Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

!!PSN uye bilgileri calindi!! UPDATE: SOE accountlari GG

unK

Öne çıkan mesajlar

sony ari kovanina comak sokup linux destegini kaldirmadan once ehrsey ne guzeldi lan, adamlar slimden linuxi cikarip orjinal ps3 dede kaldirdiktan sonra yokus assagi gitti hersey

haberturke bile dusmus lan, acilis sayfasinda avrdi

http://ekonomi.haberturk.com/teknoloji/haber/624866-game-over

yorumlar super, bayiliyorum yurdum insanina

said:
kemal açıklama yapmış :) play stationun sorununu biz çözeceğiz. arkadaşlar konuyla ilgileniyorlar. nasıl çözeceksiniz derseniz benim adım kemal:) puhahhahaa

said:
tayyip bey şimdi çıkar one minute der olmaz öyle şey:))

said:
bu konuya bile siyaset karıştırdınız ya pes diyorum artık. nerden geldi tayyip aklınıza bu konuda anlamadım :)

said:
sizde benim gibi kitap okursanız bağlanamama sorunu yaşamassınız...hem günlük kelime kullanım dağarcığınızda gelişir...genel kültürünüz artar...bir deneyin bak ama e-book okumayın harbi harbi kitap okuyun matbaa baskılı olanlarından... Cevapla

said:
sony'nin elektronik piyasasındaki görevi sona erdi artık samsung var...

said:
insanlığa faydalı olacak hiçbirşey yapmayın sayın hackerler ancak network ağlarını çökertin.hacker olmuşlar ama adam olamamışlar:)
Sosyal ağlarda paylaş

kredi kartımda bi sıkıntı yok extreye baktım da psnde kart kullandıgımı tam hatırlamıyorum gerçi :)

shoptodan cardda almış olabilirim :)

tribe soktular beni degiştirdim mail şifrelerini.başka bişiyede gerek yoktur herhalde

genelde aynı şifrenin farklı kombinasyonlarını kullanırım heryerde :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayır madem hack olayları dönmüş niye günlerdir "external intrusion" diyip bırakıyorlar. en baştan söyleseler ya hemen değiştirin şifreleri diye. emin olmadan saygınlığı yitirmeyelim falan mı dediler naptılar.

neyse, kredi kartına kadar aldıklarını sanmıyorum, ya da öyle umuyorum diyelim. yoksa kötü baya sony için.
Sosyal ağlarda paylaş

dedikodu onlar ya

5-6 sene once gima da olmsutu ayni olay, gima cart ile yapilan alisverislerde kredi kartini pos yerine kasaya entegre bi postan gecirip merkeze yolliyorlardi bilgiyi, merkezi hacklemislerdi sorn akiyamet kopmustu

kotakuda birisi guzel yazmis, sonye kizmak almanalr tarafindan isga ledildi, neden daha iyi ordu kurmadi diye polonyaya kizmak gibi bisey

aptal heriflerin burdaki hatasi dikkatleri ustune cektiler, korsani engelliycem diye homebrewi engelliyince is ianda bindi, ustune mahkeme filan derken ari kovanian comak soktular, anon saldirdi sonra, o karisiklikta ne olduysa oldu kotu niyetli herifler catird diye girip caldi bilgileri

aptal sony simdi ugrassin bu pislikten cikmaya, 1 puan inmis simdiden hisseler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...