Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi kadın spora çıkar gibi çıkmış http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223034_10150185483262250_600747249_6953405_198539_n.jpg okulu 1 sene uzat ve seneye şenliğe git nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahaha uzamis hali bu zaten, yeter bu kadar okudugum :) bi de nerde yapmislarki acaba, gecen yillarda konser verilen yerde bina var su an... okulda konser icin uygun bos alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 göte yelek bağlaması efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 tüm sene doğru dürüst grip bile olmazken bahar şenlikleri zamanı sağlam üşüttüm. bu seneki şenlikleri evden takip edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tuvaletle mi çıksın yaptığı müzik çöp zaten ne fark eder sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Abi ne saldirmissiniz kadina be hahahah, yaptigi muzik sound cikarilmasi en zor tarzlardan biri, turkce pop iste :) Ulkemizin gercegi populer kultur. Yeditepe senliklerine gelen olursa görusebiliriz buarada, demetle gelcem bende. Ha bide, ayrilip tekrar baristi zaten ehueh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 korax'ta davayi satmis popcu olmus :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: ya demeti kacirdigima uzulmedim zaten 5yildir uni okuom, hani bi kere soyle bi etklinlige fln gitmedim ona uzuldum simdi. sonradan gidersin artık T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 senko said: korax'ta davayi satmis popcu olmus :( ekmek parasi :D Coktandir pop caliyodum zaten de, sadece pop calmiyorum. Keyfi muzikle hayat idame ettirilmiyo maalesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 http://i55.tinypic.com/ogj5o4.jpg dokuz eylül den bir kare.kafa güzelken gondola binmek çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 bahar şenlikleri bünyesinde değil sanırım ama Kocaeli üniversitesinde 3 Haziran Şebnem Ferah konseri de varmış. http://www.facebook.com/event.php?eid=209269205759862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 demet akalın'ın nesi savunulcak ki zaten sdf sesi berbat, şarkıları kötü, kendisi de çingene gibi. konuşma tarzı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Nefes alıyor ama ne yazık ki o yüzden puan skalasına sokuluyor Şaka bi yana, ülkemizde, özellikle hanım popçuların ilişki durumlarıyla reklam yapabilmesi çok garip bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ilk gün atiye 3.gün ise mustafa ceceli vardı Atiye başarılıydı eğlendik.Mustafa ceceliye giderken içimizi baycak mıy mıy diye gittik ama gerçekten eğlendirdi.Normal hayatta dinlemem adamı ama powerturk dinlemekten okula gidip gelirken bütün şarkılarını ezbere söyleyebiliyomuşum bunu anladım.Sezen Aksu'nun da güzel şarkılarını söyledi eğlendik. Beklentilerimin üstünde bahar şenliğim oldu.24ünde egenin şeboya gidicem başka şenliğe gitmem heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 SeaGle said: Nefes alıyor ama ne yazık ki o yüzden puan skalasına sokuluyor Şaka bi yana, ülkemizde, özellikle hanım popçuların ilişki durumlarıyla reklam yapabilmesi çok garip bir durum. katilmaktayim, onuda gectim, ulkemiz de herseyin ve hemen herkesin bi alicisi var :) ama dedigim gibi abi iste, ulkenin ve ulkedeki populer kulturun gercekleri bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 olmadı lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kocaeli'de rektör redd konseri öncesi konuşma yapmak için sahneye falan çıkmış sdffsd redd üyeleri twitter'da isyanlarda http://twitter.com/#!/DoganDuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Bella said: demet akalın'ın nesi savunulcak ki zaten sdf sesi berbat, şarkıları kötü, kendisi de çingene gibi. konuşma tarzı falan. hay ağzın bal yesin kadın tam çingen ya, reklam için hergün eski kocasıyla kapışıp tekrar barışıyor bidaa boşanıyor falan. Serdar Ortaç'ın dişisi benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kıraç'tan iyidir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Kıraç ya nefret ediyorum sebepsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 2 senedir Kocaeli Uni'nin bahar şenliklerine katılmıyordum, bu sene arkadaşları kıramayıp bi gideyim dedim. Rock N Coke standında ortaokuldan arkadaşla karşılaştım, bana indirimli bile sattıklarını söyledi ve kombineyi 70TL'ye aldım. Üstüne üstlük oradan ayrıldıktan sonra yurttan 3 senedir görmediğim adamlarla falan karşılaştım. Güzelmiş lan bahar şenlikleri adsfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 koü iyidi ya athena'yla iyi cozuttuk, sapıttık falan güzeldi ben de eski arkadaşlarımı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 redd'le ilgili bir olaylar cikmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 valla bende merak ediyorum, içiyoduk o sıra uzakta bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yalın Gripin Ajda Pekkan ::o Enbe Ork. Emre Altug dün Yalın vardı,uzaktan uzaktan izledim.yaslandım artık son sene olunca artık herseye uzaktan bakıyosun. ama Ajda Pekkan merakla bekliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar