Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahar Şenlikleri

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ilk gün atiye

3.gün ise mustafa ceceli vardı

Atiye başarılıydı eğlendik.Mustafa ceceliye giderken içimizi baycak mıy mıy diye gittik ama gerçekten eğlendirdi.Normal hayatta dinlemem adamı ama powerturk dinlemekten okula gidip gelirken bütün şarkılarını ezbere söyleyebiliyomuşum bunu anladım.Sezen Aksu'nun da güzel şarkılarını söyledi eğlendik.

Beklentilerimin üstünde bahar şenliğim oldu.24ünde egenin şeboya gidicem başka şenliğe gitmem heralde :D
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Nefes alıyor ama ne yazık ki
o yüzden puan skalasına sokuluyor

Şaka bi yana,

ülkemizde, özellikle hanım popçuların ilişki durumlarıyla reklam yapabilmesi çok garip bir durum.

katilmaktayim, onuda gectim, ulkemiz de herseyin ve hemen herkesin bi alicisi var :) ama dedigim gibi abi iste, ulkenin ve ulkedeki populer kulturun gercekleri bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

demet akalın'ın nesi savunulcak ki zaten sdf
sesi berbat, şarkıları kötü, kendisi de çingene gibi. konuşma tarzı falan.

hay ağzın bal yesin
kadın tam çingen ya, reklam için hergün eski kocasıyla kapışıp tekrar barışıyor bidaa boşanıyor falan.
Serdar Ortaç'ın dişisi benim gözümde
Sosyal ağlarda paylaş

2 senedir Kocaeli Uni'nin bahar şenliklerine katılmıyordum, bu sene arkadaşları kıramayıp bi gideyim dedim.

Rock N Coke standında ortaokuldan arkadaşla karşılaştım, bana indirimli bile sattıklarını söyledi ve kombineyi 70TL'ye aldım. Üstüne üstlük oradan ayrıldıktan sonra yurttan 3 senedir görmediğim adamlarla falan karşılaştım.

Güzelmiş lan bahar şenlikleri adsfads
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...