Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Başka sitelerde ve özellikle http://www.televizyondizisi.com sitesinde oylama ile böyle bir ödüllendirme yapılıyor. Can sıkıntısında bende kendi bölümümde yapayım dedim, ne zamandır bir etkinlik yapmıyorduk. (2 sene oluyor sanırım) Değişiklik olur hehe :) Şimdi her adaylık için ayrı bir konu açıp, kirlilik yapmak istemiyorum çünkü o sitede olmayan bazı dallara da adaylık açayım diyorum :) Bunu yapmamızdaki temel amaçta bakalım Pati ahalisi, yerli diziler hakkında neler düşünüyor falan filan Konu anketini en iyi dizi olarak açıyorum, gündemdeki en önemli dizileri yazıyorum. Diğer dallar içinde benzer bir adaylık sistemi çıkarıyorum. Onun dışında diğer seçeneğinde de belirtilebilir diziler, neyse efendim başlayalım. -En İyi Yerli Dizi Ankette belirtildi. Oscar gibim olduğundan 10 dizi koydum. Diğerleri beş olacak :) -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç - Behzat Ç) Erdal Özyağcılar (Halit Karadağ - Karadağlar) Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Halit Ergenç (Sülüman - Muhteşem Yüzyıl) Murat Yıldırım ( Savaş Baldar - Aşk ve Ceza) Diğer... (belirtiniz.) -En İyi Kadın Oyuncu Ayça Bingöl (Cemile - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Beren Saat (Fatmagül - Fatmagül'ün Suçu Ne?) Meryem Üzerli (Hürrem Sultan - Muhteşem Yüzyıl) Özgü Namal (Güllü - Hanımın Çiftliği) Serenay Sarıkaya (Yeşim - Lale Devri) Diğer... (belirtiniz) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Fatih Artman (Harun - Behzat Ç.) İbrahim Çelikkol (Gülali Karadağ - Karadağlar) Okan Yalabık (İbrahim - Muhteşem Yüzyıl) Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) Diğer... (belirtiniz.) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) Esra Dermancıoğlu (Mukaddes - Fatmagül'ün Suçu Ne?) Meral Çetinkaya (Hasefe - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) Nebahat Çehre (Hafsa Sultan - Muhteşem Yüzyıl) Diğer... (belirtiniz.) -En İyi Dizi / Dram Behzat Ç Ezel Karadağlar Muhteşem Yüzyıl Öyle Bir Geçer Zaman Ki Diğer... -En İyi Dizi / Komedi Akasya Durağı Behzat Ç Geniş Aile Leyla İle Mecnun Nuri Diğer... -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği Herşeye Rağmen Karadağlar Muhteşem Yüzyıl Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç Fatmagül'ün Suçu Ne? Hanımın Çiftliği Karadağlar Canan -En İyi Senaryo Behzat Ç Ezel Kanıt Karadağlar Öyle Bir Geçer Zaman Ki Diğer... (belirtiniz) -En İyi Sit-Com Çocuklar Duymasın Nuri Papatyam Yahşi Cazibe Diğer... -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Behzat Ç Ezel Kurtlar Vadisi Pusu Küçük Sırlar Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Ezel Hanımın Çiftliği Herşeye Rağmen Karadağlar Muhteşem Yüzyıl Öyle Bir Geçer Zaman Ki Diğer... -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Burak Özçivit (Çetin - Küçük Sırlar) Çağatay Ulusoy (Emir - Adını Feriha Koydum) Dağhan Külegeç (Efe - Kavak Yelleri) Diğer... (belirtiniz.) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu (Leyla - Leyla ile Mecnun) Hazal Kaya (Feriha - Adını Feriha Koydum) Pelin Karahan (Aslı - Kavak Yelleri) Serenay Sarıkaya (Yeşim - Lale Devri) Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) Diğer... (belirtiniz.) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ali Kaptan (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) Behzat Ç (Behzat Ç) Harun (Behzat Ç) Mecnun (Leyla İle Mecnun) Ramiz Karaeski (Ezel) Ayşegül (Küçük Sırlar) Mukaddes (Fatmagül'ün Suçu Ne) Diğer... (belirtiniz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Adaylıkları böyle belirledim. Anket dışında oylama yaparken; -Başlık Aday gösterdiğiniz şık -Başlık Aday gösterdiğiniz şık şeklinde yaparsanız sonrası için kolaylık olur. -Eğer adaylıklarınız için açıklama, fikir belirtme yapmak isterseniz çok kısa ve tek cümle olmak üzere parantez içinde belirtebilirsiniz. Onun dışında yine destan yazmamak üzere adaylıklarını belirttikten sonra postunuz en altında fikir belirtebilirsiniz. -Dallarda birden fazla oy kullanılmamaktadır. -Klasik oylama lan işte kural koydurtmayın, İşte üstteki kurallara uyulmazsa silerim, zaten tek ciddi kural var o da hem diğer üyelerin, hemde benim sonradan okumam için kolaylık sağlayacağından ötürüdür :) Lütfen düzene önem verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Bunun dışında oylama 30 Nisan'da sona eriyor. Dizileri seçmek için 10 günlük bir süre yeterli olur diye düşünüyorum. 1 Nisan'da açıklama yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Benim oylamam; -En İyi Yerli Dizi Behzat Ç -En İyi Erkek Oyuncu Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Kadın Oyuncu Meryem Üzerli (Hürrem Sultan - Muhteşem Yüzyıl) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) -En İyi Dizi / Dram Behzat Ç -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Karadağlar -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Behzat Ç -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Mecnun (Leyla İle Mecnun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 şöyle bişey var ama atıyorum en iyi kadın oyuncu kategorisinde ben 2 tanesini izliyorumdur ama belki izlemediklerimden birisi gerçekten çok çok daha iyi bir oyuncudur. ama sırf konusu bayık diye izlemiyorumdur. objektif bi oylama olmaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 siftah benden olsun en iyi erkek oyuncu kenan imirzalıoğlu bence. (özellikle son bölümlerde baya baya oyuncu olduğunu gösterdi mankenlikten gelmiş olmasına rağmen.) en iyi kadın oyuncu meryem üzerli. hürrem sultan En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu fatih artman- harun (tuncel kurtiz aslında ama o zaten bu işin üstadı. harun sevimli bi tip ve baya baya oturuyor rol üstüne) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) -En İyi Dizi / Dram Ezel (behzat amirim de çok iyi ama, prodüksiyon ve diğer mevzularda ezel baya iyi hala) -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun (bu senenin bombası) -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Muhteşem yüzyıl -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com papatyam (peder çok seviyor sdhgs) -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel (müzikleri muhteşem cidden) -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu (Leyla - Leyla ile Mecnun) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ramiz Karaeski (Ezel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 saçmalamayın la tabiki de Behzat Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mulgear6 said: şöyle bişey var ama atıyorum en iyi kadın oyuncu kategorisinde ben 2 tanesini izliyorumdur ama belki izlemediklerimden birisi gerçekten çok çok daha iyi bir oyuncudur. ama sırf konusu bayık diye izlemiyorumdur. objektif bi oylama olmaz bu altın plaket sunmayacaz abi zaten, forum içinde bir nevi en çok izlediğimiz, en çok sevdiğimiz diziyi ve türü falan filan seçecez. Yani daha çok "Pati ne düşünüyor?" anketi yapıyoruz. Yani kişisel olarak düşünüp, ona göre oylamakta bir sakınca yok. Ayrıca çeşitli sebeplerden ötürü yukarıda adaylıklara koyduğum dizilerin hepsini ve adaylıklara koyma gereği bile duymadığım yaklaşık 10 diziyi daha seyrettiğimden ötürü (tamamen değilde, bölük pörçük) inan bana en iyi adaylar bunlar diyebilirim :) Diğer seçeneğini sadece kişisel olarak farklı düşünenler olabilir diye koydum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Civan Canova (Avukat Kadir - Fatmagülün Suçu Ne) başka da oyum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 DarKRideR said: -En İyi Yerli Dizi behzat ç -En İyi Erkek Oyuncu erken petekkaya ile erdal özyağcılar kapısır.baya iyiler -En İyi Kadın Oyuncu bilemicem -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu harun behzat ç -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu canan ergüder -En İyi Dizi / Dram öyle bir geçer zaman -En İyi Dizi / Komedi behzat ç -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com hala avrupa yakası gerisi tırt -En İyi Ses/Müzik Kullanımı ezelle, öyle bir geçer zaman kapışır -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) muhteşem yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu merve boluğur -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Harun (Behzat Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Tek dal, tek aday lütfen :) Kapışacakları belirtip, birini de seçebilirsiniz hadi serbestlik tanıyalım biraz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Behzat ne yapıcak lan ödülü? http://www.youtube.com/watch?v=PfaolEyaDEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahha olsun o kadar valla behçat ç çok çok iyi.gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Valla 2 tane cevap verebilecegim var, 1- en iyi dizi olarak Muhtesem Yuzyil (ama Behcat C falan izlemiyorum) , 2- Okan Yalabik en iyi yardimci erkek oyuncu. Ozellikle 2. icin izlemiyorsaniz bile bi acin izleyin. Hic sevmezdim antipatik gelirdi, ama Turk televizyonunun son zamanlardaki acik ve net en iyi oyuncusu herif. Bi de muzik icin de Muhtesem Yuzyil'i ekleyeyim, muzikler cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hepsi baya kotu ama muhtesem yuzyilda kucuk rollerdekiler baya iyi oynuyor sumbul,nigar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Haluk Bilginer (Kenan Birkan - Ezel) -En İyi Kadın Oyuncu Rojda Demirer (Zeynep - Geniş Aile) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Sarp Akkaya (Tevfik - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Hande Katipoğlu (Simge - Yahşi Cazibe) -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Geniş Aile -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Karadağlar -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç. -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Kesinlikle Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Şebnem (Ezel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Behzat Ç -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu -En İyi Kadın Oyuncu Özgü Namal -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Okan Yalabık -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Merve Boluğur -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Karadağlar (dedim buna ama nası dönem uyarlamsı bu, direk uyarlama olması lazım) -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Leyla ile Mecnun (direk sitcom bu ama komedi dalına koyulmuş) -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Kurtlar Vadisi -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Karadağlar -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Harun not : behzat ç dışında türk dizisi düzenli takip etmiyorum. bi kaç bölüm karadağlar, ezel, küçük sırlar, leyla mecnun, muhteşem yüzyıl izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Valerius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahahahaa yerli dizi mi izliyonuz? domestik kalın çerçeveli gözlüklüler sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bölüm bölüm hepsini izlemediğimden hatta kem küm 2-3 bölüm izlediğimden ve behzat ç yi hiz izlemediğimden.. -En İyi Yerli Dizi Ezel ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki arasında kaldım. Ezel olabilirdi ama malum yere gelmenin 1 sezon sürmesi ve slow motion felaketinden sonra oyum Öyle Bir Geçer Zaman Ki ye gitti. -En İyi Erkek Oyuncu Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Kadın Oyuncu Ayça Bingöl (Cemile - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Dizi / Dram Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Karadağlar -En İyi Genç Erkek Oyuncu Küçük osman - öyle bir geçer zaman ki -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ramiz Karaeski (Ezel) çok zorlandım. mesela en orjinal dizi karakterine behzat ç diyesim var izlemediğim halde, orjinal bir adam olduğunu 10 km öteden hissettiriyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Küçük Sırlar'a oy veren kim abi yarılcam zahzhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 behzat c kalitesinde dizi dunyada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben verdim abi küçük sırlara. sonra çok ayıbettim diyip tek tek oyladım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç - Behzat Ç) -En İyi Kadın Oyuncu Beren Saat (Fatmagül - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Okan Yalabık (İbrahim - Muhteşem Yüzyıl) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Muhteşem Yüzyıl -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu (Leyla - Leyla ile Mecnun) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Mecnun (Leyla İle Mecnun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Overlord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç - Behzat Ç) -En İyi Kadın Oyuncu Özgü Namal (Güllü - Hanımın Çiftliği) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Esra Dermancıoğlu (Mukaddes - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Dizi / Komedi Behzat Ç -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Dağhan Külegeç (Efe - Kavak Yelleri) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri KESİNLİKLE Harun (Behzat Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Kadın Oyuncu Beren Saat (Fatmagül - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Hande Katipoğlu (Simge - Yahşi Cazibe) -En İyi Dizi / Dram Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Komedi Geniş Aile -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ramiz Karaeski (Ezel) Diğer dizilere ucundan dahi hiç bakmadığımdan bir fikir yürütemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Tek dal, tek aday lütfen :) Kapışacakları belirtip, birini de seçebilirsiniz hadi serbestlik tanıyalım biraz asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Behzat ne yapıcak lan ödülü? http://www.youtube.com/watch?v=PfaolEyaDEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahha olsun o kadar valla behçat ç çok çok iyi.gerisi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Valla 2 tane cevap verebilecegim var, 1- en iyi dizi olarak Muhtesem Yuzyil (ama Behcat C falan izlemiyorum) , 2- Okan Yalabik en iyi yardimci erkek oyuncu. Ozellikle 2. icin izlemiyorsaniz bile bi acin izleyin. Hic sevmezdim antipatik gelirdi, ama Turk televizyonunun son zamanlardaki acik ve net en iyi oyuncusu herif. Bi de muzik icin de Muhtesem Yuzyil'i ekleyeyim, muzikler cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 hepsi baya kotu ama muhtesem yuzyilda kucuk rollerdekiler baya iyi oynuyor sumbul,nigar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Haluk Bilginer (Kenan Birkan - Ezel) -En İyi Kadın Oyuncu Rojda Demirer (Zeynep - Geniş Aile) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Sarp Akkaya (Tevfik - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Hande Katipoğlu (Simge - Yahşi Cazibe) -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Geniş Aile -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Karadağlar -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç. -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Kesinlikle Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Şebnem (Ezel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Behzat Ç -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu -En İyi Kadın Oyuncu Özgü Namal -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Okan Yalabık -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Merve Boluğur -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Karadağlar (dedim buna ama nası dönem uyarlamsı bu, direk uyarlama olması lazım) -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Leyla ile Mecnun (direk sitcom bu ama komedi dalına koyulmuş) -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Kurtlar Vadisi -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Karadağlar -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Harun not : behzat ç dışında türk dizisi düzenli takip etmiyorum. bi kaç bölüm karadağlar, ezel, küçük sırlar, leyla mecnun, muhteşem yüzyıl izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ahahahaa yerli dizi mi izliyonuz? domestik kalın çerçeveli gözlüklüler sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bölüm bölüm hepsini izlemediğimden hatta kem küm 2-3 bölüm izlediğimden ve behzat ç yi hiz izlemediğimden.. -En İyi Yerli Dizi Ezel ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki arasında kaldım. Ezel olabilirdi ama malum yere gelmenin 1 sezon sürmesi ve slow motion felaketinden sonra oyum Öyle Bir Geçer Zaman Ki ye gitti. -En İyi Erkek Oyuncu Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Kadın Oyuncu Ayça Bingöl (Cemile - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Dizi / Dram Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Karadağlar -En İyi Genç Erkek Oyuncu Küçük osman - öyle bir geçer zaman ki -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ramiz Karaeski (Ezel) çok zorlandım. mesela en orjinal dizi karakterine behzat ç diyesim var izlemediğim halde, orjinal bir adam olduğunu 10 km öteden hissettiriyor herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Küçük Sırlar'a oy veren kim abi yarılcam zahzhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 behzat c kalitesinde dizi dunyada yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben verdim abi küçük sırlara. sonra çok ayıbettim diyip tek tek oyladım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç - Behzat Ç) -En İyi Kadın Oyuncu Beren Saat (Fatmagül - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Okan Yalabık (İbrahim - Muhteşem Yüzyıl) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) -En İyi Dizi / Dram Ezel -En İyi Dizi / Komedi Leyla İle Mecnun -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Muhteşem Yüzyıl -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Ezgi Asaroğlu (Leyla - Leyla ile Mecnun) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Mecnun (Leyla İle Mecnun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç - Behzat Ç) -En İyi Kadın Oyuncu Özgü Namal (Güllü - Hanımın Çiftliği) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Esra Dermancıoğlu (Mukaddes - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Dizi / Komedi Behzat Ç -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Dağhan Külegeç (Efe - Kavak Yelleri) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri KESİNLİKLE Harun (Behzat Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 -En İyi Yerli Dizi Ezel -En İyi Erkek Oyuncu Erkan Petekkaya (Ali Kaptan - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Kadın Oyuncu Beren Saat (Fatmagül - Fatmagül'ün Suçu Ne?) -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Hande Katipoğlu (Simge - Yahşi Cazibe) -En İyi Dizi / Dram Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Dizi / Komedi Geniş Aile -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Hanımın Çiftliği -En İyi Senaryo Öyle Bir Geçer Zaman Ki -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Ramiz Karaeski (Ezel) Diğer dizilere ucundan dahi hiç bakmadığımdan bir fikir yürütemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar