Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2011 İlkbahar

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

said:
ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından daha önce duyurulan nedenlerden dolayı 2011-ALES İlkbahar Dönemi sınavına girememiş olan 278 adayın sınavlarının tekrarlanmasına karar verilmiştir.

6114 Sayılı ”Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun’un” verdiği eşdeğer sınav yetkisine dayanılarak ilgili sınavın 15 Mayıs 2011 tarihinde aynı saatte ve aynı sınav merkezlerinde yapılmasına karar verilmiştir.

İlgili adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

link
Sosyal ağlarda paylaş

Keske bahsettikleri esdegerlik yetkisini aciklasalarmis biraz. Iki sinav ortalamasi ve sapmalari farkli cikacak, bunlari birbirine nasil oranlayacaklar? Bahsettikleri kanuna baktim bunun gibi seyler yazmiyor.

Daha da onemlisi iki sinavin sonuclari da ayni zamanda mi aciklanacak? Eger boyleyse topyekun iptal edilebilirmis, sonucta sinava giren insanlarin asil istegi Mayis'ta acilacak kadrolara veya Haziran'da baslayacak YL / doktora basvurularina yetismek. Sinav sonucu bu zamana yetismezse bunu yapmalarinin hic bir mantigi yok. Gerci mantik aramak sacma oldu biraz konu OSYM olunca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

90 aldim ben de. SAY2 cok kotu gelmis, keske acele etmeseymisim gorevli son 15dk deyince :S

Bu puan iyi mi oluyor simdi? Ciddi soruyorum ilk kez girdim, baska giren kimseyi de tanimiyorum asdf. Siralamaya bakinca iyi gorunuyor. Istedigim her universiteye basvurabiliyor muyum doktoraya? Lisans Isletme, YL Uluslararasi Iktisat, doktora ekonomi dusunuyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...