vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 tc kimlik no su sonucları görmek icin yeterli,günesin altında ayakta dikilirken astek öle dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 iyi haberlerim var. yılbaşı menusu muz ve kolaymış. kafayı yicem ahdsfhasdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 banyo için de bornoz veriolarmış DH de okudum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bu sınavda ne soruolar ya merak ettim daha var gitmeye ertelicek zaman çok dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Red said: bu sınavda ne soruolar ya merak ettim daha var gitmeye ertelicek zaman çok dsfs Abi mantık, genel kültür, Türkçe, kıyısından matematik, IQ testi tarzı biraz geometri falan. İnsan evladı olan bir yedek subay adayının uyuyarak 40 üzeri yapmasını bekleyeceğin şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o değilde bi sınav yapsalar.kazanamayanlar askere gitse kazananlar gitmese ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hatta o sınavı 2-3 yılda bir tekrarlasalar ne entellektüel bir toplum oluruz yusuf yusuf diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sınavda sordukları mantık soruları cok garip. kafa yorarsan güzel sorular fakat günesin altında o kadar cok bekletiyolar ki okudugun cümleyi anlamak icin defalarca okuman gerekiyor yani bi an önce bitireyim cıkayım durumuna geiorsun. ben salı günü girdim sınava ilk 10 soru aklımı vererek okudum cevapladım,10 dan sonra sarteller attı.emenike soruların zorlugu yok fakat dikaktli okuyup anlaman gerekli. 50 soru var yarısı türkce yarısı da matematik ama isimlere aldanma.adasfasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yani beyin haşlanmış ve vücut yorulmuşken sınavı olmak zaten problem, bir de "kitapçığa şık bile işaretlemeyin" saçmalığı olduğu için her şeyi kafadan ya da verdikleri dandik boş kağıtta yapmak gerekiyor, ekstra yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 şu şunun kaynanası bu bunun teyzesi şu şunun neyi olur gibi sorular ya yarısı. kolay ama gıcık işte. bazı paragrafları 2-3 kere okuman gerekiyor ondan. sayısal kısmı da yukarıdaki sayılar bir düzene göre dizilmiştir ? yerine ne gelir fln dı çoğu. en sayısal olanıda "bir sayı aşağıdakilerden hangisine bölünüp çarpıldığında sonuçların birbirine oranı 100 olur" du. 3 saniyede cevaplamayanı 12321423 ay askere almaları lazım yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Baggio said: Yani beyin haşlanmış ve vücut yorulmuşken sınavı olmak zaten problem, bir de "kitapçığa şık bile işaretlemeyin" saçmalığı olduğu için her şeyi kafadan ya da verdikleri dandik boş kağıtta yapmak gerekiyor, ekstra yoruyor. ahaha evet, asıl sıkıntı o sıcak oluyor yoksa sınav gayet 2+2=? seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 12 34 56 44 23 65 107 x Böyle bir soru vardı, ben inatla 84 dedim ama yoktu şıklarda, 85 yaptım ben de. Naptınız lan bunu, ben mi yetemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 e 85 zaten sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Baggio said: 12 34 56 44 23 65 107 x Böyle bir soru vardı, ben inatla 84 dedim ama yoktu şıklarda, 85 yaptım ben de. Naptınız lan bunu, ben mi yetemedim :p 85 zaten. ilk rakamın 2 katını yazıosun. 2. rakamın 1 fazlasını yazıosun yan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 baggio yu 15 ay paklar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Neler düşünmüşüm ben ya lol, neyse tutmuş allahtan. Şöyle bir tesadüf var abi orda, ilk sayıyı 2 ile çarpıp ilk rakamı çarpımdan çıkarınca da denk geliyor. 12*2-1=23, 34*2-3=65, 56*2-5=107 olduğundan 44*2-4=84 dedim ben, ona odaklanınca diğerini bulamamışım o kafayla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sayının iki katından 10 lar basamağındaki rakamı çıkartınca 84 oluyormuş. o da bir düzenmiş aslında dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Benimki bariz daha zekice, Red 20 ay yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 o kadar çok yapmanız gerekmez ya. benim 5 ayı alın yeter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 df said: Baggio said: 12 34 56 44 23 65 107 x Böyle bir soru vardı, ben inatla 84 dedim ama yoktu şıklarda, 85 yaptım ben de. Naptınız lan bunu, ben mi yetemedim :p 85 zaten. ilk rakamın 2 katını yazıosun. 2. rakamın 1 fazlasını yazıosun yan yana. ahahahaahahhaaha abi ben de 84 buldum onu. baktım 85 var, 85 e göre bi daha yaptım HEEEE dedim işaretledim. sınav çok trajikomik sorulardan oluşuyordu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?msg=Sivil+hayat%C4%B1m%C4%B1z%C4%B1n+son+dakikalar%C4%B1&day=12&month=8&year=2011&hour=17&min=0&sec=0&p0=107 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Baggio said: Neler düşünmüşüm ben ya lol, neyse tutmuş allahtan. Şöyle bir tesadüf var abi orda, ilk sayıyı 2 ile çarpıp ilk rakamı çarpımdan çıkarınca da denk geliyor. 12*2-1=23, 34*2-3=65, 56*2-5=107 olduğundan 44*2-4=84 dedim ben, ona odaklanınca diğerini bulamamışım o kafayla :pben de aynı mantığın yandan yemişini düşündüm: 12*2-1=23, 34*2-3=65, 56*2-5=107 2 ile çarpılıp 1,3,5 çıkarılmış, o zaman bu sefer de 2 ile çarpılıp 7 çıkarılacak dedim :) 44*2-7=81 baktım şıklarda yok, zaman yetişmedi tek boşum bu soru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 sayıların 2. katlarından 1-3-5-7 diye çıkartıyo da olabilirsin öyle olursa 81 ediyo=p üsttekini ok8umamışım şıklarda yokmuş o da sdf bu arada hepinize hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 eyw rangermania panpiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://i.imgur.com/Cyggx.png http://www.youtube.com/watch?v=fMloupm3DBc lan jasfjasdlkfjasdlkf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar