Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Benimde son 7 sorum yetişmedi ya. Aralarda boş bıraktığımda olmuştu üstelik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 say1 48 say2 42 trkce 45 civarı beklıyorm kac gelır acaba sayısal puanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 pekaziz said: fonksiyon(495)= 495-594 gibi olan soru hatalıydı bence. 7BA - AB7 = 495 A=2 iste abi nesi yanlis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Eğim soruları çok şerefsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 said: ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından daha önce duyurulan nedenlerden dolayı 2011-ALES İlkbahar Dönemi sınavına girememiş olan 278 adayın sınavlarının tekrarlanmasına karar verilmiştir. 6114 Sayılı ”Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun’un” verdiği eşdeğer sınav yetkisine dayanılarak ilgili sınavın 15 Mayıs 2011 tarihinde aynı saatte ve aynı sınav merkezlerinde yapılmasına karar verilmiştir. İlgili adaylara ve kamuoyuna duyurulur. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Keske bahsettikleri esdegerlik yetkisini aciklasalarmis biraz. Iki sinav ortalamasi ve sapmalari farkli cikacak, bunlari birbirine nasil oranlayacaklar? Bahsettikleri kanuna baktim bunun gibi seyler yazmiyor. Daha da onemlisi iki sinavin sonuclari da ayni zamanda mi aciklanacak? Eger boyleyse topyekun iptal edilebilirmis, sonucta sinava giren insanlarin asil istegi Mayis'ta acilacak kadrolara veya Haziran'da baslayacak YL / doktora basvurularina yetismek. Sinav sonucu bu zamana yetismezse bunu yapmalarinin hic bir mantigi yok. Gerci mantik aramak sacma oldu biraz konu OSYM olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ales iptal olacak diye bir dedikodu duydum, ne kadar doğru o? inşallah iptal olmaz, bi daha çekmek istemiyorum o stresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Tamamen iptal olmadi iste, 9 Eylul'deki 278 adayin sinavlari tekrarlanacak. Ustte yazdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ne zaman acıklanır sonuclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Iste sorun o zaten. Normalde 20 gun sonra felan acikliyorlar ALES'i ama simdi 15 Mayis'ta 278 kisiye sinav yapilcak. O sinavi bekleyip hepsini o zaman degerlendirmeye baslarlara Haziran'a sarkar ve hic hos olmaz. Bu sureci net olarak OSYM aciklamali aslinda ama nedense ufak bir hatirlatmayla gecistirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 nerde yazıyor bu 278 kişinin isimleri acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 OSYM aday islemleri sisteminde yaziyordur herhalde, ya da mektup felan yazar Ali Baba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ne zaman açıklanır bunun sonuçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Eski ALES leri 20 - 25 gun icinde acikladilar. Ama bir kisim adayin iptal edildi ve 15 Mayis'ta tekrar yapilacagi icin ne zaman aciklayacaklari belirsiz. Mayis sonuna kadar aciklarlar heralde artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 ya ösym ne yapmaya çalışıyor anlamadım. yani ne olsun istiyorlar. ne ygs yapabiliyorlar ne ales yapabiliyorlar. bu kadar insanın hakkına giriyorlar acaba rahat uyuyurlar mıdır? umarım master başvuruları bitmeden açıklarlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Adam rahat uyuyamasa zaten istifa ederdi Mehmet abi:)Master başvuruları en erken temmuz ortası olmuyor mu yav zaten?O zamana kesin açıklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Mayis'ta ogretim gorevlileri kadrolari aciklaniyor, ayrica doktora basvurulari erken basliyor Haziran basi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 temmuza kadar açıklamazlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 St_Dreamer said: Adam rahat uyuyamasa zaten istifa ederdi Mehmet abi: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 bi çetintaş varya çetin abi diyolar ondan şeyettim böyle forumda isim soy isim kombinasyonu yapanlara hep abi diyesim geliyo:D Bone said: temmuza kadar açıklamazlar herhalde.yok ya zaten 15inde 287 kişi mi ne sürecek onların kağıtları okumak ne kadar sürebilir ki?Temmuza kadar hayatta sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 anladım zaten, ondan sırıttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wallace75 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 izmirdeki arkadaşlar yanılmıyorsam dün girdiler acaba ne zaman sonuçlar belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 AÇIKLANDI!!! =) 81 almışım çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 90 aldim ben de. SAY2 cok kotu gelmis, keske acele etmeseymisim gorevli son 15dk deyince :S Bu puan iyi mi oluyor simdi? Ciddi soruyorum ilk kez girdim, baska giren kimseyi de tanimiyorum asdf. Siralamaya bakinca iyi gorunuyor. Istedigim her universiteye basvurabiliyor muyum doktoraya? Lisans Isletme, YL Uluslararasi Iktisat, doktora ekonomi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Puanın gayet iyi ve yeterli. Dil puanın en az 75-80'se ve mülakatta da iyi bir şeyler yaparsan istediğin yere girersin gibi. Ben de 87 almışım, sayısal 2 çok fena ama 5 yanlışım çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar