Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnanılmaz EVLENME teklifi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gerçekten sevince değişir o.. dert etme.

ama değişmese de olur. çünkü bu bencilce bi olay ve millet buna eriyorsa gittiğin yol süper iyi bir yol.

üstünde kafan kadar taş olan bi semeri vursan sırtlarına banamısın demezler, "aaa bu bana mı!!!!" diyip dörtayak üstüne çökmeleri ise elbette kesin -o kadar kesin ki olasılık bile değil-

binicem üstüne vurucam mücevheratı
Mesaj tarihi:
bu eriyenlerin oranını hesaplayarak evladınızın, canınız yavrucağınızın gelecekte ne kadar moron olabileceğinin hesabını da yapabilirsiniz tabii.

kabul ediyorum, bu gibi konularda sivri durmayı seviyorum. çok eğlenceli çünkü
Mesaj tarihi:
cocuk sakalli, tipi yerinde. boyle ozgur kiz edasinda gezmi$ (bkz. her genc kizin hayali) . Viral miral, adriana lima bile evlenir seninle boyle bi$ey yapsan.

viral olsa da kiskanmayin oglani.
Mesaj tarihi:
YİHU!

BÖLE BİŞİ YAPARSAK BİR GERİZEKALI İLE EVLENEBİLİRİZ!!!

ama evliyseniz de üzülmenize gerek yok, karınıza iyot vermeyerek, balık yerine hamur ile besleyerek ve arada çaktırmadan kafasına arkadan arkadan vurarak bu kadar aptal olmasını sağlayabilirsiniz.

YAŞASIN YENİ DÜNYA DÜZENİ!

YAŞASIN APTALLAR İMPARATORLUĞU!
Mesaj tarihi:
viral reklam yapmaktır bu vidyonun amacı..
eger degilse adam en saglamından 3 ay bekarlıga veda partisi yapmıs hll.evlendikten sonra o kadar gezilmez basında biri dır dır ederken benim puanım 9
Mesaj tarihi:
İyide 3 ay zağar gibi gezdinde ulan hatun demez mi beni nedenn götürmedin. Sanki gitmiş dağları delmiş, kaf dağı ardına gitmiş gelmiş ne anladım ki ben bundan, mis gibi gez gör sonra ahanda buraları gezdim sanada ortaya karışık böyle birşey yaptım.

Benim gibi düşüncesizin önde gideni, gittiğim yerlerden sana buzdolabı magneti alan adamla evlenirmisin.
Mesaj tarihi:
Law said:

İyide 3 ay zağar gibi gezdinde ulan hatun demez mi beni nedenn götürmedin. Sanki gitmiş dağları delmiş, kaf dağı ardına gitmiş gelmiş ne anladım ki ben bundan, mis gibi gez gör sonra ahanda buraları gezdim sanada ortaya karışık böyle birşey yaptım.

Benim gibi düşüncesizin önde gideni, gittiğim yerlerden sana buzdolabı magneti alan adamla evlenirmisin.

dedim abi 3 ay tek başına gezeceğine al kızı da git mis yapan tanıdıklarım var yani baya da hoş oluyor
Mesaj tarihi:
abi 1.12deki rus ne sevimli la.

abi genlerimizde var, ta 600 sene öncesinde bile aynıymış, 600 sene sonra dizisini bile çekiyoruz anasını satıyım.
  • Yeni Oluştur...