dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 The Humble Frozenbyte Bundle Pay what you want. If you bought these four games separately, it would cost around $50 but we're letting you set the price! All of the games work great on Mac, Windows, and Linux. We don't use DRM. When you buy these games, they are yours. Feel free to play them without an internet connection, back them up, and install them on all of your Macs and PCs freely. There is no time-limit on your downloads. You can support charity. Choose exactly how your purchase is divided: Between Frozenbyte, the Electronic Frontier Foundation, or the Child's Play Charity. Also, if you like this deal, a tip to the Humble Bundle itself would be much appreciated! How much is this bundle worth to people? Let's take a quick look. Total payments: $675,170.11 Number of purchases: 133,146 Average purchase: $5.07 Average Windows: $4.06 Average Mac: $6.31 Average Linux: $11.72 http://www.humblebundle.com/ http://www.youtube.com/watch?v=ZaM6LHC_uXA güzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 meh beleşe alınmıyo asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 1penny öde işte 50$lık hedeyi beleşe alacak kadar gömücü olmayın olm. zuahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 paypal olsa veririm ztn 3 5 dolar bişide netten alışveriş yapıcak materyelim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 şerefsiz paypal bakiyende para olsa bile kredi kartı bilgisi istiyo kayıtlı bi tane yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bu önceki humble setlerini kaçırdım diye üzülüyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 2. ve 3.'ye 5'er dolar ilkine 1 dolar vermiştim, 3'ü için de Steam kodu verdiler o güzel oldu ama vermeseler de alırdım zaten önceden söylememişlerdi. linux'cuları fakir sanardım bu arada adamlar bildiğin milyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bi boka para vermiyo ipneler ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 iki bin dolar veren var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 iyiymiş ya,5$'a aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 thrine'i falan 1$ verip almıştım, türk olduğunu belli etme yollarından resmen ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 7$ verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 PrudenT said: iki bin dolar veren var lan gavur bu gibi şeylerde "du para verelim, ben bu adamları seviyom olm" diye yaklaşıyor paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 yok ya, ordakilerden biri notch zaten, adam minecraft'ın yapımcısı ve en popüler indie'lerden biri. ondan fazla verip kapışma olduğuna göre yine aynı piyasadan adamlar yapmıştır. fourfourzero vardı, o da zaten call of duty'nin community manager'ı. sonra bir de onlive vardı, ki o da zaten reklam için. o ilkler yapımcıdır %90 isimler ve liste siteye en son girebildiğim an hatırladığım kadarı ile, site bende açılmıyor sıkmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 baba iyi hoş da kickstarter diye de bişi var. millet yardımın kralını döküyor. ondan diyorum gavur bu gibi olaylarda "al sana para!" diye yaklaşıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tabi canım orası öyle. adamlar o konuda sıkıntı çekmiyorlar, o yüzden de sıkıntısı olana çat basıyorlar. tomarla para toplanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar