Xechelon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ertelensin tabe bole daha ii oldu 2004 hazirani daha ii olur aslinda heart of darkness gibi 6 sene sonra cikmasinda eheh:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." [Bu mesaj Xechelon tarafından 12 May 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 işşşaaaaaaaaaaallah[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Şu anda verdikleri resmi çıkış tarihi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 yok :) sadece bir söylenti olarak eylül var.[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 sw fanatikleri yine de ne olursa olsun bekleyecektir. bu da lucasarts a falan cesaret veriyor. ama eylülü geçireceklerini sanmıyorum ben de..[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 azmodai, forumlara bakman yetmez. swg oynamaya meraklı bi sürü yabancı fanatik var benim eski site zamanından tanıştığım, adamlar ne olursa olsun oynarız dio. diğer fanatiklerin de böyle tepki verip oyun çıktıklarında ise direk oyunu alıp oynamaya başlayacaklarını söylüyorlar. yani hemen aldanma[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 abi bn foruma 1 kere bakamdım ama oyunu lıcam benden bikaç yüzbin taebn daha wardır.[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 ayrıca ilk günkü satış kadar oyuncuyu tutmak da önemli ne kadar iyi yaparlarsa okadar cogu sürekli oynar ilk gün 200k adam baslayıp 1 ay sonra 50k sı kalcagına ilk gün 50k başlar 2 ay sonra 200k adam oynuo olur[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Swg nın cok ıyı olması lazım WoW cıktıgında mmorpg lere buyuk bır darbe vurucak bır cokgunu sılıp supurucek unutturcak ben bıle o sıralar swg accountunu satıp wow a gecmeyı planlıyorum saglam bı sey yapmaları lazım hemde cok saglam ....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 eylülü gecmez, haziran sonuymus.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 evt bende okudum onu, yoksa wow beta başlıcak malı götürcek :) erkene aldılar :)[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 walla ikisi rasında kararsızım wow mu swg mi artık bunu zaman gösterecek[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 valla swg'nin çekici olabilmesi için kaadu hunt ından daha iyi şeyler göstermesi lazım bize, yoksa ben derecemi %85 oranında wow a çevirdim şu an. gerçi 2'sini de oynarım ama wow çıkınca swgyi ne kadar arayla oynarım bilinmez :D[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 adamlar swgyi cikarana kadar shadowlands cikicak :p hheh release olsunda kivranin biz ao shadowlands oynarken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 adamlar tarih uzatmada blizzardı geçti.. ayrıca eften püften bir silahı tutup millete ışın fırlatmaktansa, orc olup insanların kafasını gözünü yarmayı tercih ederim.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 starwars hastasıyım ama arkadaşın dediği gibi dandik silahlar civ civ ses çıkran silahlar kullancağıma swgcde bu kadar bekleyip ,orc olup balta sallarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ........warcraft gelıcek.....bı kac mmorpg dısında cogu sılınıcek ortamdan herkes onu oynayacak......nostradamus :P[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar