Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

341. Dönem (Ağustos 2011) KD. ve YD. Subay Adayları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet. 3 sene çalışçan dışarda kafa rahat. ama zor o da patronun oğlu mevkiisinde değilsen. ulan bunlar kısa dönemi kısaltçaz filan diyolar ama uzun dönem daha çok alcaklar kesin yine yapçaklar bişeyler.
Mesaj tarihi:
abi yedek subay iyidir sinir karakolu ya da guney doguda takim komutanligi cikmadigi surece, benim hala icimde uktedir yedek subaylik yapamamam, cok istiyordum ben yazmistim her yere yedek subay diye ama kisa dnm yapti serefsizler =)
  • Admin
Mesaj tarihi:
makina muh, elektrik muh, insaat muh, mimarlik alanlarinda yuksek yapmis iseniz buyuk ihtimal uzun donem cikar. doktoraniz varsa zaten garanti gibi :)

ha meslek astegmeni oluyorsunuz cok kebab dert etmeyin. azcik acemilik yapip sonra maasa baglanip diger azteklerle bi ev kiralayip evden ise gidiyorsunuz. evinizde internet falan. haftada 1 nobet icin gider kogusta tv izlersiniz. haftasonlari serbest..
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

allahtan kimya mühüm lan :D YÜkseği de enerji üstüne yapıyorum ohh yırttım gibi ben

kimya müh. arkadaşım şu an afganistanda nato barış gücünde aztek :)
Mesaj tarihi:
RamsesII said:

allahtan kimya mühüm lan :D YÜkseği de enerji üstüne yapıyorum ohh yırttım gibi ben

Ben kimya mezunuyum P.komando asteğmen tuzla çıktı:)
Mesaj tarihi:
Baggio said:

Tenekeadam said:

of yazın iskenderun zaten çekilmiyor, birde askerlik allah yardım etsin bacyo.

Abov usta birliğim de orasıymış lan, kendim girmeyi başardım sonunda :/

Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı
Sınıfı Deniz
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
İSKENDERUN HATAY

Acemiliği orada yaptıktan sonra terkederken çok sevinçliydim ta ki foça yı görene kadar. Ondan sonra İskenderunu çok özledik , dzkk içinde en rahat yerlerden biriymiş orası. Yemekleri aralıkta çooook kötüydü ama büfe var baya. Rahat yer kısaca. internet kafesi bilem var.
Mesaj tarihi:
muşta askerlik yapmış olan var mı? nasıl bir şehir bilen var mı? soğuk olması haricince tabi :)

ne bilim çarşıda internet cafe var mıdır? medeniyet var mıdır nasıldır falan?
Mesaj tarihi:
Laorx said:

işin kötü yanı yedek subaylık 18 ay yapılcakmış, ilerde gidicekler için kötü haber.

Her zaman askerlik süresi kısaldıkça her tip askerliği(kısa-uzun-astek) kısalttılar şimdiye kadar.Biri yükselirken biri artmadı.Bu defa da öyle birşey olmaz zannediyorum, TSK nın böyle bir isteği var ancak hükümet kesinlikle bu duruma karşı ve total olarak askerliği kısaltmak istiyor.İstedikleri gibi de olacak.
Mesaj tarihi:
inşallah dediğin gibi olur,şimdiye kadar hep böyle oldu diye bundan sonrada öyle olacağının bi garantisi yok ama temennimiz o yönde.maaşı istediği kadar güzel olsun ama 1.5 seneni heba etmene değecek bi para olduğunu düşünmüyorum.
  • Yeni Oluştur...