Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ev sinema sistemi


Ghostcrawler

Öne çıkan mesajlar

Ne olduklarını da yazsaymışsın keşke.

Bluray player biraz eski kaldı ya. Artık bilgisayarı bluray player olarak kullanabiliyorsun, ps3 falan da aynı şekilde iş görüyor sanırım. Samsung'un güzel modelleri var baya, internete bağlanan, media formatlarını destekleyen, wifi'si olan vs. Evdeki ağa ethernet ya da wifi ile bağlanıp ağdaki bir depolama aygıtından ya da bilgisayardan medya çalıştırabiliyorsun, hatta internetteki maçları falan bile izleyebiliyorsun.

Güzel bir TV ve ses sistemi yeterli olur fazlasıyla. Ama TV tavsiyesi için nereye koycağın, izleme mesafesini falan da yazsaydın. Aşırı büyük bir ekran almayacaksan o bütçe çok zaten. (ps3+wii alırsın :P)

35metrekareye muhtemelen 46inch falan uygun olur, ya da bir büyüğü. ama ortalama izleme mesafeni söylersen daha iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yakın zamanda bir TV aldım, almadan da baya araştırdım. Fiyat/görüntü kalitesi açısından en iyisi Samsung veya LG diyebilirim. Ama TV'nin dış görünüşü, ekstra fonksiyonlar (media oynatabilme, usb/wifi/ethernet vs., internet tv) falan işin içine girince Samsung baya ön plana çıkıyor. Ben Samsung aldım, daha sonra biraz daha araştırdım ne yapabilirim bununla diye; Linux tabanlı bir sistem olduğu için içindeki sistemi değiştirmek normalde olmayan şeyler eklemek falan da mümkün, biraz fazla ayrıntı gerçi. (belki diğerlerinde de geçerlidir de denk gelmedim) Örn; internet bağlantısı olmasına rağmen web kullanılamayan c550 serisinde web browsing yapılabiliniyor sistem dosyaları değiştirilerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gidiceksin bi hifi dukkanina;

kullanacagin ozelliklerine gore bi AVR amfi
2 front tower
2 rear bookshelf
1 center
1 sub
7+1 e dogru giderim diyorsan 2 adet de satellite alirsin serinin varsa.

cok bd izliyorsan denon 1610, 2010 gibi bi dedike BD player, yok gerek yok diyorsan ps3 alirsin.

yoksa hifi ile alakasi olmayan bi forumda 10k harciycam diye sorarsan alacagin cevap z5500 ve 3d tv olur. edit: bose da denebilir , unutmusum.lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-52-3d-edge-led-full-hd-led-televizyon-kdl52lx900-5-yil-garanti/ProductDetails.aspx?productId=evsonykdl52lx900&categoryId=163192

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-bdv-iz1000w-blu-ray-3d-ev-sinema-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=evsonybdviz1000w&categoryId=152492#Gorseller

güle güle kullan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"yoksa hifi ile alakasi olmayan bi forumda 10k harciycam diye sorarsan alacagin cevap z5500 ve 3d tv olur. edit: bose da denebilir , unutmusum.lol"
ahahahah aynen, ben de böyle diyordum.

geçtiğimiz günlerde buradaki bi saturn'de bose ses sistemi vardı sanırım 4300 euro falandı amfi ile beraber, bi konser yayınladılar, abi o kadar muhteşem ki ses, bildiğin konserden daha iyi, bildiğin canlı gibi yani. ve düşük seslerde de yüksek seslerde de bu kaliteyi alabiliyorsun. çok etkilendim.

normalde "eee z5500 ne bilim sony neyinize yetmiyo zenginler" adamıydım da alet cidden parasını hak ediyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...