2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
İnanılmaz EVLENME teklifi.
maxi miles reklamı değil mi la bu?
İyide 3 ay zağar gibi gezdinde ulan hatun demez mi beni nedenn götürmedin. Sanki gitmiş dağları delmiş, kaf dağı ardına gitmiş gelmiş ne anladım ki ben bundan, mis gibi gez gör sonra ahanda buraları gezdim sanada ortaya karışık böyle birşey yaptım.
Benim gibi düşüncesizin önde gideni, gittiğim yerlerden sana buzdolabı magneti alan adamla evlenirmisin.
Benim gibi düşüncesizin önde gideni, gittiğim yerlerden sana buzdolabı magneti alan adamla evlenirmisin.
Abi Facebook umda bunu gercek zannedip VAY BE NE ASKLAR VAR AMK diyen insanlar falan var.
İyide 3 ay zağar gibi gezdinde ulan hatun demez mi beni nedenn götürmedin. Sanki gitmiş dağları delmiş, kaf dağı ardına gitmiş gelmiş ne anladım ki ben bundan, mis gibi gez gör sonra ahanda buraları gezdim sanada ortaya karışık böyle birşey yaptım.
dedim abi 3 ay tek başına gezeceğine al kızı da git mis yapan tanıdıklarım var yani baya da hoş oluyor
biri bu çocuğa komik olmadığını söylesin.
kadir hiç komik değilsin.
abi saol ya içimde kalıcaktı.
abi 1.12deki rus ne sevimli la.
abi genlerimizde var, ta 600 sene öncesinde bile aynıymış, 600 sene sonra dizisini bile çekiyoruz anasını satıyım.
abi genlerimizde var, ta 600 sene öncesinde bile aynıymış, 600 sene sonra dizisini bile çekiyoruz anasını satıyım.
Öne çıkan mesajlar