Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSYM başkanıda kopyacıysa biz napalım

Pluton

Öne çıkan mesajlar

hadi bütün akademik hayatının en başına girmeye çalışan öğrencilerin gözünün önünde önemli bir kurumun başkanı olarak istifa edeme, hayatın rezil olmasın, utancından ortaya çıkmayacak duruma düşmeyesin de sonra INTIHAL dedikler zaten moda olan şey iyice meşru olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

yasal olarak skandal bir şey mi var? Ergenekonculara ne oldu davalar açılınca askerlere yargısız infaz falan diye ağlıyodunuz? Suçu ispat edilmeden kimseye suçlu muamelesi gösterilemez falan ?

diyosun ve padişahın her ortamda ergenekon terör örgütü diyerek bu lafını destekliyor

millete kömürden sonra lsd mi dağıtmaya başladı akepö
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

iyide adamda kabul etti zaten kopya olayının olduğunu daha napsın ergenekonla alakası yok kaldı ki ergenekoncuları savunanları en çok eleştirenlerden biriside benim burada ygs bildiğin skandal geçen sefer kpss de oldu bu sefer ygs hak yiyen insana saygı duyulmaz.

Ne saçmalıyosun kardeşim?

Kim kabul etti kopya olayını? Adam bir algoritma var ve bu algoritma basit olmuş. İşin içine biri karışmışsa sınavını iptal ederiz fakat böyle birine rastlanmadı dedim.

Önceki sınavdan bahsediyorsan, cemaatçiler kopyanın alayını çektirdi, o saklanmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Zaten ispatlanamadı farkındaysanız basına verilen kitapçık hedesi. Gerçi savcı araştırıyor, bunun hakkında da konuşmam doğru olmaz ama açıkçası öyle düşünüyorum.

http://forum.paticik.com/read.php?13,5510132,page=40#msg-5539573
ne ispatlanmadı ?
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Soyle koru korune destekleyen insanlara acayip kilim. Hangi taraftan olursa olsun. AKP nin destekledigim icraatlarini acik acik soyleyip sakirt dagmasi yiyorum ama gelip de bu YGS rezaletini de savunacak degilim. Adamlarin kadrolasmak icin neler yaptigi bilinen bir sey yani artik.

Şurda orta halli adam hallerine kasmana gerek yok.

Benim yerim de belli yurdum da. AKP ile ilgisi yok konunun. Kadrolaşmanın kralının da yapıldığının farkındayım. Fakat kurunun yanında yaşı da yakıyorlarsa, bu olaya en başta ben karşı çıkarım. Doğru bildiğimi konuşurum. Yalanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

@tunca: Adam bir algoritma var ve bu algoritma basit olmuş. İşin içine biri karışmışsa sınavını iptal ederiz fakat böyle birine rastlanmadı dedi.

Önceki sınavdan bahsediyorsan, cemaatçiler kopyanın alayını çektirdi, o saklanmıyor.
demiştim

Durum bundan ibaret, savcılık araştırıyor. Bahsettiğin basit algoritmadan ebem de haberdar yoksa. Ama bu birini suçlu olarak ilan etmeye yetmiyor. Kafana göre şu suçlu diye yargılayamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...