Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'un Çılgın Projesi

toggie

Öne çıkan mesajlar

krateristanbul seçildiğim takdirde istanbul için uygulamaya koyacağım ilk projedir efenim. istanbulun göbeğine yerleştireceğim dinamitlerle tarihi yarım ada ve beşiktaştan edirneye kadar olan kısımda vatandaşımıza dev bir krater kazandıracağım. asrın en büyük projesi olacak bu proje ile grand canyon'dan büyük bir krateri vatandaşımıza kazandıracağız. içine ekeceğimiz lalelerle de çevreyi güzelleştireceğiz. hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

krater istanbulu doğa ana yapacak . bunlar şurayı delelim, suyun yolunu değiştirelim derken büyük istanbul depremi ve gg. 22 yıl taksitle aylık 100tl 0 peşinat ile oturdukları tabutlarda ölecek insanlarımız.

başbakan çıkmış CHP nin döneminde çöpler patlıyordu, insanlar ölüyordu diyor. Ulan senin döneminde hızlandırılmış trenlerde insanlar ölmedi mi ? işin doğasında bu var dedin insanlar maden kazalarında yok olup gitmedi mi ? İş kazalarının boku çıktı, çalıştıkları tersaneler mezarları olmadı mı? bizim koyun millet bunları unuttu tabi. Kanallara ayıracağın parayı neden maden kazalarının önlenmesi için ayırmıyorsun diyen yok. Brilerinin ölmesi lazım ki padişahımız ölümleri de sömürsün oy toplasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

cidden bi delikanli cikip savunsun su kanali , harbi mantikli bulan varmi merak ediyorum, incelemek istiyorum sosyal deney kapsaminda

bakın dubaililer palmiye ada yaptı, dünya adaları yapıyor şimdi, bütün dünya adamları tanıdı, hepimiz duyduk, finansal merkez haline geldiler, her yerden toprak alır oldular. işte böyle geniş vizyonlu projelerle ülkeyi duyurmak, cazibe merkezi haline getirmek lazım. şoping fest gibi, F1 gibi, herkesin ağzı açık izleyeceği projelerle türkiyenin de dünyada büyük oyuncu olduğunu göstermeliler. hem istanbul bu projeyle daha da değerlenecek, bu da dolaylı yoldan şehirdeki on milyon fakirin cebine yarayacak, simitçi bile simiti daha pahalıya satabilecek.

ayrıca otuz milyon nüfusun hepsi aynı semte toplanmayacak ki, velvele yapıyorsunuz, silivriden tuzlaya kadar elli milyon bile sığar. hem istanbul otuz milyon olana kadar türkiye 100 milyon olur = aslında oranlamada değişen bişey yok.

su sorunu, çevre sorunu diyorsunuz da aynı safsatalar istanbul beş milyonken de dendi, on milyonken de dendi. hani susuz kalan var mı, elektriksiz kalan, sifona basınca atığı gitmeyen var mı aranızda? gerçeklerle konuşalım.

üstelik açılacak kanaldan geçecek gemileri haraca bağlarsak troll economics gerçek olur. yattığımız yerden para basarız, bütün dünya salak olduğu için paralı delikten geçmek isteyecektir.

böyle bir başkabanın olduğu bir devirde, altın nesilde büyüdüğüm için çok şanslıyım, ülkenin yücelmesini, zincirlerinden kopuşunu izliyorum her gün haberlerde, gururlanıyorum. ülkesini gerçekten seven herkes de aynı şeyi düşünüyor olmalı, aksi takdirde statükocu ve çıkarcı bir durumunuz olmasından şüphe ederim.

yandaş yazar olmak ne kolaymış lan
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

Evr said:

goldbaren yukardaki yazı alıntımı yoksa sen mi yazdın hani trollsen çok başaralıda değilsen durum vahim.

abi hiç mi okumadın beni daha önce. orada minik son bi satır var bide :)

yok emin olamıyorum paticikte siyaset mevzusu olunca, ondan kusura bakma :), harbi o tarz yazılar yazabilirde bir akp yandaşı şüpheye düşürdün hehehe

edit:quote unutmuşum :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...