yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam çalmamış mı yani onu mu diyosun özet geçseydin? @balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yemedikleri bok kalmadı ki, oyuncağa çevirdiler ülkeyi buna mı şaşırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon said: Ya siz ikna olsanız ne olur, ikna olmasanız ne olur yani. Siz kimsiniz? Kaç kişisiniz? YOU CAN'T HANDLE THE TRUTH http://publicfrenemy.files.wordpress.com/2010/02/you-cant-handle-the-truth1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 iyide adamda kabul etti zaten kopya olayının olduğunu daha napsın ergenekonla alakası yok kaldı ki ergenekoncuları savunanları en çok eleştirenlerden biriside benim burada ygs bildiğin skandal geçen sefer kpss de oldu bu sefer ygs hak yiyen insana saygı duyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 lan şifre olayında ikna olacak daha ne var. şifre var diyen adama soruyorum nasıl şifre diye. anlatıyor derdini. deniyorum anlattığını. e tutuyor birebir. hani yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hadi bütün akademik hayatının en başına girmeye çalışan öğrencilerin gözünün önünde önemli bir kurumun başkanı olarak istifa edeme, hayatın rezil olmasın, utancından ortaya çıkmayacak duruma düşmeyesin de sonra INTIHAL dedikler zaten moda olan şey iyice meşru olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon said: yasal olarak skandal bir şey mi var? Ergenekonculara ne oldu davalar açılınca askerlere yargısız infaz falan diye ağlıyodunuz? Suçu ispat edilmeden kimseye suçlu muamelesi gösterilemez falan ? diyosun ve padişahın her ortamda ergenekon terör örgütü diyerek bu lafını destekliyor millete kömürden sonra lsd mi dağıtmaya başladı akepö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 http://www.medyahayat.com/images/haber/21872.jpg İPLİKÇİ NEDİM > İPLİKÇİ CİN ALİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adamın türkiye tekstili için ne konumda olduğunu zerre kadar fark etmez. sahtekarlık yapmış mı? yapmış. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Napolyonn said: iyide adamda kabul etti zaten kopya olayının olduğunu daha napsın ergenekonla alakası yok kaldı ki ergenekoncuları savunanları en çok eleştirenlerden biriside benim burada ygs bildiğin skandal geçen sefer kpss de oldu bu sefer ygs hak yiyen insana saygı duyulmaz. Ne saçmalıyosun kardeşim? Kim kabul etti kopya olayını? Adam bir algoritma var ve bu algoritma basit olmuş. İşin içine biri karışmışsa sınavını iptal ederiz fakat böyle birine rastlanmadı dedim. Önceki sınavdan bahsediyorsan, cemaatçiler kopyanın alayını çektirdi, o saklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon sen de bokunu cikardin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Aluriel said: adamın türkiye tekstili için ne konumda olduğunu zerre kadar fark etmez. sahtekarlık yapmış mı? yapmış. nokta. yapmışsa yapmış derdik. Sahtekar da belli, kaç kişi oldukları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon said: Zaten ispatlanamadı farkındaysanız basına verilen kitapçık hedesi. Gerçi savcı araştırıyor, bunun hakkında da konuşmam doğru olmaz ama açıkçası öyle düşünüyorum. http://forum.paticik.com/read.php?13,5510132,page=40#msg-5539573 ne ispatlanmadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Soyle koru korune destekleyen insanlara acayip kilim. Hangi taraftan olursa olsun. AKP nin destekledigim icraatlarini acik acik soyleyip sakirt dagmasi yiyorum ama gelip de bu YGS rezaletini de savunacak degilim. Adamlarin kadrolasmak icin neler yaptigi bilinen bir sey yani artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 böyle saçma bi algoritmanın çözülmesinin kolay olduğundan bahsediliyor kaldı ki sınavdan bi kaç gün önce bu algoritmanın gerek dershanelerde, gerek net ortamında konuşulmaya başlanması bilindiğini de gösteriyo. olan yine saf saf çalışıp giren temiz çocuklara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 @tunca: İspatlanmıyor yavrum, önceki söylediğim şeyi okuman gerekiyor kafanı kaldırıp. Ayrıca konuyla ilgili dava var zaten, bir suç temsili bir şey varsa savcılık tarafından açıklama gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ne ispatlanmadı arkadaşım söyle bilelim yani cümlene bi nesne koy ki iletişim kurabil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 okusaydın haberi gerçekten de bi sahtekarlık yaptığını hatta bundan dloayı özür dilediğini görürdün çok değerli prof. dr. demirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Sınav iptal olur mu bilemem ama başkanın istifa etmesi veya başbakanın onu görevden alması kesinlikle lazım. Bilerek yapmadı dahi desek sonuçta bu boyutta bir rezillik istifa etmesi gayet yeterli bir parça gururu varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 balon senin yarın kadar tırmalayanların hepsi milletvekili adayı oldu kankut, mehmet metiner felan. harcanıyosun buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Balon cumhuriyeti oluyoruz gitgide ne güzel yakında patlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 sipeyskeyk said: Soyle koru korune destekleyen insanlara acayip kilim. Hangi taraftan olursa olsun. AKP nin destekledigim icraatlarini acik acik soyleyip sakirt dagmasi yiyorum ama gelip de bu YGS rezaletini de savunacak degilim. Adamlarin kadrolasmak icin neler yaptigi bilinen bir sey yani artik. Şurda orta halli adam hallerine kasmana gerek yok. Benim yerim de belli yurdum da. AKP ile ilgisi yok konunun. Kadrolaşmanın kralının da yapıldığının farkındayım. Fakat kurunun yanında yaşı da yakıyorlarsa, bu olaya en başta ben karşı çıkarım. Doğru bildiğimi konuşurum. Yalanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hala ispatlanmadı diyorsun ama denediğimiz kitapçıklarda 30+ dopru çıkıyor en az? ne ayak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 @tunca: Adam bir algoritma var ve bu algoritma basit olmuş. İşin içine biri karışmışsa sınavını iptal ederiz fakat böyle birine rastlanmadı dedi. Önceki sınavdan bahsediyorsan, cemaatçiler kopyanın alayını çektirdi, o saklanmıyor. demiştim Durum bundan ibaret, savcılık araştırıyor. Bahsettiğin basit algoritmadan ebem de haberdar yoksa. Ama bu birini suçlu olarak ilan etmeye yetmiyor. Kafana göre şu suçlu diye yargılayamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 İspatlandı bunu tartışmaya gerek yok artık. Hala şifre yok diyen cidden ya çok saf yada sadece trollüyor olabilir bu saatten sonra. Gazetelerde sayfa sayfa şifreleme nasıl anlatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar