Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 dasaaa said: link ol be one with the link, act like the link, think like the link, link like the link, linkiding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 linkinpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 önce tebessüm ettim sonra bastım eksiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahaha yasal işlem yapcaklarmış ne diyecekler ki lan linkimizi yanlış yazdılar hakim bey? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 said: nternette Milliyet.com.tr'ye Çirkin Saldırı Bugün internette bu haberimizle ilgili sahte linkler dolaşmaktadır. Müstehcen kelimeler kullanılarak oluşturan sahte linklere kanmayın. Sitemize bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunulacakt aciziz adam gibi site yapmaktan demiyorlar da sahte linkler dolaşmakta diyorlar. lavukluk bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ahahaha ben de tam bunun konuyu açmaya gelmiştim derken sırrını öğrendik işin, anlamı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 sahte link diyo ama link hala aynı? bence onu yazanı kovdular, şimdi saldırı diye geçiştiriyolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Aluriel said: said: nternette Milliyet.com.tr'ye Çirkin Saldırı Bugün internette bu haberimizle ilgili sahte linkler dolaşmaktadır. Müstehcen kelimeler kullanılarak oluşturan sahte linklere kanmayın. Sitemize bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren kişiler hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunulacakt aciziz adam gibi site yapmaktan demiyorlar da sahte linkler dolaşmakta diyorlar. lavukluk bildiğin İŞTE O HACKERLAR Galeri için tıklayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Esnaf said: sharky said: mod_rewrite i düzgün kullanmayı bilmeyen teknik insanlar toplulugu :) yazik.çoğu hatta sanırım rewrite kullanan tüm haber siteleri böyle ama. Regular Expressionlarını gidip oradan buradan copy paste ile yazarsan başına bunlar gelir işte. Engellenebilecek bir durum bu rahatlıkla. mod_rewrite 'ın yaptığı default bişey değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yasal islem baslaticaz notu daha komik olmus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar