harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yahu bu forum kullanıcılarına ciddi Türkçe eğitimi vermek lazım yeteri kadar bilgim ve sabrım olsa bu misyonu da ben üstleneceğim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 burada yorum yapmaya harcadığın zamanı, arkadaşlara Türkçe öğreterek harcayabilirsin. Bizce çok önemli bir misyon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 "Ben de" yerine kıro gibi "BENDE" yazan adam mı Türkçe öğretecek forum kullanıcılarına? :) Bu arada bininci defadır "diğer maçlarda hata olunca FB yöneticilerinden ses çıkmıyor valla" gibi saçma sapan bir muhabbet dönüyor. Hiçbir takımın yöneticileri diğer takımların maçlarında hata yapıldığı zaman çıkıp onların hakkını savunmakla yükümlü değildir, kendi yönetiminiz bunu beceremiyorsa o sizin probleminiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tabi ki her kulüp kendi hakkını savunacak. ama bu kulüp yöneticilerine gelen yaptırımlarda çifte standart var ise orada bir sıkıntı var demektir. said: Kuruldan yapılan açıklamada, Bursaspor-Galatasaray karşılaşmasından sonra sportmenliğe aykırı beyanatta bulunmasından dolayı Adnan Polat'ın takdiren 21 gün hak mahrumiyeti ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi. said: "GALATASARAY A.Ş. idarecisi IŞIN ÇELEBİ'nin, 06.03.2011 ve 08.03.2011 tarihlerinde bazı televizyon programında sportmenliğe aykırı beyanlarda bulunmasından dolayı takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" Işın Çelebi, hakemlerin bu sezon birçok maçta Galatasaray'ın emeklerini gasp ettiğini ve bunun sürekli tekrar etmesi sebebi ile altında kasıt aradıklarını belirtmişti. said: “Soyunma odası basılacaksa alasını yaparız” diyen Beşiktaşlı yöneticiye, PFDK 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Kurul ayrıca Cengiz Zülfikaroğlu'nu da 15 günle cezalandırdı. Peki. Sayın Aziz Yıldırım bu sezon ikinci defa tünele inip, hakeme şerefsiz diye ithamda bulunup önce 45 gün ceza alıp, sonra da 21 güne iniyorsa bu ceza insanlar pek tabi bunu sorgular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 penalti yada degildi, oldu bitti.. 2. olmasin fener. turu gecemiyo sonra =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Baggio said: "Ben de" yerine kıro gibi "BENDE" yazan adam mı Türkçe öğretecek forum kullanıcılarına? :) Bu arada bininci defadır "diğer maçlarda hata olunca FB yöneticilerinden ses çıkmıyor valla" gibi saçma sapan bir muhabbet dönüyor. Hiçbir takımın yöneticileri diğer takımların maçlarında hata yapıldığı zaman çıkıp onların hakkını savunmakla yükümlü değildir, kendi yönetiminiz bunu beceremiyorsa o sizin probleminiz. benden eğitimci olmaz zaten, benim yerime bu görevi üstlenirsen çok sevinirim. yanlız önce senin diploma alman gerekiyor, çünkü yine anlamamışsın beni kimse fenerli yöneticiler başka takımların hakkını savunsun istemiyor, biz istiyoruz ki hakem odalarını basıp " niye penaltı vermiyorsun " diyen arkadaşlar, kendilerine uyduruk penaltı çalındığında da gidip odaya " niye bize uyduruk penaltı veriyorsunuz ulan sayın hakemler " diye hesap sorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 istedigin zeitgeistden buyuk bir utopya olmus. ne istediginin farkindamisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 harrykewell said: yanlız önce senin diploma alman gerekiyor, çünkü yine anlamamışsın beni kimse fenerli yöneticiler başka takımların hakkını savunsun istemiyor, biz istiyoruz ki hakem odalarını basıp " niye penaltı vermiyorsun " diyen arkadaşlar, kendilerine uyduruk penaltı çalındığında da gidip odaya " niye bize uyduruk penaltı veriyorsunuz ulan sayın hakemler " diye hesap sorsun Karşı takımın hakkı, başka takımın hakkı olmuyor mu? Karşı takım kardeş takım mı oluyor? Yazdığın şeyleri göndermeden birilerine okut bence, komiklik varsa uyarsınlar, kötü oluyor böyle. (Bize haksız penaltı çalınmıyor genelde ayrıca, verilmeyen oluyor tersine. Bizim problem genelde Lugano/Emre'ye eksik gösterilen kartlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 20 sayfayı falan oturup okudum şimdi , millet harbi harbi inanmış maçın satıldığına ahahaha adamlar şu dandirik kadroyla (sol beklerine laf etmiyorum fenerde görmek istediğim adam valla taşkıran)30 maçtır 2 pas üst üste yapamayıp güzel bir futbol ortaya koyamıyorlar , burda 50-55 dakika bizden kan aldılar 3 tane gol atıp 2 farklı öne geçtiler , sonra kadromuzun kalitesi farkını ortaya koyup ve ligin ilk yarısının sonundan beri türkiyenin en düzgün ve iyi futbolunu oynayan fenerbahçemiz maçı çevirince hakemler RERÖRÖ satılmış federasyon azizin paraları falan filan.şöle biraz beyin jimnastiği falan yapın ne bileyim gözlerinizi bir kontrol ettirin kendinize gelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar