RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi yüksek lisans bittikten sonra uzun döneme almazlar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 alırlar. mantık yok abi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Yurtdışında çalışmak lazım abi.3-5 ay askerlik problem değilde 12 ay gerçekten olacak iş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 evet. 3 sene çalışçan dışarda kafa rahat. ama zor o da patronun oğlu mevkiisinde değilsen. ulan bunlar kısa dönemi kısaltçaz filan diyolar ama uzun dönem daha çok alcaklar kesin yine yapçaklar bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi ortalama bi paraya dışarıda çalışılınır ya,biraz arayıp tarayıp bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 garantisi yok ki. 1 2 sene sonra şutlandın diyelim, dönüşte yaylalar yaylalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Sivil hayatınızın son saatlerini nasıl geçireceksiniz bakalım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi yedek subay iyidir sinir karakolu ya da guney doguda takim komutanligi cikmadigi surece, benim hala icimde uktedir yedek subaylik yapamamam, cok istiyordum ben yazmistim her yere yedek subay diye ama kisa dnm yapti serefsizler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 makina muh, elektrik muh, insaat muh, mimarlik alanlarinda yuksek yapmis iseniz buyuk ihtimal uzun donem cikar. doktoraniz varsa zaten garanti gibi :) ha meslek astegmeni oluyorsunuz cok kebab dert etmeyin. azcik acemilik yapip sonra maasa baglanip diger azteklerle bi ev kiralayip evden ise gidiyorsunuz. evinizde internet falan. haftada 1 nobet icin gider kogusta tv izlersiniz. haftasonlari serbest.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 allahtan kimya mühüm lan :D YÜkseği de enerji üstüne yapıyorum ohh yırttım gibi ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 sonuçta mühendissin.. kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Abi en kötü yurtdışında platformlarda allahın miktir ettiği yerlerde çalışırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 vana düşen varsa yardımcı olabilirim. pişkin pişkin okuyorum ya yazılanları şu anda mutluyum böle gidip gelmiş biri olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 RamsesII said: allahtan kimya mühüm lan :D YÜkseği de enerji üstüne yapıyorum ohh yırttım gibi ben kimya müh. arkadaşım şu an afganistanda nato barış gücünde aztek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 aiko yüksek lisans diyorum enerji diyorum :D Safkan kimya müh demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 RamsesII said: allahtan kimya mühüm lan :D YÜkseği de enerji üstüne yapıyorum ohh yırttım gibi ben Ben kimya mezunuyum P.komando asteğmen tuzla çıktı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 herkes astek,ne güzel.bizede patlıcak galiba bu asteklik.bu şansla 18 ay yaparız biz.şu asteklikten kaçışın bi yolu olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 abi yurtdışı derken boşuna demiyorum herhalde.Bi de dönem dönem fark ediyor bu asteğmen-kısa dönem muhabbeti.Sanırım en az aralıkta asteğmen alımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 şunun bi istatistiğini yapsın biri,hangi dönem gitmek daha mantıklı :D bu işlerden anlayan birisini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 işin kötü yanı yedek subaylık 18 ay yapılcakmış, ilerde gidicekler için kötü haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bu dönemde 2 kez bayram + yılbaşı görcez tatili bol olacak gibi o yüzden iyi sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Baggio said: Tenekeadam said: of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo. Abov usta birliğim de orasıymış lan, kendim girmeyi başardım sonunda :/ Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Acemiliği orada yaptıktan sonra terkederken çok sevinçliydim ta ki foça yı görene kadar. Ondan sonra İskenderunu çok özledik , dzkk içinde en rahat yerlerden biriymiş orası. Yemekleri aralıkta çooook kötüydü ama büfe var baya. Rahat yer kısaca. internet kafesi bilem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 muşta askerlik yapmış olan var mı? nasıl bir şehir bilen var mı? soğuk olması haricince tabi :) ne bilim çarşıda internet cafe var mıdır? medeniyet var mıdır nasıldır falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Laorx said: işin kötü yanı yedek subaylık 18 ay yapılcakmış, ilerde gidicekler için kötü haber. Her zaman askerlik süresi kısaldıkça her tip askerliği(kısa-uzun-astek) kısalttılar şimdiye kadar.Biri yükselirken biri artmadı.Bu defa da öyle birşey olmaz zannediyorum, TSK nın böyle bir isteği var ancak hükümet kesinlikle bu duruma karşı ve total olarak askerliği kısaltmak istiyor.İstedikleri gibi de olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 inşallah dediğin gibi olur,şimdiye kadar hep böyle oldu diye bundan sonrada öyle olacağının bi garantisi yok ama temennimiz o yönde.maaşı istediği kadar güzel olsun ama 1.5 seneni heba etmene değecek bi para olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar