pnoise Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 umarım trophyler uçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yemişim tropiyi abi :) kimlik bilgilerinden daha mı önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 uk storeda zaten kimin doğru kimlik bilgisi var :) kastım ben o kadar trophylerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 playstation markasının değeri düştü abi kaç gündür kapalı bi mortılkombat atamadık ağız tadıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sony ari kovanina comak sokup linux destegini kaldirmadan once ehrsey ne guzeldi lan, adamlar slimden linuxi cikarip orjinal ps3 dede kaldirdiktan sonra yokus assagi gitti hersey haberturke bile dusmus lan, acilis sayfasinda avrdi http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/624866-game-over yorumlar super, bayiliyorum yurdum insanina said: kemal açıklama yapmış :) play stationun sorununu biz çözeceğiz. arkadaşlar konuyla ilgileniyorlar. nasıl çözeceksiniz derseniz benim adım kemal:) puhahhahaa said: tayyip bey şimdi çıkar one minute der olmaz öyle şey:)) said: bu konuya bile siyaset karıştırdınız ya pes diyorum artık. nerden geldi tayyip aklınıza bu konuda anlamadım :) said: sizde benim gibi kitap okursanız bağlanamama sorunu yaşamassınız...hem günlük kelime kullanım dağarcığınızda gelişir...genel kültürünüz artar...bir deneyin bak ama e-book okumayın harbi harbi kitap okuyun matbaa baskılı olanlarından... Cevapla said: sony'nin elektronik piyasasındaki görevi sona erdi artık samsung var... said: insanlığa faydalı olacak hiçbirşey yapmayın sayın hackerler ancak network ağlarını çökertin.hacker olmuşlar ama adam olamamışlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 sanırım psn'de kullanılan kartların iptalini onermiş sony kullanıcılara. bildiğin çöktüler lan resmen. ek: kredi kartı bilgilerinin çalındığı doğrulanmış. ekstrelere iyi bakın bu ay. hemen kartlarıda iptal ettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tr psnden kartla oyun almıstım lan sıkıntı olur mu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/04/26/psnqriocity-service-update/ http://blog.eu.playstation.com/2011/04/26/psnqriocity-service-update/ http://uk.ps3.gamespy.com/articles/116/1164192p1.html gg normk?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 mailler falanda gg olmasın şifreleri bi degiştirmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu hallere düşecek firma mıydın be sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Kuduz köpek gibi sağa sola saldırıyordu son aylarda Sony. Al buda başına geldi. Felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kredi kartımda bi sıkıntı yok extreye baktım da psnde kart kullandıgımı tam hatırlamıyorum gerçi :) shoptodan cardda almış olabilirim :) tribe soktular beni degiştirdim mail şifrelerini.başka bişiyede gerek yoktur herhalde genelde aynı şifrenin farklı kombinasyonlarını kullanırım heryerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hayır madem hack olayları dönmüş niye günlerdir "external intrusion" diyip bırakıyorlar. en baştan söyleseler ya hemen değiştirin şifreleri diye. emin olmadan saygınlığı yitirmeyelim falan mı dediler naptılar. neyse, kredi kartına kadar aldıklarını sanmıyorum, ya da öyle umuyorum diyelim. yoksa kötü baya sony için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 aptal herifler ya, simi 1500 tane yerin sifresini degsitir, o ona bagli o ona bagli aptal sony beceriksiz sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bari beleşe 2 3 oyun bişey verse de unutsak fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Verse verse MAG verir, herkes FUUUUUUU der yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 offfff, güvenlik rezaletine gel. nasıl becerdiler acaba çok merak ediyorum. böyle büyük ağlara nasıl girdiklerini hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 off fanboy gozyaslariyla sulanmis topic adssdfasd. saka bi yana da sony gibi bi firmanin kredi karti bilgileriniz bile calinmis olabilir diye aciklama yapmasi hakikaten skandal. xbl>psn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Çoğu yerde kredi kartları çalındı diyor. Donanımdan da birisi kartımdan 400 dolarlık işlem yapılmaya çalışılmış filan demiş. Sony yan bastı. Bunlar doğru çıkarsa kolay toparlanmaz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://blog.eu.playstation.com/2011/04/26/psnqriocity-service-update/ sabah bankayi aramak sart oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Cok sinirim bozuldu, butun sifreleri degistirdim. Yarin da kredi kartlarini halledecegim de umarim Sony belasini bulur, ciddi ceza yemeleri lazim sanirim direkt plaintext store etmisler herseyi hic encryption olmadan off offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dedikodu onlar ya 5-6 sene once gima da olmsutu ayni olay, gima cart ile yapilan alisverislerde kredi kartini pos yerine kasaya entegre bi postan gecirip merkeze yolliyorlardi bilgiyi, merkezi hacklemislerdi sorn akiyamet kopmustu kotakuda birisi guzel yazmis, sonye kizmak almanalr tarafindan isga ledildi, neden daha iyi ordu kurmadi diye polonyaya kizmak gibi bisey aptal heriflerin burdaki hatasi dikkatleri ustune cektiler, korsani engelliycem diye homebrewi engelliyince is ianda bindi, ustune mahkeme filan derken ari kovanian comak soktular, anon saldirdi sonra, o karisiklikta ne olduysa oldu kotu niyetli herifler catird diye girip caldi bilgileri aptal sony simdi ugrassin bu pislikten cikmaya, 1 puan inmis simdiden hisseler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu durumda napmak lazım şimdi? annemin 20k TL limitli kredi kartını kullandım ben psnde -.-'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Olaylar başlamış. http://www.joystiq.com/2011/04/26/sonys-failure-to-report-data-breach-incurs-ct-senator-blumentha/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sony Says It Didn’t Know Severity Of PS3 Breach Until Monday http://kotaku.com/#!5796027/sony-didnt-know-severity-of-ps3-breach-until-monday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar