Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babanızla/Annenizle iletişiminiz

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Kahretsin eveveynler bizi hiç anlamıyor tarzı ergen topicinden çok kızların annesiyle, erkeklerin babasıyla olan iletişim seviyesini merak ediyorum. Ebeveynlerle dertleşir misiniz yoksa günde toplam 20 cümlelik bir etkileşiminiz mi var.

Seçenekler pek uygun olmadı ama kastedilen şey anlaşılıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Annemle biçok şeyi konuşabilirim ama konuşmamayı tercih ederim. Ama yer igeldiğinde konuşurum.

Babamla herşeyi konuşamam. İş konuşurum, okul sorarsa konuşurum, gerekli birşey varsa konuşurum, o kadar sdfg

Ama hani aramız bozuk olduğundan değil, arnavut aile sistemi böyle ahahaehss
Sosyal ağlarda paylaş

Annemle daha yakınımdır/düşkünümdür. Her ikisiyle de arkadaş gibiyiz zaten.

Örneğin, demin babamla karşılıklı bira içerek tavla oynadık tavla birasınaydı yine :D koltuğumun altına yapıştırdı yenildim. Lan ne ballısın yaa dedim yürü pvenk balmış oynamayı öğren de gel dedi sıkıştırdı koltuğumun altına.

Kendisi fenerli tutturdu bak bak diyo sattı maçı bursa falan ya baba git züğürt tesellisi bunlar yine bahane arıyonuz falan diye bi seviyeli tartıştık geldim.

Beraber işlerini falan hallederim babamın yardımcı olurum seviyeli bi iş arkadaşlığımız da var sdf

Bi keresinde evden çıkmıştı kız atcam diye :D

He yeri geldimi de korkarım ama bi sıkıntımız olmaz genelde..Haklıysam atarlanırım özür dilerler haklıymışsın diye tam tersi durumda ben de dilerim tabii ki.D emokratik bi şekilde yaşayıp gidiyoruz.

Klasik izmirli ailesi işte rahatız.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Annem her şeyimi bilir. İstisnasız. 23 yaş fark var aramızda, arkadaş gibiyiz. Beraber her şeyle taşşak geçebiliyoruz. En çok da beraber eğleniyoruz zaten. İşte beleh.

Babamla aramıza mesafe koydum ama çok önemli olmadıkça çoğu şeyimi paylaşmam.

aa benim de öyle.
bu arada msn falan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

çok alakam yok,
biraz dik başlılık ile ketumluk var bende
kafama göre plan program yapar programı uygulamaya başlamadan çok az önce haber veririm. Derdimi tasamı da paylaşmayı sevmem.
Babamı parası, annemi de yemeği için kullanıyorum genelde.

Ha severim tabi onlar da beni seviyo, efendi uslu oğullarıyım hihaha

Babamla 40 annemle de 34 yaş var aramda. Biraz fazla geliyo bu fark açıkçası daha yakın bir ilişki için. Ablalarım var mesela bu iş için. Tekne kazıntısıyım yane.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Annemle biçok şeyi konuşabilirim ama konuşmamayı tercih ederim. Ama yer igeldiğinde konuşurum.

Babamla herşeyi konuşamam. İş konuşurum, okul sorarsa konuşurum, gerekli birşey varsa konuşurum, o kadar sdfg

Ama hani aramız bozuk olduğundan değil, arnavut aile sistemi böyle ahahaehss

yiyosa konuş ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...