Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar Şenlikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi kadın spora çıkar gibi çıkmış

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223034_10150185483262250_600747249_6953405_198539_n.jpg

okulu 1 sene uzat ve seneye şenliğe git nasıl fikir?
Mesaj tarihi:
ahaha uzamis hali bu zaten, yeter bu kadar okudugum :)

bi de nerde yapmislarki acaba, gecen yillarda konser verilen yerde bina var su an...

okulda konser icin uygun bos alan yok.
Mesaj tarihi:
Abi ne saldirmissiniz kadina be hahahah, yaptigi muzik sound cikarilmasi en zor tarzlardan biri, turkce pop iste :) Ulkemizin gercegi populer kultur. Yeditepe senliklerine gelen olursa görusebiliriz buarada, demetle gelcem bende.

Ha bide, ayrilip tekrar baristi zaten ehueh :)
Mesaj tarihi:
senko said:

korax'ta davayi satmis
popcu olmus
:(

ekmek parasi :D

Coktandir pop caliyodum zaten de, sadece pop calmiyorum. Keyfi muzikle hayat idame ettirilmiyo maalesef :(
Mesaj tarihi:
bahar şenlikleri bünyesinde değil sanırım ama Kocaeli üniversitesinde 3 Haziran Şebnem Ferah konseri de varmış.

http://www.facebook.com/event.php?eid=209269205759862
Mesaj tarihi:
Nefes alıyor ama ne yazık ki
o yüzden puan skalasına sokuluyor

Şaka bi yana,

ülkemizde, özellikle hanım popçuların ilişki durumlarıyla reklam yapabilmesi çok garip bir durum.
Mesaj tarihi:
ilk gün atiye

3.gün ise mustafa ceceli vardı

Atiye başarılıydı eğlendik.Mustafa ceceliye giderken içimizi baycak mıy mıy diye gittik ama gerçekten eğlendirdi.Normal hayatta dinlemem adamı ama powerturk dinlemekten okula gidip gelirken bütün şarkılarını ezbere söyleyebiliyomuşum bunu anladım.Sezen Aksu'nun da güzel şarkılarını söyledi eğlendik.

Beklentilerimin üstünde bahar şenliğim oldu.24ünde egenin şeboya gidicem başka şenliğe gitmem heralde :D
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Nefes alıyor ama ne yazık ki
o yüzden puan skalasına sokuluyor

Şaka bi yana,

ülkemizde, özellikle hanım popçuların ilişki durumlarıyla reklam yapabilmesi çok garip bir durum.

katilmaktayim, onuda gectim, ulkemiz de herseyin ve hemen herkesin bi alicisi var :) ama dedigim gibi abi iste, ulkenin ve ulkedeki populer kulturun gercekleri bunlar :)
Mesaj tarihi:
kocaeli'de rektör redd konseri öncesi konuşma yapmak için sahneye falan çıkmış sdffsd

redd üyeleri twitter'da isyanlarda http://twitter.com/#!/DoganDuru
Mesaj tarihi:
Bella said:

demet akalın'ın nesi savunulcak ki zaten sdf
sesi berbat, şarkıları kötü, kendisi de çingene gibi. konuşma tarzı falan.

hay ağzın bal yesin
kadın tam çingen ya, reklam için hergün eski kocasıyla kapışıp tekrar barışıyor bidaa boşanıyor falan.
Serdar Ortaç'ın dişisi benim gözümde
Mesaj tarihi:
2 senedir Kocaeli Uni'nin bahar şenliklerine katılmıyordum, bu sene arkadaşları kıramayıp bi gideyim dedim.

Rock N Coke standında ortaokuldan arkadaşla karşılaştım, bana indirimli bile sattıklarını söyledi ve kombineyi 70TL'ye aldım. Üstüne üstlük oradan ayrıldıktan sonra yurttan 3 senedir görmediğim adamlarla falan karşılaştım.

Güzelmiş lan bahar şenlikleri adsfads
Mesaj tarihi:
Yalın
Gripin
Ajda Pekkan ::o
Enbe Ork.
Emre Altug

dün Yalın vardı,uzaktan uzaktan izledim.yaslandım artık son sene olunca artık herseye uzaktan bakıyosun.

ama Ajda Pekkan merakla bekliyore.
  • Yeni Oluştur...