xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 İnsanların yalan söylemeyi aileleri üzerinde mükemmeleştirdiğini düşünüyorum. İstediğin kadar yakın ol, her zaman en rahat, en etkili şekilde manipüle ettiğimiz kesim olacaktır aile. -Yavrum ödevini yaptın mı? -Bugün kermes vardı, ödev yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benimki yemio artik. - ders caliscam ;) -peki, iyi seyirler (dizileri kastediyo) köyün delisi konumundayim, artik gercegi söylesem bile inanmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 lan olm ne yalanı manyak mısınız? eninde sonunda çıkar o yalan ortaya. ben bi sefer annemlerden gizli maça gittim, onda da gazeteye çıkmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 küçükken tehlikeli bişi yaparken annem beni uyarana kadar bişi olmazdı. ne zaman yapma oğlum bişi olcak dese bişi olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 kucukken mi, hala oluyo. anne laneti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 annelerin o laneti bilerek kullandığını ve zevk aldığını düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evlenmein derken de dinlemiyosunuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Bu arada annelerin inanmama sorunundan muzdarip kişiler varmış benden başka sdfg Gerçi benimki inanıyordu 5-6 yıl öncesine kadar. Ama o süreçte abim o kadar fazla güven sarsıcı şeyler yaptı ki resmen artık bana da inanmıyor annem 1 kerede sadgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 babamla iletişimim: -Baba ya bu hard diskler raid olmuyo wd gitmiş advanced format diye bi teknoloji kullanmış. artık 4 KB sector boyutları var bunlarda. 512 KB diye baktığı zaman cluster boyutları sector boyutlarını tutmuyo, öyle olunca da LTER denen hadise yüzünden bi süre sonra raid çöküyo bu disklerde. 512 KB sectorlü disk lazım bize. -Tamam bakalım. -- anneyle: -naber? -iyi. -ne yemek var? -çorba yaptım, patlıcan var. .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Annemle arkadaş gibiyiz ama öyle dışarıda takılayım, gezeyim, eve geç geleyim sevmez. Genelde kendisiyle zaman geçirmemi ister. Bazen fettah olur, üstüne gider, ama severim çok kendisini. Garip bi iletişimimiz var, çoğu anne-oğulda olduğu gibi. Babamla birbirimize daha saygı çerçevesinde ve daha ağır konuşmalarla konuşuruz. Beraber kaldığımızda babamla eğlenmek çok hoştur, mangal yapmak maç izlemek bir yere gitmek. Gezmeyi sevmesi ve muhabbeti güzel bir adam olması hoşuma gider. Ön sezileri çok yüksek birisidir, geleceğimle ilgili kararlar da onun sözünü kesinlikle dinlerim diyebilirim. Evine de çok düşkündür, fakat kendi iş hayatımın ve okul hayatımın yoğunluğu sebebiyle ona da çok yardımcı olamadığıma üzülüyorum. Böleyiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 İkisi de yurtdışından geldiklerinden beri götü başı dağıtıp bir anaokulu çocuğu edasında yaşadıkları ve işlerine gelince beni kullandıkları için şuan ikisiyle de muhabbetim olmaz. Olacağını da sanmıyorum. En iyisi böyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 annemle cok iyi babamla normal gibi aslinda oyle 2-3 gunde bir arar naber nettin hadi bakalim modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 babam ne döverdi küçükken :( abimle kafalarımızı tutar birbirine vururdu bazen. en güzel hareketi de buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 tek çocuk olmamdan sebep evdekilerle aram fazlasıyla iyidir öyle resmiyet falan kasmam hatta biraz şımarık bile sayılabilirim ev ortamında. her haltımı anlatmıyorum öyle geldiğime gittiğime karışmazlar ama bilirler nerde olduğumu pimpirikli bi annem olduğundan geç geleceğim zaman falan arar söylerim yoksa o banko arar. babam lüzumlu olmadıkça sallamıyo zaten beni sormaz sorgulamaz tamam der geçer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 çok iyidir. hatta bugün, eve gelince odamın temizlenmiş olduğunu görünce bağırdım,çağırdım (dozunda, şakayla karışık bir üslupla)o derece.Napayım, ilaçların yerini değiştirmiş, oraya buraya saçtığım kitapları toplamış bir araya koymuş, farklı farklı kağıtlara aldığım notlar toparlanmış bir araya koyulmuş, kıyafetler toplanmış, katlanmış, aynı şekilde gazete, dergi vs yerleri değiştirilmiş bir araya koyulmuş. Bildiğin DÜZEN olmuş. Cinnet geçirmek üzereydim ki, masanın üzerine rastgele kitapları,ilaçları,notları vs. saçtıktan sonra rahatladım ve sakinleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 smarthan said: babam ne döverdi küçükken :( abimle kafalarımızı tutar birbirine vururdu bazen. en güzel hareketi de buydu Hahahaha şunu bi kere ben de yaşadım. Kardeşimle kafamı tokuşturduydu küfürleşiyoruz diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 babamla aram çok iyi olmasına rağmen öyle çok uzun ve sık konuşmayız. Annemle uzun süredir aram zaten iyi değildide, son 4 aydır falan tek kelime konuşmuyorum ve hayatımdan çıkardım, ki hayatımı çok çok ve çok olumlu yönden etkiledi. Memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Anacum canım benim ya, hala gelir sever "oy canım oğlum benim" diye beni =)) peder beyle kendimi bildim bileli sadece 3 şey hakkında konuşuruz. 1-okul 2-iş 3-Fenerbahçe. yani ne yazıkki hayatımda pek bi sevgi göremedim babamdan. eğlenmek, arkadaşlarla görüşmek, gezmek tozmak gece dışarı çıkmak fln, bunların hepsi gereksiz babam için :) sadece oturup çalışayım istiyor(okul için ya da kendi işleri için) durum böyle olunca sürekli kavga sürekli harala gürele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 babamla kişisel hiç problemimiz olmasada kendi yaptıgı hatalardan dolayı benim hayatımı ömür boyu etkilicek hasarlara maruz bıraktıgı için asla affetmicem.hani bu hatalar elde olmayan hatalar bilinçsiz hatalar olsaydı keşke.ama göz göre göre. annemide babamıda severim.ama babama karşı kin tutmadıgımı söyleyemem bunlar harici iyi geçiniriz bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 napae said: smarthan said: babam ne döverdi küçükken :( abimle kafalarımızı tutar birbirine vururdu bazen. en güzel hareketi de buydu Hahahaha şunu bi kere ben de yaşadım. Kardeşimle kafamı tokuşturduydu küfürleşiyoruz diye sdf. öeh hiç babamın/annemin yanında küfür etmedim şimdiye kadar.:/ bu arada bi ortak yönümüz varmış ^^ [email protected] ekle istersen konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 smarthan vanilin peşini ne zaman bıraktın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tehdit ettim vanil benim lan bastıbacak! dedim. bugün olsun gene tehdit ederim!! çok kısa yazıp kaçaym, ikisi ile de aramız iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bizimkiler benden önce 8 sene çocuk sahibi olmak için ugrasmıslar. Annem benden önce 5 düşük yapmış 2 tane dogum sırasında ölü dogum yapmış. Benden sonra bir kardeşim 20 günlükken öldü. Şimdi bu acıtasyon sanıcaksınız ama bu durum hayatımı ne kadar zora sokuyor şöyle izah edeyim. Annem ve babam gittigim heryerde (20 yaşındayım) hala ararlar beni he çok rahatsız etmezler eyv derdim yok hergün bir saat 17 civarı birde eger dışardaysam 21 ve 24 civarı ararlar bunlar gayet normal sıkıntım yok. Eger cep telefonuma cevap vermemişsem kesin ölmüşümdür düşüncesinde olmaları garibime giden. Yani anlıcagınız hala baya korumacı ve üstüme titreme muhabbetindeler bende o yuzden sık sık dışarı cıkmak zorunda kalıp onları alıştırıyorum bana kalsa asosyal adamım ben kız arkadasımla bıle evde oturmayı tercıh edıyorum dışarı cıkmaktansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 mithatcım. bi checkup yaptırt istersen. ne olur ne olmaz. -adamı burada da rahat bırakma..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mithat said: Bizimkiler benden önce 8 sene çocuk sahibi olmak için ugrasmıslar. Annem benden önce 5 düşük yapmış 2 tane dogum sırasında ölü dogum yapmış. Benden sonra bir kardeşim 20 günlükken öldü. Şimdi bu acıtasyon sanıcaksınız ama bu durum hayatımı ne kadar zora sokuyor şöyle izah edeyim. Annem ve babam gittigim heryerde (20 yaşındayım) hala ararlar beni he çok rahatsız etmezler eyv derdim yok hergün bir saat 17 civarı birde eger dışardaysam 21 ve 24 civarı ararlar bunlar gayet normal sıkıntım yok. Eger cep telefonuma cevap vermemişsem kesin ölmüşümdür düşüncesinde olmaları garibime giden. Yani anlıcagınız hala baya korumacı ve üstüme titreme muhabbetindeler bende o yuzden sık sık dışarı cıkmak zorunda kalıp onları alıştırıyorum bana kalsa asosyal adamım ben kız arkadasımla bıle evde oturmayı tercıh edıyorum dışarı cıkmaktansa. efendim o kesin ölmüşsündür düşüncesi muabbetinin bir değişiğide anneannem ve anneannemin annesinin süper bir lafı vardır hala aklıma geldikçe gülerim. mahallede top oynarken top yola fırladı bende koştum ama görüyorum araba geldiğini lan dedim araba yavaş geliyo çıkiym alıyım bızımkılerde balkondan bakıyomuş. ben koşmaya başlayınca anneannem kıçını yırttı resmen "emir arabanın altında kalıcan ölücen gidicen rezil olucaz mahalleye" bu laf kendimi yaşayan bir organizma yerine doğumdan itibaren "bu çocuk ölmeyecek" challange ına tabii tutulmuş gibi hissetmeme neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar