oyle adama. ne edepsiz liseliler var yahu.
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 şekerli içmese yabış yabış olmazmış, tam dayaklık ben de çok döktüm ama survivor gibi yaşıyo alet, neden şekersiz içiyorumj
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 O arkadaşıma küçük süprizler yapardım... Yetinmezdim, büyük süprizler de hazırlardım. Hadi 1 neyse ama regular bir durum ise yapılacak tek şey: Bozdun, öde...
0ne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 anında bozulurdu diye bişey yok, özellikle su/kahve vb sıvı içecekler elektronik parçalarla temas ettiği zaman, o kahve dökülen anakart ve üzerindeki bazı entegre veya bilimum elektronik komponentler şimdi çürümeye başlamıştır, ve o laptop gg.
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 O arkadaşının ağzını burnunu kırmak lazım.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Arkadaş seçerken dikkatsiz davranmanın getirileri işte. Arkadaşlık öyle "benden kıymetli mi yea" deyip sıyrılmakla olmuyor. Onun dışında, garanti varsa götür diyeceğim de garanti kapsamına girmez, ümitlenme yani. O yüzden paran varsa götür. Yoksa 1 litre mazot al, sök ana kartı, üstündekileri de çıkar, mazotla sil. Ama yukarıda denmiş, o parçalar çürümeye başlamıştır rahat. Hayır gelmez. Yeni aldın bide sen bilgisayarını. Okkalı 2 tane asılamadın mı o lafı dedikten sonra o ite?
0ne Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 daha bu saatten sonra ne mazot ne alkol hiçbişey fayda etmez kanımca o anakart için, 1-2 haftaya daha beter sorunlar yaratıcaktır. gg.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 SeaGle said: O yüzden paran varsa götür. Yoksa 1 litre mazot al, sök ana kartı, Cümlenin devamı olarak "dök mazotu üzerine ve yak" diycektin sanırım :D yanlış olmuş :)
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 benden kıymetlimi ya diyorsa kıymetlidir
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 "madem senden değerli değil o zaman bana yenşi bir tane al bu da senin olsun" de tam onun bunun çocuğuymuş ama yüzsüzce bir de 4-5 lekre dökmek fln.. ben ilkinde dökse bir daha vermem homoseksüele bak ya sanki para kolay kazanılıyor "benden değerli mi?" diyor bir de.. yemin ediyorum sinire kestim ya rahat geniş beyaz kadın ticaretçisi, anasını pazarlayan homoseksüel o kendini becerip gitsin de sıkıyorsa bir dizüstü de kendine alsın bakalım alabiliyor mu böyle adamın ağzının ortasına ortasına vuracaksın cebinden de parasını alacaksın geçmiş olsun gecko kardeş
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gecko liseliyim dövemem diyorsan patice toplanıp o "arkadaşın" işini görelim.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gecko said: toggie said: 4-5 defa aynı adam mı doktu kahveyi senin laptop'a? evet geliyodum böyle laptop yapış yapış tuşları noldu buna diyodum kanka kusura bakma yeaaa kahve/fanta/zam suyu falan döküldü diyodu sonunda bozacaksın laptopu dikkat et dedim bozulursa bozulsun ak benden daha mı değerli diye bağırdı çağırdı ondan sonraki muhabbet başka bir topik konusu tabii gecko... :(
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sikinti 1, arkadasindan once senin "canin sagolsun, yenisini alirsin" demen gerekirdi.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kıymetli tabii puşt, poponu satsan alamazsın tarzı bir hamleyle ağzının ortasına bir tane gömmek
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 sök aleti ve anakartı alkole yatır, iyice bi temizlenir çalışır büyük ihtimal, en azından servise götürme şansın olur kahve kaybolacağı için.
aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gecko sonrasında gelişen olayları, konuşmaları merak ediyorum onlarıda yazsana iyice bir enrage olsun herkes. Hoca 2. seneye yaklaşıyorum laptop a su bile deymedi adam 4 5 kere kahve döküyo. Kafasında kırardım o laptopu adamın.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben de 3-4 senedir falan laptop kullanıyorum sıvı değmişliği yoktur panps, nasıl bir servet düşmanlığı bu.
Öne çıkan mesajlar