Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Hydra (PC için motion controller)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Ben Killzone'u Move ile oynadım. Gayet uzun sekanslar oldu.

Fakat çeşitli tarzlar denedim, zamanında yazmıştım.

Sharpshooter ile denedim.
Sharpshooter'sız Move'u silah gibi doğrultarak denedim.
Oturarak, bilekleri koltuğun kenarlarına dayayıp Move'u mouse gibi kullanarak denedim.

Üçüncü şık Sam'in dediğine en yakın olanı. Yormuyor, ama Move'un da özelliğini kulllanmamış gibi oluyorsun. 1. seçenek en yorucusu, silahı sürekli iki elle tutmak feci yoruyor.

En iyisi 2. şık. Hem aletin hakkını veriyorsun, hem fazla yorulmuyorsun, oturarak veya ayakta oynayabiliyorsun.

Rift gelsin, Hydra ve Move ile testler yapıcam zaten, maksat Valve ve Oculus'a feedback olsun :).
Sosyal ağlarda paylaş

şu o kadar iyi ki.. wii almamn en büyük sebeplerinden biriydi gerçek silah taşıyormuş gibi oyun oynamak gerçekliği yakalamak

bir de işin içine VR girince daha iyi oldu, aksesuarlar zenginleşirse ben bununla fifa bile oynarım

şu setle shooter oynamak muhteşem olacak, wii de bile keyifliydi

ama sam ben bşr oturuşta 2 saat ne toyun oynayabiliyordum o gerçekçilik hissi ve yorulma da oyundan daha çok keyif almaı sağlıyordu
Sosyal ağlarda paylaş

Hydra'yı edindim, alet VR setleri için yapılmış, normal monitör/tv ile falan kullanmak çok zor ve anlamsız. Ama VR işin içine girince değişiyor Hydra'nın olayı.

Bugüne kadar satmamasının ama şimdi satış patlaması yaşamasının nedeni bu. Yoksa alet çok iyi cidden.

Ne kadar accurate olduğunu aşağıda ki video'dan görebilirsiniz. Nathan Andrews bir çok motion tracking yapan cihazı denemiş en iyi hydra diyor. Rift'i de gelsin direk Source engine için modlar hazırlayacak.

https://www.youtube.com/watch?v=TIyCyak9FxI

En büyük problem ekranı döndürmek işte, yoksa çok iyi alet. Ekran döndürme olayına girince iş sarpa sarıyor.

BF3 ve CS:GO denedim, sürekli sağa sola dönmeye kasmaktan yoruldum. yoksa keyifli olabilir. Rift gelsin, adam gibi gun mod'lar çıksın acaip olacak olay.

Oculus sanırım bir tane de controller üzerinde çalışıyormuş. Adamlar bomba gibi giriyor piyasaya.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Oculus sanırım bir tane de controller üzerinde çalışıyormuş. Adamlar bomba gibi giriyor piyasaya.

Hydrayı indirimden falan almak istiyordum ama sırf şu olayın olacağını bildiğimden tuttum kendimi. Yani hydra iyi olabilir ama vr alet yapanlar kontrolsüz piyasaya sürmez bence build in gelir. Aksi kontrolsüz konsol satmak gibi olur sanırım.
Kısaca oculus rift için alacak olan varsa bence beklesin, ben öyle karar aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...