ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Deathblade said: Çılgın projeye gülen buna da güldü ( ekşi ) : nihat doğan yokken istanbulun bölünmesi :) emanete sahip çıkamadık sdgvskdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hani inşallah patlarda gerçek olmaz.. kabus gibi lan.. yapmasınlar yapamasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu akpnin senelerdir bize döşedeği kanalın devamı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cidden bi delikanli cikip savunsun su kanali , harbi mantikli bulan varmi merak ediyorum, incelemek istiyorum sosyal deney kapsaminda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 krateristanbul seçildiğim takdirde istanbul için uygulamaya koyacağım ilk projedir efenim. istanbulun göbeğine yerleştireceğim dinamitlerle tarihi yarım ada ve beşiktaştan edirneye kadar olan kısımda vatandaşımıza dev bir krater kazandıracağım. asrın en büyük projesi olacak bu proje ile grand canyon'dan büyük bir krateri vatandaşımıza kazandıracağız. içine ekeceğimiz lalelerle de çevreyi güzelleştireceğiz. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 başbakan estelll basbakan estel estel bizi diskoya götür... anaokulu ögrencsi bir cocuk daha mantıklı cılgın projeler üretir... bu adamlar ne yiyip içiyorda bu dusuncelere burunuyorlar merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Viktor said: cidden bi delikanli cikip savunsun su kanali , harbi mantikli bulan varmi merak ediyorum, incelemek istiyorum sosyal deney kapsaminda şunu mantıklı bulacak 20 milyon kişi bulabilirim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 neo osmanlıcı ya arkadaşlar, osmanlının fikirlerini uyguluyorlar. O kadar vizyonsuzlar ki vizyonları 600 yıl geriden geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 krater istanbulu doğa ana yapacak . bunlar şurayı delelim, suyun yolunu değiştirelim derken büyük istanbul depremi ve gg. 22 yıl taksitle aylık 100tl 0 peşinat ile oturdukları tabutlarda ölecek insanlarımız. başbakan çıkmış CHP nin döneminde çöpler patlıyordu, insanlar ölüyordu diyor. Ulan senin döneminde hızlandırılmış trenlerde insanlar ölmedi mi ? işin doğasında bu var dedin insanlar maden kazalarında yok olup gitmedi mi ? İş kazalarının boku çıktı, çalıştıkları tersaneler mezarları olmadı mı? bizim koyun millet bunları unuttu tabi. Kanallara ayıracağın parayı neden maden kazalarının önlenmesi için ayırmıyorsun diyen yok. Brilerinin ölmesi lazım ki padişahımız ölümleri de sömürsün oy toplasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mimarlar Odası Eski Genel Başkanı Oktay Ekinci, "Çılgın Proje"yi yorumladı, "ogrencim getirse 0 veririm" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bunlar kaseden salladı çılgın proje diye, medya da şişirdi şöyle olacak böyle olacak diye, sonra sıkıştılar "napak kanka kanalmı kurak" dediler, 2 günde minecraftta böyle bişi hazırlayıp sundular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 O değilde turk telekom arena denizin kenarında kalıcak lan ! Oh yeah !!! http://2.bp.blogspot.com/-9vLgPLOsZzI/TYYrRMFFioI/AAAAAAAABrg/FfIY6-zk0s4/s400/lion_facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kadikoy icin istedikleri ozgurluk aniti kivamindaki dev fatih sultan mehmet heykeli su projeden daha mantikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Viktor said: cidden bi delikanli cikip savunsun su kanali , harbi mantikli bulan varmi merak ediyorum, incelemek istiyorum sosyal deney kapsaminda bakın dubaililer palmiye ada yaptı, dünya adaları yapıyor şimdi, bütün dünya adamları tanıdı, hepimiz duyduk, finansal merkez haline geldiler, her yerden toprak alır oldular. işte böyle geniş vizyonlu projelerle ülkeyi duyurmak, cazibe merkezi haline getirmek lazım. şoping fest gibi, F1 gibi, herkesin ağzı açık izleyeceği projelerle türkiyenin de dünyada büyük oyuncu olduğunu göstermeliler. hem istanbul bu projeyle daha da değerlenecek, bu da dolaylı yoldan şehirdeki on milyon fakirin cebine yarayacak, simitçi bile simiti daha pahalıya satabilecek. ayrıca otuz milyon nüfusun hepsi aynı semte toplanmayacak ki, velvele yapıyorsunuz, silivriden tuzlaya kadar elli milyon bile sığar. hem istanbul otuz milyon olana kadar türkiye 100 milyon olur = aslında oranlamada değişen bişey yok. su sorunu, çevre sorunu diyorsunuz da aynı safsatalar istanbul beş milyonken de dendi, on milyonken de dendi. hani susuz kalan var mı, elektriksiz kalan, sifona basınca atığı gitmeyen var mı aranızda? gerçeklerle konuşalım. üstelik açılacak kanaldan geçecek gemileri haraca bağlarsak troll economics gerçek olur. yattığımız yerden para basarız, bütün dünya salak olduğu için paralı delikten geçmek isteyecektir. böyle bir başkabanın olduğu bir devirde, altın nesilde büyüdüğüm için çok şanslıyım, ülkenin yücelmesini, zincirlerinden kopuşunu izliyorum her gün haberlerde, gururlanıyorum. ülkesini gerçekten seven herkes de aynı şeyi düşünüyor olmalı, aksi takdirde statükocu ve çıkarcı bir durumunuz olmasından şüphe ederim. yandaş yazar olmak ne kolaymış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çıkacak üç beş çanak çömleği de müze'de sergileyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 melih gökçek disney getiriyordu en son sdgsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Deathblade said: O değilde turk telekom arena denizin kenarında kalıcak lan ! Oh yeah !!! degeri artti diye onuda geri alir arik yeni stadi edirneye filan yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 goldbaren yukardaki yazı alıntımı yoksa sen mi yazdın hani trollsen çok başaralıda değilsen durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 çılgınsın meeeeeeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şu projeye bile zaman ve para harcayarak halkı aptal yerine koyuyolar, işin acı kısmı bunu gayet kolay biçimde gerçekleştirebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Evr said: goldbaren yukardaki yazı alıntımı yoksa sen mi yazdın hani trollsen çok başaralıda değilsen durum vahim. abi hiç mi okumadın beni daha önce. orada minik son bi satır var bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sparkcaster said: Viktor said: cidden bi delikanli cikip savunsun su kanali , harbi mantikli bulan varmi merak ediyorum, incelemek istiyorum sosyal deney kapsaminda şunu mantıklı bulacak 20 milyon kişi bulabilirim sana korü korüne inanmak, yalakalık yapmak için inanmak mantıkla alakası yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 O değilde 20 milyar dolar harcayıp ilgi çekmek yerine, tüm türkiye dötünü açsın, bedava yoldan daha çok ilgi çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 goldbären said: Evr said: goldbaren yukardaki yazı alıntımı yoksa sen mi yazdın hani trollsen çok başaralıda değilsen durum vahim. abi hiç mi okumadın beni daha önce. orada minik son bi satır var bide :) yok emin olamıyorum paticikte siyaset mevzusu olunca, ondan kusura bakma :), harbi o tarz yazılar yazabilirde bir akp yandaşı şüpheye düşürdün hehehe edit:quote unutmuşum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar