Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D MMORPG....yersen [2005]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://avault.com/news/displaynews.asp?story=5152003-113958

kaynakli bilgiye dayanarak dancins dragons in da eksik kalmayacagi bir mass. online rpg daha gelecegini basimiza uzulerek sevinerek nötr bi skeilde canavar haber ediyorm..[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
dnd oyunu ne demek ki. olsa olsa dnd sistemli oyun olabilir, olsa da ee yani? dnd nin irklari classleri desen standart zaten her oyunda var. hem butun oyunlar dnd sistemli gibi bisey zaten. FR oyunu olur, dragonlance oyunu olur, PS oyunu olur da dnd oyunu nedir ya? yazmiyo mu detay ben goremedim haberde. tahminen dnd lafinin koyulma sebebi sadece `bu oyun dnd oyunu gelin para verin alin`, yerse tabi.
Mesaj tarihi:
D&D 3e kurallarıyla bir mmorpg çok zevkli olurdu.
biri hancı olur biri 20. level monk.

uo + shadowbane tarzında oyun olurdu.

ancak 3e dünyasına oynamak istemem. Açsınlar forgotten realms dünyasında mmorpg, kesin alırım.

Ayrıca bu oyunu ateri yapçak kesin berbat olcak.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Mesaj tarihi:
atari dağıtıcı yahu alakası yok oyunu yapan firma ile..

ekmek kötü çıkınca bakkala mı söversiniz fırıncıya mı? :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
said:
dark-dr, 16 May 2003 16:02 tarihinde demiş ki:
dnd oyunu ne demek ki. olsa olsa dnd sistemli oyun olabilir, olsa da ee yani? dnd nin irklari classleri desen standart zaten her oyunda var. hem butun oyunlar dnd sistemli gibi bisey zaten. FR oyunu olur, dragonlance oyunu olur, PS oyunu olur da dnd oyunu nedir ya? yazmiyo mu detay ben goremedim haberde. tahminen dnd lafinin koyulma sebebi sadece `bu oyun dnd oyunu gelin para verin alin`, yerse tabi.

spekulasyon yapalım biraz.
sadece d&d diyip dünya belirtmedilerse 3rd. ve 3.5. ed in referans settingi olan greyhawkı kullanırlar. planescape olmaz ama manual of the planesteki şeyler olabilir mesela...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
Belki her dünya için farklı bir server açarlar: FR serverı, DL serverı, Greyhawk serverı falan. Ama bu kadar çok uğraşırlar mı bilmiyorum. Uğraşırlarsa da karşılığında ne kadar ücret talep ederler orası ayrı.
Mesaj tarihi:
FR olsun. Elminster'a gider küfür eder sonra kafasına fireball atarım (içimde kalmasın diye canım. yemeyeceğini bende biliyorum)[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
  • Yeni Oluştur...