Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi ev 3 katlı falan mı dibinde harcıyolar kadını nasıl duymuyosun. ağzını kapasa bile boğuk bi ses gelir en azından ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi ben olsam ben de serbest bırakırdım bu ne, tecavüz yok ki burda adam resmen demiş izin ver öpmesine falan. bildiğin istekli yapılan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aquila said: degil, para almamis. öptür okşat ne olm dalga mı geçiyosun. basbaya godoşizan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 öf bursa ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ahuhahaahah ava giderken avlanmak, salak koca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ya şu bursa haberlerini bi tek başlıkta toplasak, yenisi çıktıkça da eklesek ya, skandallarla dolu müthiş arşiv olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Dayman said: adam tam bir godoş değil mi yalnız? Abi adamı hapse atmaları lazım bence. Pimpliğin bir alt level ı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 geçen bursada yolda yürüyen adamın kafasına çatı düştü .o yüzden normal bunlar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 bence burda bi dümen dönüyor ,herif karısına ilk önce "komşu gelip sana tecavüz etsin onu videoya alalım sonrada süründürelim herifi nihaha" demiş , videoyu izledikten sonrada "tecavüz böyle miydi yav ben bilmiyodum :( " demiş olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Rewendor said: ya şu bursa haberlerini bi tek başlıkta toplasak, yenisi çıktıkça da eklesek ya, skandallarla dolu müthiş arşiv olur. Dostlar, yıllardır Adana ve Bursa şehirleri ile ilgili haberlerin bolluğu özellikle dikkatimi çeker. Ya bu şehirlerdeki emniyet güçlerimiz,ya basın kuruluşlarımız iyi çalışıyorlar veya gerçekten bu şehirlerimizin havasında,suyunda bir anormallik var. Açın gazetelerin 3. sayfalarını, neredeyse her 10 cinayet,tecavüz,gasp haberinin 5-6'sı Adana'dadır, geriye kalanın 2-3'ü de Bursa'dadır. Sekmez,deneyin,görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 TD)Pentagram said: geçen bursada yolda yürüyen adamın kafasına çatı düştü .o yüzden normal bunlar abi Lodos esiyordu gayet normal.Bursanın lodosuda meşhurdur illa birileri zehirlenir yada birinin kafasına çatı düşer normal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Çetin abi erikli korusu falan içme pek, onlar da bursa suyu abim. Onun dışında, bursa'da lodos esti mi kiremit de düşer ağaç da düşer insan bile düşer, dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Lisedeyken çok şahane manzaralar yaratmıştır lodos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ah işte bursalı olmayanlar bilmez o eğlenceyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Delil karartma ihtimali yoksa, tüm deliller toplandıysa (olayda maşallah her şeyi halletmiş mağdurenin kocası zaten), şüphelinin kaçma şüphesi yoksa tutuklama gereksiz. Tutuklasalar bile verecekleri hapis cezasından tutuklu kaldığı süreyi düşecekler, tutuklu kaldığı süre alacağı hapis cezasından fazlaysa haksız yere yatmış olacak. Sonra bu durum insan haklarına aykırı olduğu için tazminatını yolacak devletten bir güzel. Üstüne ekstra masrafı var tabi içerde. Bunların hatırı sayılır bir kısmının dolaylı olarak bizden çıktığını ve bu olaydaki durumun aksine insanların çatır çatır tutuklandığını söylememe gerek bile yoktur heralde. Ayrıca kocasında bir bokluk var gibi geldi bana, onu da güzelce bir sorguya alırdım savcının yerinde olsaydım. Çünkü söylendiği üzere karınız size komşu bana sarkıntılık etti diye gelirse cümlesini bitirmesine gerek kalmaz, isterseniz Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanı olun gene kapısını kırıp adamı evire çevire marizlersiniz. Sonra polise verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ya adam korkak bişeyse belki hani delilim olsun nasılsa dövemem de ben bunu falan diye düşündü diyeceğim de 14 DAKİKA KÜTÜR KÜTÜR BE ABİ hiç mi şüphelenmez insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben de gris'e katılıyorum, mevzuu bu kadar değil. bence pazarlıyordu karısını bu herif, başka türlü imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 arabada 4 evde 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 abi eve cagirip sekse tesvik etme videosu, delil olarak sayilmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Griswold said: Delil karartma ihtimali yoksa, tüm deliller toplandıysa (olayda maşallah her şeyi halletmiş mağdurenin kocası zaten), şüphelinin kaçma şüphesi yoksa tutuklama gereksiz. Tutuklasalar bile verecekleri hapis cezasından tutuklu kaldığı süreyi düşecekler, tutuklu kaldığı süre alacağı hapis cezasından fazlaysa haksız yere yatmış olacak. Sonra bu durum insan haklarına aykırı olduğu için tazminatını yolacak devletten bir güzel. Üstüne ekstra masrafı var tabi içerde. Bunların hatırı sayılır bir kısmının dolaylı olarak bizden çıktığını ve bu olaydaki durumun aksine insanların çatır çatır tutuklandığını söylememe gerek bile yoktur heralde. Ayrıca kocasında bir bokluk var gibi geldi bana, onu da güzelce bir sorguya alırdım savcının yerinde olsaydım. Çünkü söylendiği üzere karınız size komşu bana sarkıntılık etti diye gelirse cümlesini bitirmesine gerek kalmaz, isterseniz Yargıtay Ceza Genel Kurulu Başkanı olun gene kapısını kırıp adamı evire çevire marizlersiniz. Sonra polise verirsiniz. Yada godoşsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Abi bursa yani ne bekliyorsunuz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 31 Ocak'ta kovulduğum işimin merkezi de Bursa'ydı.Çok pis kazık yedim.Ne Bursa'ymış be?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adam karıyı boşar şimdi 14 dakka birde kendi evinde kendi yatağında haberi olarak ne acayip bir duygu olayda başka dalgalar yoksa ciddem mallıkta rekor kırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gercek mi simdi bu haber? oyle ki okurken karambole noel baba bacadan dusup uclu cevirecekler diye bekledim. kacarak evlenmisler hatunun yasi 22 komsu herif elle taciz ediyor bir sure bu tacizler devam ediyor ( kadin ne bok yiyor bu gecen sure icinde?) derken kadin bikiyor (herhalde elle taciz etmek yetmedi seks istiyor kadin, tacizcide seks yapmaya yanasmayinca kadin kocasina mi soyluyor ben bir suredir tacize ugruyorum diye?) sonra adam bu durumu olgunlukla karsiliyor ve ortami kurup hatuna herifi eve cagirmasini soyluyor ( eh eve cagiriyorsa ve bunlar habere yansimissa adam ceza alcaksa bile 2 yil yatip cikar en fazla yani nerede ise hatun gel beni op demis komsuya) sonra evde yiyisirken kameraya cekiyorlar ve kocasi da yan odada. komsu tecavuz edicek 14 dk boyunca ve bu sure icinde kadin bir kere bile ihh mihh ses cikaramicak agzi kapaliymis? kocasi da suphelenmeyecek bekleyecek odada. birak allasen bunlarin ustune de tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakilacak komsu. :)-D mukemmel bir ulkenin mukemmel insanlariyiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 caps yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar