Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Arkadaşlar alali 1 haftayi geçti oyun hala elime gelmedi neden ???? Arkadaşin teki de Hesabindan indirecen diyince kafam baya karişti zaten ama oyun bana hala gelmedi ptt kaç güne gönderir merak konusu :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nerden aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Sitesinden Paypal ile aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omer_koc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Acilen Biri Cevap Verirse Sevinecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sw0d Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 unut o oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 biz ne bilelim ne kadar sürede gelir. ara sor skype ile falan müşteri hizmetlerini. her gün yeni konu açıyosun buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 siteden alınca kutu mu yolluyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bişey yollayacakları yok bunu yemişler. su iç sen bi bardak onun üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Hocam böyle tipler var sıkma canını , öncelikle paticiğe hoşgeldin. Oyunu satın aldıysan sana bir CD-key vermiş olmaları lazım , bu key ile hesabını aktif hale getirip , daha sonra ordaki linkten oyunu download etmen gerekiyor bu kadar basit. Box fln bekleme yani. Dip not : Adet gören hatunlar gibi insanları tersliyeceğinize bilmiyorsanız yorum yapmayın olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 birader ne sikinti yapti senin oyunu alisin da, naptigini da anlamadim ki, kutu mu satin aldin, key mi aldin, naptin belli deil. bekle gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 adam para ödemiş oyun bekliyor oyun gelmiyor ve panikliyor. öyle olunca araştırmaya bir bilen çıkar diye sormaya başlıyor. @ömer arkadaşım internet sitesinden aldıysan kutu gibi bir seçeneği olduğunu hatırlamıyorum. mailına vs sana bir aktivasyon şifresi göndermiş olmalılar. trion worlds ün sitesine gir. bi hesap aç. eğer varsa mevcut hesabın üzerinden manage games bölümünden aktivasyon şifresini gir. oyunu indirir başlarsın oynamaya. istersen bir yerden önce oyunu indir sonra aktive et hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Ben kendisine öm attım, kutulu değildir o diye, ama hala bekliyor, bakalım, çok istersek belki gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ctulhu olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Yazarken düşünmedim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Digıtal order da kutu resmı gôrnce arkadsn gôzu kapıda kutu beklentsne grdgnı sadce ben mı dusnuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 oyunun sitesine baktim digital disinda bisey yok, biriniz postaci kiliginda gidin yardim edin bare arkadasa, bi de temsili kutu verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 yol yaknken bırak ömer oyunu, kutu geldgnde hersy içn geç olablr... Baya geç hemde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kath said: Hocam böyle tipler var sıkma canını , öncelikle paticiğe hoşgeldin. Oyunu satın aldıysan sana bir CD-key vermiş olmaları lazım , bu key ile hesabını aktif hale getirip , daha sonra ordaki linkten oyunu download etmen gerekiyor bu kadar basit. Box fln bekleme yani. Dip not : Adet gören hatunlar gibi insanları tersliyeceğinize bilmiyorsanız yorum yapmayın olsun bitsin. aynı soruyu soran 4 tane konu açmak normal de bizim dalga geçmemiz mi anormal şimdi? üstüne üstlük mod pm ile anlatmış ne yapması gerektiğini. ama yok sneinki hala camda postacı gözetliyor. beklesin daha, gelir yarın belki. şirinleri de görebilir uslu durursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 filmi de geliyor Şirinlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 hem de kutulu, aman 3 boyutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ya erken gelseydi? hiç tadı tuzu kalmayacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar