Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 2006'dan da mı kötü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 1 maç kaybedildi diye söylenenlere bak. Barça çok kötü onun için yine şampiyon oldu değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 2006 ile yarışır :P 2006 da zidane vardı ordan kazanıyor :P ha hala barca>all orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ŞL'yi kazanmadığı sürece Barça'nın Real'den üstün, ya da Real'in Barça'dan üstün olduğunu kanıtlayabilecek bir sistem yok doğruyu söylemek gerekirse; İspanya ligi dünyanın en kötü liglerinden bir tanesi bana göre, hani Barca ve Real'i barındırıyor diye sadece kaliteli liglerle birlikte anılıyor olabilir ama güç dengelerinin bu kadar kötü olduğu başka bir lig yok gibi dünya da (iskoçya var doğru) Her sene iki takımın koptuğu, iki-üç orta güçte grubunda ŞL slotu için kapıştıkları ve geri kalan takımların tamamen formalite icabı oynadığı bir lig ve kupadan hayır gelmez desek yeridir. O yüzden ŞL'de tur atlayan, şampiyon olamasa da bir adım öne geçecek. Şampiyon olursa da direk Avrupa'nın en iyi takımı olacak işte daha ötesi var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ingiltere ligi gibisi yok :P bu sene digiturk um yoktu izleyemedim ama özetlerini bile izlemek başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 real ileriye zlatan ı alsa var ya, efsane takım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Esnaf said: ingiltere ligi gibisi yok :P bu sene digiturk um yoktu izleyemedim ama özetlerini bile izlemek başka dün akşam, bugün daha önemli bir maç var, gerçek londra derbisi dediğimde sallamadı kimse beni :) 3-3 bitti ve süper maçmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 benjani said: real ileriye zlatan ı alsa var ya, efsane takım olur Adam Real'in ileri ucunu nasıl felç ederim diye uğraşıyor beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Dünyanın en iyi takımı olmanın ve her maçı rahat kazanmanın yarattığı bir olumsuzlukta bir maçı kaybedince oluşan gürültüler olsa gerek..Durun daha yahu, karşıdaki takımda Dünya'nın en iyi 2. takımı işte...1. ile 2. arasında 6 maç yapılmış son 2 senede...2. takım ilk kez kazanıyor, hani istatistiksel olarak bile gayet normal diyebiliriz... Hemen işi Total Futbola, İtalya'ya, Hollanda'ya bağlamak komik olmuş... Siz Barça'nın oynadığı pasları sayarken, aslında onların futbolunu büyük yapanın topu nasıl en çabuk şekilde geri kazanmak olduğunu görmezlikten geliyorsunuz...Yani Barcelona savunma yapmıyor abi sadece pas döndürüyor gibi birşey kesinlikle söz konusu değil...Adamlar savunmanın da kralını yapıyorlar... Şu forumdaki muhtemelen hiç kimsenin canlı izlemediği 74 Hollandası ile bugünkü Barcelona'yı karşılaştırmak da ayrı komik olmuş... Bir takım öyle büyük ki, karşısına kim gelirse gelsin aynı topunu oynuyor, bildiğini yapıyor...Büyüklük burada işte...Bugün Mourinho giderse Real yine 5 yer Barça'dan ama Guardiola yerine aynı kültürü almış biri geçse yine 5 atar Madrid'e...Bu başka bir büyüklük..Mağlubiyet mi, elbette olacak...Her takımın formsuz zamanları vs olabilir, karşısındaki de çatladıkkapıspor değil dediğimiz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya ben şeyi anlamıyorum barça nasıl oluyor da dünyanın en iyi takımı oluyor? Hani dünyanın en iyi takımı diye birşey seçeceksek herşeyiyle bir kere MANU olmalı bu, Barça değil Tam rotasyonla bile 11'inin oynadığı futbolu oynayabilen tek takım MANU, genç genç diye ağlayan Arsene Wenger'in bile sahip olamadığı gençler var MANU'da, her çeşit futbola göre şekil alabilen ve uyum sağlayabilen futbolcuları var. Gerçek VETERAN'ları var. En güçsüz gösterildiği sezonda bile lig liderliğini elinde tutan bir takım var. BARCA'nın ise 11'inde gerçekten üstün ötesi 4, yoruma açık olarak 5-6 tane futbolcusu var o kadar, Real desen para ile oluşturulmuş, 4-5 gerçekten yetenekli futbolcusu olan ama gerçekten olağanüstü bir teknik adama sahip kulüp, bunlar dünyanın en iyileri olmasına yetmiyor, en iyilerinden olmasını sağlıyor sadece, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 barçanın 3-4 yıllık futbolunu ve bu neslini ilelebet sürecegini sananlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 onlara acıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 3 sene sonra hepsi unutur, neyse en iyi takım o bandwagona atlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bir maç kaybedince kurt kocamış onu anlıyorum ben. Bir sezon içinde bir avrupa takımının alabilecegi her kupayı en son alan takım 1-2 sene içinde bu kadar çökmez merak etmeyin bir kaç ay önce real madride 5 atanda bu takım . Tabii real madrid barcelonanın etrafında bır hayat sürerken barcelona kendi zaten her türlü liderliginde oldugundan ancak ve ancak bir kupa alınca bu hale gelebilir real. Beyler kendınıze gelın barça bu boru degıl gaza geldı mı atar bi 5 daha herkes tekrar baglarsınız çavi çok iyi yaa hayır abi asıl messi yok be abi ini.. diye kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Elbetteki şu andaki uzay futbolunu sürdürmesi mümkün değil...Ancak La Masia tıkır tıkır işlediği, oyuncular belli bir felsefede olduktan sonra yeni Xavi'ler Iniesta'lar neden olmasın..Bundan 5-6 sene önce Iniesta, Messi yoktu mesela... Ronaldo, Romario, Ronaldinho gibi adamlar uzaydan gelen gollerini birbirlerinden farklı zamanlarda hep bu takımda attılar..Başka bir futbol oynanıyor orada... 2001-2002 yılındaki Liverpool maçındaki golü hatırlayın, henüz daha öyle bir gol gelmedi... Barcelona'yı yalnızca 3-4 yıldır takip ettiğimi düşünmediniz heralde.. Her zaman bu kadar başarılı değildi elbette ama hep kendi yıldızlarını yarattı, hep pozitif oynadı...Yoksa ben de genelde çok tutulanın karşısında olurum ama Barcelona'nın Rivaldo'lu zamanını daha bile çok severdim... Defans defans diye durun, eğer Mourinho Chelsea'de ve zaman zaman Inter'deki oynattığı futbolu hep oyatırsa anında kovulur Real'den mesela, İspanya'da buna izin yok... Beğenmiyorsunuz La Liga'yı ama, oyuncuların bu kadar teknik olduğu en üst düzey lig... Sadece Barcelona olarak düşünmeyin, Euro 2008 ve Dünya Kupası'nı kazanan kadronun yarısı direk Barcelona zaten...Bireysel olarak daha alacakları kupa kalmadı, takım olarakta...Daha ne yapacak adamlar...Hadi istatistiklere girmeyelim...Daha ne yapacak bir takım sizin en iyiyi kabullenmeniz için?... Manu'ya, 2 sene önce top göstermedi Barça finalde ilk 10 dakika dışında, hani o Ronaldo'lu Manuya... Yine gelse, yine göstermez...Yani böyle karşılaştırmalara pek girmem de, sırf Barcelona şu an iyi durumda olduğu ve insanlar belli bir sempati duyduğu için çok kişi anti Barça'lı gibi bir durum söz konusu ki bu normaldir, ancak bazı gerçekler de ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Tayyip bile bu kadar hızlı değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ben herseyden önce mourinho fanıyım ki değişen bişi yok. geçen senede interi destekledim mesela, biraz daha sağlam arasaydın. şu kendisine tercümansın sen diye harras çeken katalanları bir kere daha elesin de CL'den belki biraz utanırlar dünyanın en iyi TD'sine dil uzatmaya. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Baggio daha sık bekliyoruz futbol bölümüne, çok ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mithat said: Bir maç kaybedince kurt kocamış onu anlıyorum ben. Bir sezon içinde bir avrupa takımının alabilecegi her kupayı en son alan takım 1-2 sene içinde bu kadar çökmez merak etmeyin bir kaç ay önce real madride 5 atanda bu takım . Tabii real madrid barcelonanın etrafında bır hayat sürerken barcelona kendi zaten her türlü liderliginde oldugundan ancak ve ancak bir kupa alınca bu hale gelebilir real. Beyler kendınıze gelın barça bu boru degıl gaza geldı mı atar bi 5 daha herkes tekrar baglarsınız çavi çok iyi yaa hayır abi asıl messi yok be abi ini.. diye kalırsınız. O takım inter yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ha bir de Hiddink var. 2008-9 senesi son saniyede müthiş bir şansla geçmişti Barca. Kaleyi görememişti nerdeyse Barca 90+2'ye kadar. Hiddink de müthiş müdafa futbolu oynatmıştı, şanssızlığına elendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 EricCantona said: Mithat said: Bir maç kaybedince kurt kocamış onu anlıyorum ben. Bir sezon içinde bir avrupa takımının alabilecegi her kupayı en son alan takım 1-2 sene içinde bu kadar çökmez merak etmeyin bir kaç ay önce real madride 5 atanda bu takım . Tabii real madrid barcelonanın etrafında bır hayat sürerken barcelona kendi zaten her türlü liderliginde oldugundan ancak ve ancak bir kupa alınca bu hale gelebilir real. Beyler kendınıze gelın barça bu boru degıl gaza geldı mı atar bi 5 daha herkes tekrar baglarsınız çavi çok iyi yaa hayır abi asıl messi yok be abi ini.. diye kalırsınız. O takım inter yalnız :) süper kupayı alamadı inter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Hani tersi durumda Mourinho böyle konuşsa pis adam damgası yiyiyor ehuahu. Barcelona da sütten çıkmış ak kaşık değil yani şu açıklamalara bak. :p said: Barcelona Başkanı Rossell, Kral Kupası Finali'nde Real Madrid'e yine 5 gol atacaklarını iddia etti. Barcelona Başkanı Sandro Rossell, ligde kıyasıya bir yarış içinde oldukları ve aynı zamanda Kral Kupası finalinde karşılaşacakları ezeli rakipleriReal Madrid’i bu sezon ligin ilk yarısında olduğu gibi 5-0 yeneceklerini söyleyerek İspanya’yı ayağa kaldırdı. http://26.media.tumblr.com/tumblr_layo9dlgVd1qd6ycbo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Ondan sonra ki guardialo ve rossell'in açıklamalarını da pastelesene buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 El-Barto said: Ondan sonra ki guardialo ve rossell'in açıklamalarını da pastelesene buraya :) olan olmuş zaten niye onlarıda pastelesin ki ilk söyledikleri önemli zaten daha sonradan özür dilediyse bu Barcelonayı yine mütevazimi yapar allah aşkına çık konuş sonra özür dile roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Esnaf said: bence rıdvan her el classico maçında barcaya evini arabasını basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar