Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Classico Vol 2 : Real Madrid -Barcelona @ 22.30

Red

Öne çıkan mesajlar

İbo'nun tekniksizliğini tartışmak bile bir tekniksizliktir. :)

Edit : Abi ben internetten izlemiştim. İngiliz spiker vardı, onlarda bildiğin barca'lıydı. Adam barcelona top çevirmeye başladığında, "real bulduğu pozisyonları değerlendiremedi, ama şimdi barcelona onları cezalandıracak, yargılayacak" tarzında konuşuyordu.

Sırf bu yüzden seviyorum seni Jose reis, futbol izlemeyen ne olduğunu bilmeyen, moda oldu diye barca'yı tutan yada tutmaya başlayan, total futbol ekekeke messi en büyükçü fanboylara yılda 1-2 kere çaktığın için seviyorum seni.

Edit2: Newcastle tutuyorum, yurtdışı.
Sosyal ağlarda paylaş

import said:

Bi de Xabi Alonso'nun 2. yarıda sert bir şutu var ya isabetsiz olan , neden Xabi tam topa doğru yatarken , Rıdvan "Eyvah ! Yiyicez" diye tepki verdi :)

Asıl o pozisyonda ercan taner bi bağırdı, rıdvan "korkuttun beni ercan" gibi bişeyler dedi :)

goldbären said:

hakkaten eto, ibo falan alıp alıp sattılar niye? peste burun kıvırdığımız yedek kadro as kadro oldu adamlara sdf

ibo uymuyodu da eto çok iyiydi kesinlikle. özellik olarak ibo çok farklı ikisinden ama eto, villa'yla benzer ve benzediği her konuda çok daha iyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

import said:

Bi de Xabi Alonso'nun 2. yarıda sert bir şutu var ya isabetsiz olan , neden Xabi tam topa doğru yatarken , Rıdvan "Eyvah ! Yiyicez" diye tepki verdi :)

Asıl o pozisyonda ercan taner bi bağırdı, rıdvan "korkuttun beni ercan" gibi bişeyler dedi :)

Ercan da şey dedi : "70 lerde oluyordu ya hocam , İtalya falan çok atardı , o tarz birşey olucak sandım" Korkmuşlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet said:

Aslında kupayı düşüren Sergio Ramos... Ramos, takımın içinde bulunduğu otobüs Valencia'daki kalabalığın içine girer girmez otobüsün ön tarafına atladı ve kalabalığı elinde kupa ile selamlamak istedi.

Zaten ne oluyorsa da "o" an oldu.

Kupaya doğru hamle yapan Ramos, bir anlık acelecilikle kupayı yere düşürdü. Kupanın düştüğü çok geç farkedildi.
O yüzden de 18 yıldır beklenen Kral Kupası talihsiz şekilde lastiklerin altında ezildi.

Kupayı lastiklerden kazımak ise Madrid İtfaiyesi'ne düştü.

Saatlerce uğraşan itfaiye erleri kupayı müzeye dahi götürülemeyecek halde, basına göstermeden olduğu yerden çıkardı.

Eğlenceler ise "kupasız" son sürat devam etti.

abi askdjhasjıdhasudhuashdusahduhas udhasudhuashduashduashduahsdusa
Sosyal ağlarda paylaş

dün oynanan maç aslında guardiola'nın "genel" anlamda ne kadar eksik bir teknik direktör olduğunu da gösterdi.

Disiplin, disiplin bir yere kadar, bir B planı bile olmayan teknik direktör, kulübü de B planı için oyuncu bulunduramayan, oyuncu seçemeyen bir teknik direktör,

Daha önce de demiştim gerçi yine diyorum, Barcelona'daki topçuları bir disiplin altına sokmak öyle herkesin başarabileceği birşey değildi. Bu istikrarı içinde ayrı bir tebrik etmek gerekiyor Guardiola'yı,
Sosyal ağlarda paylaş

barcelona bu kadar işte.
ezberlediği futbolu kilitleyince hiçbir nane yiyemiyorlar.

guardiola'nın bir B planı yok hiçbir zaman. sistem takımı olmanın sakıncalarından biri bu. mourinho gibi taktik dehalar sizi çözdüğünde karşılık vermeniz zor.

savunma futbolu noobluktur diyenler de total futbolun mucidi hollanda'nın kaç dünya kupası olduğunu söylesin. bildin, SIFIR.
peki catenaccio mucidi italyanların kaç kupası var? DÖRT
kulüp bazına bakmaya luzum bile yok zaten...

savunma futbolu acizlik falan değildir. xavi, iniesta ve messi yi devirmek için önce onları oynatmamak gayet de mantıklı ve aklı selim olandır. yoksa arsenal gibi açık futbol oynarsanız messi 3'er 3'er atar. ama mouriho'ya karşı 11 maçta sadece 1 golü var. o da penaltıdan. geçen sene 3 kupa aldığı interin hali vaziyeti ortada. balotelli hariç aynı kadro schalkeden 5 yedi.

hadi çok da uzağa gitmeyelim. vakti zamanında burun kıvrılan lucescu fleurquinli, perezli, radulu gs yi şampiyon yapıp CL'de çeyrek finale taşıyordu. roma, liverpool ve barcelonalı gruptan sadece 1 mağlubiyetle çıkıyordu. adamı kovaladılar bu ülkeden şimdi yalvarıyor bjk ve gs gelsin diye.

özetle tarih barcelonanın yaptığı pas sayısını yapmaz. kupaları yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

durun bi ya, altı üstü 1 maç kaybettik sadece. CL'de hesaplar görülür zaten.

Ayrıca ortada mallık diyebileceğimiz bir transfer varsa, İspanya Ligi'nin de, Premier Ligi'n önüne geçmesini sağlamıştır bu transfer. Fakat o da taktiğe uymadığı için, gerek sol açıkta, gerek sağ açıkta oynamıştır, gerekse yedek kalmıştır genellikle. Şu an nerde bilmiyorum. Bahsettiğim kişi tabiki Thierry Henry. N'olurdu Gunners'ta kalsan, nolurdu !
Sosyal ağlarda paylaş

catenaccio mucidi demişsin de, o taktik ilk kullanılırken de insan üstü oynayan 2 bekleri vardı. Yani öyle defans manyağı değildi taktik.

Ayrıca 2. yarı (uzatmaları izlemedim) Barcelona bildiğin ezdi. Sadece gol atamadı. Formsuzlar, bu kadar oluyor bazen.

Bu maç sonunda da hala bir şey değişmedi, en iyi takım Barcelona, En iyi teknik direktör Mourinho ve en iyi oyuncu Messi.
Sosyal ağlarda paylaş

Savunma futboluna acizlik diyen zaten total futbol demesin o zaman total futbolun içinde savunmada vardır zaten savunma kısmını saymiosa nasıl total olabilio? herneyse Ghost yazdıklarına birebir katılıyorum ve Hollanda-İtalya örneğiyle çok güzel açıklamışsın gerçekten dostm üst postta aslında rıdvandan sonra kocaman bi walloftext yazmıstım ama silme gereği duydum biton polemik yaratıcak diye daha sonra senin yazını gördm gerçekten çok güzel açıklamışsın kalkıpta hala buna cevap veren varsa zaten at gözlüklüdür Barcelona CL de yogunlasıcak fln diye fazla da ümitlenmeyin diğer 2 maçında gidişatı bunlardan farklı olmicak hatta Real Madrid daha bile ofansif anlamda daha şanslı olursa Barcelona zaten Real golü ilk bulursa iyice demoralize olucak ve Real baskıyı kırabilir ve Nou Camp'a avantajlı bi skor ile gideblir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ghostcrawler said:

savunma futbolu noobluktur diyenler de total futbolun mucidi hollanda'nın kaç dünya kupası olduğunu söylesin. bildin, SIFIR.
peki catenaccio mucidi italyanların kaç kupası var? DÖRT
kulüp bazına bakmaya luzum bile yok zaten...

Bazı şeylere katılsam da (defans futbolu nubluk falan diil kesinlikle) bi kaç itirazım var şuna. Total football hollanda milli takımı diil ilk ajax'da bulundu (rinus michels hollandayı da yönettiği için sonradan orda da uyguladı gerçi) ve michels başında olduğu sürece sildi süpürdü ortamı. Hatta şampiyonlar ligini sanırım inter'i yenerek almıştı. Zaten son yılların ispanya örneğini vermeye gerek yok. Hem avrupa hem dünya kupasını aldılar(hatta dünya kupasında da hollanda finali :) ).

Kaldı ki sistem takımı barça ama sistem aşırı derecede değişiyo yıllardır. Geçen seneki barça sistemiyle bu seneki arasında bile müthiş fark var. Bence en büyük eksik kadro derinliği barcelona'da. Böyle bi maçta ibrahimovic gerçekten büyük fark yaratabilirdi. Hem sistemi değiştirmek açısından, hem de ileride ki fiziksel mücadele açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

barca nın kadro derinliği yok.11 i dünyanın en iyisi ama bi iniesta hatta bi puyol olmadığında takım bozuluyor.puyolda,xavi de artık yaşlanan oyuncular 2 yıl sonra yerlerini nasıl doldurcaklar merak ediyorum.ki xavi ve iniesta takımdan ayrılırsa bu barca yı bir daha hiç izleyemeyiz

bide bence son dünya kupasında ispanya iyi top oynamadı.bi 2002 deki brezilya yada 98 ve 2000 deki fransa nın yanına bile yaklaşamazdı oyunları.önlerinde adam gibi rakip yoktu bence gelmiş geçmiş en kötü dünya kupasıydı 2010 dünya kupası
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...