ibrahimgk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bende dün bi sorun oldu. Blizzard Mobil authenticator kullanıyorum. Hesaba giriş yapmak isteyince kullanıcı adı şifreyi doğruluyor ama authenticator numarasını kabul etmiyor. Sorun neden olmuş olabilir başına böyle bişey gelen oldumu hiç acaba? yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 clientı açtığında sol taraftaki duyurular kısmında authenticator ile ilgili bi açıklama var, authenticator kullanmadığım için umursayıp da okumadım ama sen bi bak istersen, belki senin sorununla ilgili bişeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bizim arkadaş arka cebindeyken üstüne oturmuş kırıldı onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Sync ediceksin authenticatoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimgk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 authenticator tanımlı yaklaşık 4 aydır filan kullanıyorum. Sorun yoktu ama dünden beri authenticator numarasını kabul etmiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 saatin geri yada ileridir; dolayısıyla yanlış üretiyordur şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimgk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 teşekkürler sky dediğin gibiymiş saat farkından oluyomuş düzelttim oldu. Benzer sorun yaşayanlara örnek olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Solda 2 haftadır duyurusu da vardı halbuki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Yukarıda Sync yap dedik, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Başlıkta soru ile ilk mesajda sordugun soru ne alaka? Sence Blizzard Authenticator kırılabilir mi? Sorununun cozumude üstteki postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Authenticator'lar kırılabilir. iPhone kullanıyorsan mesela, jailbreak yaptıysan ortaya çıkabilecek riskleri unutmamak gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Almaya çalışıyorum authenticator. Türkiyede satan bi yer bulamadım. Blizzard da verdiğim adrese teslimat yok diye uyarı veriyo... Geçen girmeye çalıştım giremedim karaktere. Aha patlattılar dedim. Frozen olmuş gözüktü. Tekrar kredi kartını girdim, şifreyi değiştirdim bi baktım goldlar yok. Sonra Blizzardın goldları mail attığını gördüm. Ama guild banktan 4 tane epik almışım gözüküyo. Ne saçma iş anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 java destekli telefonun varsa gogo mobile authenticator. ben aldığımda 1 dolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Blizzard Authenticator kırılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Authenticator ben 1 sene once almısdım bana malıyerı 11tl fılan gıbı bır rakamdı her sey dahıl ve turkıyeye gonderıyorlardı su anda gondermıyorlar bende tam nedenını bılmıyorum ama korkuyorum pılı bıterse patlarsa ne olucak dıye yenısı alım dıyorum turkıyede satan yerler fazla yok net uzerınden bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Nokia 5230 kullanıyorum. Ama mobile authenticator yüklenmiyo. Bayada java destekli bi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 brazzers adultication Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Boci said: Nokia 5230 kullanıyorum. Ama mobile authenticator yüklenmiyo. Bayada java destekli bi telefon. http://deathcoil.net/authguide.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar