Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 lan yarın gelin.bu akşama binin işte.salı daha güzel kızlar olur okulda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oha lan mayis gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................. İTÜ Şenlikleri'ne girmek için 140 Lira'mı istiyorlar? İTÜ öğrencisine 60 Lira'mı????????????????!!!!!!!!!!!! Ulan bizim zamanımızda Grup Yorum, İzel-Ercan, Moğollar, Pentagram ve daha kimler gelirdi, eğlencenin dibine vururduk ve beleşti........... Ulan kapitalizm, İTÜ'yü de kendine oyuncak etmişsin, yazıklar olsun ulan o rektöre?!?! khojsqcnbaokjchnwklnkjfdbjeşbfıbvbqjdwhbıcbıbcıbcveıqşbvcbcvş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 cetintas said: khojsqcnbaokjchnwklnkjfdbjeşbfıbvbqjdwhbıcbıbcıbcveıqşbvcbcvş öğrenmişin raconu abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sakin cetin abi. gör bu kardeşlerin neler çekiyor. bir de 24 yaş çıktı alkol de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 YÜZ KIRK NE LAN OHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Polyushka said: cetintas said: khojsqcnbaokjchnwklnkjfdbjeşbfıbvbqjdwhbıcbıbcıbcveıqşbvcbcvş öğrenmişin raconu abi ahahaha ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ya ne 24'ü? NASIL ALKOL YOK? Ya harbiden ciddi misiniz?! Ya bak yalan söylemeyin, ekibi toplar şenlikleri basar, o rektörün qbnşcnbfdcnacvınerfiovınc qeİfn cevnoşqekncvinwscdikldnmw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vallahi ayıp, ulan üniversite orası yahu! EVREN KENT!!! Ötesi var mı?!?! Şenliklerin amacı nedir, aylarca kafayı bilimle dolduran gençler 1 hafta olsun müzikle, sanatla, varsa sevgilileriyle, yoksa bolca alkolle-sigarayla(becerebilen esrarla)kafayı boşaltsındır............Bu ne jbwdşfhnqoışfvhnqıeonvşıoevşcfqe;?!?!??! Olamaz ya............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 applev0dka said: toggie said: 140 lira bilet parası verdikten sonra senligin ne anlamı kaldı abi. bildigin ayrı bi festival olmus o, okul senligi falan degil. bi de ozel üni olsa anlarım da itu gibi buyuk bi bolumune lisede ineklik etmislerin girebildigi bir okulda eglence icin bu fiyat cok fazla. itu'luler alınmayın lutfen. ben ineklik etmedim :P kıcımı devirip yattim :D bide o 140 disardan gelen ögrenciye abi 60 lira itü ögrencisine 60 lira az mı lan? bu korkunç bi olay, resmen rezalet ya. kendi üniversitesinde adamlar kendi şenliklerine giremeyecek ya. olmaz böyle şey, resmen rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oh cetin :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kesin mi bilmiyorum ama sanırım odtüde de mfö, kurban, mirkelam olucakmış. kampüse girebilene beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 senlik nedir ya asla eglenemedim orda bi kere barzo doluyor kavga kiza arkadaslara sarkma hirla gurle oluyor ege universitesi direk buca kurt fest gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bende eğlenemedim bir türlü ama bu sene galiba nil geliyormuş bize.Lan nil çok güzel hatun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 inanır mısın değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 evli kadın hakkında nasıl gonuşuyonuz la, sex forumu değil bura daılun ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi güzel, güzel değil dedik lütfen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kocaeli de sahne çukurda yanlarda çimenler var yükseliyor ve tepesine nargile vs içilecek çadırlar kuruluyor. uzaktan oturup hem konseri izliyorsun hem keyfine bakıyorsun. o meydandaki kalabalık hiç çekilmiyor ama bu şekilde iyi oluyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bize kimler geliyor acaba, hiç sarmıyor şu şenlik muhabbetleri bi sefer Tyrannus ile gitmiştim onda da Kıraç vardı galiba haha. ha bir de Aslı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Frantic said: Hastadam said: yeditepe dışarıdan alıyo öğrenci bildiğim kadarıyla. bizim bütün lavuk arkadaşlar girmişti geçen sene. ama fiyat 80 ila 100 arası bişey oluyore. bide saat 10 oldu mu kapı mapı kalmıyo gelen giden herkes beleşe giriyodu. onu söyliyim (:P) o bu sene olmaz gibi. en son polis geldi felan. 50tl degil miydi gecen sene biletler? 80-100 cok abi bu sene. erken alınca 50 tl di tabi ama festival günü 80 lira olmuş oluyodu. bu arada polis falan gelmemişti, bizzat ben tenis kortunun yanında uzanıp izlemiştim girişin nasıl kaldırıldığını falan. arkadaşım "5 dakka erken gelsem bilet parası alıcaklardı" diye seviniyodu yanımda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Akhlaur said: Bende eğlenemedim bir türlü ama bu sene galiba nil geliyormuş bize.Lan nil çok güzel hatun ya. Ya ciddi değilsin umarım. Yapma koçum, daha gençsin, çok mu ders çalışıyorsun?Nil Karaibrahimgil'e çok güzel hatun diyorsan ya MADEN FAKÜLTESİ'nde okuyorsun ya da e iş anlamadım? Hayır 1.55 metre(en fazla), damak ve dişler felaket, bu 1.55 metrenin yarısı bacak, yarısı gövde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cetin hakli nil karaibrahimgile guzel diyebilmek icin hayatta sayili disi gormus olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nil baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 drogba gibi sevgiliniz varsa, evet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nil o kadar kisa degil ya, gecen carsida yanlislikla carptim hatuna :P ama yasli gosteriyor normalde oldugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 cetintas said: Ya ciddi değilsin umarım. Yapma koçum, daha gençsin, çok mu ders çalışıyorsun?Nil Karaibrahimgil'e çok güzel hatun diyorsan ya MADEN FAKÜLTESİ'nde okuyorsun ya da e iş anlamadım? Hayır 1.55 metre(en fazla), damak ve dişler felaket, bu 1.55 metrenin yarısı bacak, yarısı gövde.... ne varmış MADEN okuyanlarda ?? 8-) 7. senem hacettepede, en kötü şenlik olacak, geçen sene serdar ı taşladılar kimse gelmeyi kabul etmedi heralde bu ne lan :S 9 Mayıs- Yalın 10 Mayıs- Mor ve Ötesi 11 Mayıs- ATHENA, TNK 12 Mayıs- Şebnem Ferah yayılırım bamın çimenlere açarım tekila mı konser fln çekilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar