LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 şakirtlerin tümü bu tip toplantılarda esip gürlediğimizi, boyun eğmediğimizi, herkesi çeşitli akıllı laflarla oturttuğumuzu, yabancı basının sürekli bizim kahraman duruşumuzdan bahsettiğini sanıyorlar. "Dünya'da adımız geçiyor arık" diye aldanıyorlar. Zerre adımız geçmiyor hiçbir yerde, dalga geçiliyoruz hatta. "kendi kendilerine gelin güvey olan ülke" olarak dalga konusuyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 imam cemaat takılıyorlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 adam 1980 den kalma gömleği giyiyor yancılarıda "harika" diyor haberleri yok hiçbişeyden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sorun da zaten hep kendi düşünceni haklı gördüğün için başkalarını haksız görmen. düşünce yapın değişmeden herkes her zaman haksız olacak. hak dediğin şey matematik gibi 2+2 4 değildir. birine göre haklı olan baskasına göre haksız olabilir. mesela sana göre içkinin yasaklanması haksızlık çünkü işinden olacaksın, ama içkiden ailesi yıkılan, şiddet gören birileri için hakların en büyüğü olarak gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben en azından neden haksız oldukları hakkında bir görüş sunuyorum cevap verilebilri olur verilemez olur. sizin yaptıgınız "adam haklı beyler" bitti. başka bişey yok. sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ben gidip 70lik arjantin dagıtayım. siz kendi bildiginizi okuyun arkamdan atıp tutun nihayetinde hak yolunu bir şekilde bulur. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 buluyor buluyor merak etme son 8 senedir oy oranlarına bakılınca yavas yavas buluyor. en azından hakkın yerini bulacağı konusunda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 altına bi troll face koysan tam kalite bi post olucakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ancak bu kadar kaliteli olabiliyoruz, senin kalite standartlarına ulaşamıyoruz kusura bakma. yetemiyoruz. ama seni mi kırıcam buyur http://i651.photobucket.com/albums/uu232/otherbliss/TrollFace.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 napolyon fake acc u bırak, mainle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ne kötü tartışmışsınız lan %90ı konuyla alakasız birbirinize laf atmakla geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengeldim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 konuyu kişisele çekip yüce şahsiyetini sunmaya calısan birileri çıkınca elbet o yöne ilerledi. yoksa davutoğlu vermiş ele daha ne olsun. yiğidi öldür hakkını ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 sen kimsin allasen gelir gelmez foruma attığın 3. mesaj bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 balonlu olanlar balonu patlayana kadar yazamasın şu paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 arkadasım kişisele çeken yok. Sen öğrendiğin şeyi bildiğini nasıl inandırırsın? Biliyorum abi ister inan ister inanma mı dersin yoksa orta 3 matematik ögretmenim öğretti mi dersin? Ne anlamaz şeysin sen ya, anca bel altından vurma çabaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Schwarzenberg: Çok özür dilerim. Beni yanlış anladınız. Bizim AB’de Türkiye’ye desteğimiz tamdır. Davutoğlu: Ben hiçbir şeyi yanlış anlamadım. William Hauge (İngiltere Dışişleri Bakanı): Sayın Davutoğlu’nun anlattıkları ne yazık ki doğru. Ashton: Sizi ilk kez bu kadar sinirli gördüm. Davutoğlu: Bir daha o zaman bu konuyu açmayın. Her defasında size anlatıyorum. Ya Kıbrıs sorununun çözümü için gereğini yapın, ya da bir daha bu konuyu gündeme getirmeyin. Rasmussen: İnformel yapabilir miyiz acaba? Davutoğlu: Size söyledim, resmi olarak benim karşımda Kıbrıs Rum Kesimi oturamaz. Şener Şen'in "bak gidersem dönmem haa" sahnesi aklıma geldi fjffdsdhfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 /Summon Çetin taş çetin taş versus yeni balon. Bakalım kim sağ çıkacak. Bu arada harbiden ciddi ciddi yalvarıyorum modlara boyle bır ekşisözlük gibi 10 tane mesaj atıp mesajların durumuna gore onaylansın şu balonlar o zaman bak bakalım rahatsız tipler gırıyor mu içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 ne oluyor ya? bi hava alın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 yeni / eski bakmadan güzel bir troll temizleme dönemine girmek gerekiyor sanıyorum. ünlem çalışıyor. troll görünce kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bu kitlenmemiş miydi ya? açılabilen bir şey mi konu kilidi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 pardon trollemek yasakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 de ki -onlar- kilitleri kaldırabilen bir menü ile donatılmışlardır. -bu bile- phorum'un gücüne işaret etmez mi? evet kilitleyip açabiliyoruz. troll görünce ünleme basın. biriksin bi iki gün. toplu halde alırız kenara 3-5kişiyi. temiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bengeldim said: sorun da zaten hep kendi düşünceni haklı gördüğün için başkalarını haksız görmen. düşünce yapın değişmeden herkes her zaman haksız olacak. hak dediğin şey matematik gibi 2+2 4 değildir. birine göre haklı olan baskasına göre haksız olabilir. mesela sana göre içkinin yasaklanması haksızlık çünkü işinden olacaksın, ama içkiden ailesi yıkılan, şiddet gören birileri için hakların en büyüğü olarak gelebilir. tartışmaya girmek gibi olmasın ama, bu yorumu çerçeveletip odama asıcam her sabah bakıcam. hahahaha çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 evet baya kreatif olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 bengeldim in yorumu çok başarılı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar