Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 bugün wb trailer'ı yayınladı ve resmi forumlardaki insaların %90'ı bayılmış fragmana, minigun sahnesi olduğunu öğrenince benim de ağzımın suyu aktı ama quicktime 6 yüklemekle cebelleşiyorum. apple'ın trailer sayfasındakiler kaydedilemiyormuş diye okudum forumda, (bir türk yazmış galiba :) ) biri de kaydedilebilen link (16mb 480 quicktime mov) vermiş, ben de size vereyim.. ;) 2003 güzel filmler açısından bereketli geçecek gibi..[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ayrıetten rocky 6 da gelmekte gecen gazete de yazıyordu[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 dun tekrardan seyrettim t2'yi muthis bir film. arnold'un "hasta la vista, beybi" demesi, olurken bas parmagini kaldirmasi, sarah connor'in kabuslari falan 4 4luk : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 quicktime 6 bitti, şu 16mb'yi indireyim buraya hazmeder hazmetmez yazacağım nasıl olduğunu.. :) "Now I know why you cry, but it's something I can never do.."[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 MANYAK PSIKPAT ULTRA SUPER MINIGUUUUUUUN AAAAAARGH! MANYAK[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 minigun mı ben size bi sapan veriyimde görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 yavaş, volfi, dur, sakin.. biri polis imdat'ı arasın.. :-p yapma be o kadar mı? bir taraftan da t2'yi seyrediyorum trailer'ı yüklerken şimdi iyice heyecanlandım ya.. :)[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ABİ! ARNIE MINIGUN KULLANIYO HATUNUN ELINDE ION CANNON VAR (ŞU KLASİK CHARGE OLUP BİRDEN FIRLATAN) YOK OLAMAZ BÖÖLE BİŞİ HATUNUN ADINI ÇIAKRTAMIYOM... heyecan yaptım :)[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 "she'll be back" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 hehe yok abi yapmışlar da ben kızın ismini çıkartamadım, nerde oynuyodu bu yaaa...[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 kristina loken, 24 yaşında norveçli bir manken bacımız oluyor kendileri. nam-ı diğer terminatrix, skynet'in son gözdesi. volfi'den başka indiren yok mu bre? bende o kablolar banvitler olacak da ohooo 50 milyon kere izlemiştim trailer'ı.. :-p[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ben "indirsem mi ?" ile "indirmesem mi ?" arasındaki ince çizgideyim yani aslında 3 hafta önce universal studios'taki 3d olayında bulundum bunun biraz gazım ama karar veremiorum[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 benim aktarmam yetmediyse bir de kendiniz bakın resmi forumlarına, milletin azğzının suyu akmış. ben indirmeden edemem zaten de terminator serisiyle ilginiz olmasa da görmeye değer anlaşılan.. hadi beee %77..[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Yok abi o Universal Studios daki beni bitirmişti hama o kadın yok mu amerikalı arkadaşlar strip! bizatch! falan diye baırıyoolar kadına kadın da super demiyo mu sürekli... hehe[hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ehheaaaaaa yorumlar eli mekbiyıl'dan sonra.. ;) vindicator tarzı bir aletle 'döktürüyor' üstad gene.. 8-)[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 nıııh minigun lan o![hline]I put my hands up to my eyes but the holes in my palms let me find a way... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 said: Sam, 18 Aralık 2002 19:30 tarihinde demiş ki: volfi'den başka indiren yok mu bre? bende o kablolar banvitler olacak da ohooo 50 milyon kere izlemiştim trailer'ı.. "I have detailed files" -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 OBAREYYY!! harbi gusele benziyo:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Halelujha! bizim teneke kafa geri dönüyor :) bi de robocop 6 (veya 7 ben sayamıyorum artık) yada rocky 6 (ki bunun geyiği okulda döndü)[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 hmm nasıl desem trailer bana biraz karışık geldi doğrusu ama başlangıçtaki suyun dibindeki kafatasları bölümüne bayıldım, fakat nasıl desem.. bazı sahneler biraz indepence day tarzında uçmuş geldi, claire danes'in peşinde alevlerle koşması filan. bir de arnie baba çok yaşlanmış ya, ne kadar makyaj yapsalar gene de 20 yıldır adam aynı model robotu canlandırmaya çalışıyor zor yani. :) ama terminatrix'in araba üzerine atlama sahnesi de süper, kaplan ve ejderha gibi.. 8-) niye zart diye tavanı yarmıyor da yavaşça kesiyor onu da anlayamadım ama trailer'dan filmin hepsini çıkaracak değiliz, filmde açıklması olan hadiseler vardır sürüyle.. kristina loken süper ama, o geriye dönüp bakma sahnesi film çuvallamazsa klasik olacak kesin.. :)[hline]- I have brain tumor. - In your head? - In my ass, Ally. I have brain tumor in my ass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 "it is time" 8-) T2 deki atmosfer yakalanamaz asla, ama yine de iyi görünüyo şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 gaza geldim The T ve T2 nin DivX lerini çekmeye başladım ehe[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 ya lord of the rings i istiyorum ühühüühühü.bu arada divXe nası çekiosun??[hline]COUNTDOWN STARTED!!! LAST 2 DAYS FOR..... LORD OF THE RINGS : The Two Towers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 fast track movies den kazaa ya atarak çekmeni tavsiye ederim[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2002 keşke elinde pancor fln olsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar