Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tacizciyi yakalamak için 'yem' yaptığı eşi, tecavüze uğradı

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

ya şu bursa haberlerini bi tek başlıkta toplasak, yenisi çıktıkça da eklesek ya, skandallarla dolu müthiş arşiv olur.

Dostlar, yıllardır Adana ve Bursa şehirleri ile ilgili haberlerin bolluğu özellikle dikkatimi çeker.
Ya bu şehirlerdeki emniyet güçlerimiz,ya basın kuruluşlarımız iyi çalışıyorlar veya gerçekten bu şehirlerimizin havasında,suyunda bir anormallik var.

Açın gazetelerin 3. sayfalarını, neredeyse her 10 cinayet,tecavüz,gasp haberinin 5-6'sı Adana'dadır, geriye kalanın 2-3'ü de Bursa'dadır. Sekmez,deneyin,görün.
Sosyal ağlarda paylaş

Delil karartma ihtimali yoksa, tüm deliller toplandıysa (olayda maşallah her şeyi halletmiş mağdurenin kocası zaten), şüphelinin kaçma şüphesi yoksa tutuklama gereksiz.

Tutuklasalar bile verecekleri hapis cezasından tutuklu kaldığı süreyi düşecekler, tutuklu kaldığı süre alacağı hapis cezasından fazlaysa haksız yere yatmış olacak. Sonra bu durum insan haklarına aykırı olduğu için tazminatını yolacak devletten bir güzel. Üstüne ekstra masrafı var tabi içerde. Bunların hatırı sayılır bir kısmının dolaylı olarak bizden çıktığını ve bu olaydaki durumun aksine insanların çatır çatır tutuklandığını söylememe gerek bile yoktur heralde.

Ayrıca kocasında bir bokluk var gibi geldi bana, onu da güzelce bir sorguya alırdım savcının yerinde olsaydım. Çünkü söylendiği üzere karınız size komşu bana sarkıntılık etti diye gelirse cümlesini bitirmesine gerek kalmaz, isterseniz Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanı olun gene kapısını kırıp adamı evire çevire marizlersiniz. Sonra polise verirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Griswold said:

Delil karartma ihtimali yoksa, tüm deliller toplandıysa (olayda maşallah her şeyi halletmiş mağdurenin kocası zaten), şüphelinin kaçma şüphesi yoksa tutuklama gereksiz.

Tutuklasalar bile verecekleri hapis cezasından tutuklu kaldığı süreyi düşecekler, tutuklu kaldığı süre alacağı hapis cezasından fazlaysa haksız yere yatmış olacak. Sonra bu durum insan haklarına aykırı olduğu için tazminatını yolacak devletten bir güzel. Üstüne ekstra masrafı var tabi içerde. Bunların hatırı sayılır bir kısmının dolaylı olarak bizden çıktığını ve bu olaydaki durumun aksine insanların çatır çatır tutuklandığını söylememe gerek bile yoktur heralde.

Ayrıca kocasında bir bokluk var gibi geldi bana, onu da güzelce bir sorguya alırdım savcının yerinde olsaydım. Çünkü söylendiği üzere karınız size komşu bana sarkıntılık etti diye gelirse cümlesini bitirmesine gerek kalmaz, isterseniz Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanı olun gene kapısını kırıp adamı evire çevire marizlersiniz. Sonra polise verirsiniz.

Yada godoşsunuzdur
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
gercek mi simdi bu haber? oyle ki okurken karambole noel baba bacadan dusup uclu cevirecekler diye bekledim.

kacarak evlenmisler
hatunun yasi 22
komsu herif elle taciz ediyor
bir sure bu tacizler devam ediyor ( kadin ne bok yiyor bu gecen sure icinde?)

derken kadin bikiyor (herhalde elle taciz etmek yetmedi seks istiyor kadin, tacizcide seks yapmaya yanasmayinca kadin kocasina mi soyluyor ben bir suredir tacize ugruyorum diye?)

sonra adam bu durumu olgunlukla karsiliyor ve ortami kurup hatuna herifi eve cagirmasini soyluyor ( eh eve cagiriyorsa ve bunlar habere yansimissa adam ceza alcaksa bile 2 yil yatip cikar en fazla yani nerede ise hatun gel beni op demis komsuya)

sonra evde yiyisirken kameraya cekiyorlar ve kocasi da yan odada. komsu tecavuz edicek 14 dk boyunca ve bu sure icinde kadin bir kere bile ihh mihh ses cikaramicak agzi kapaliymis? kocasi da suphelenmeyecek bekleyecek odada. birak allasen

bunlarin ustune de tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakilacak komsu.

:)-D

mukemmel bir ulkenin mukemmel insanlariyiz :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...