Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ali Ağaoğlu'na atılan yumurtalar

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Çetin usta için yeni topik açıp tartışmadıgı mesajları bulanlara altın ödülü verelim ya da direk modlar yapsın bunu. Cidden yapsın aksi takdirde her başlıga girip hepinize saydırıcam ve bundan tatmin olmuş bir şekilde ayrılıcam banlanmadan.

Adamla her konuda aynı fikirdeyiz yemin ediyorum dark side geçesi geliyor insanın sırf hitabı yüzünden çetin ABİnin
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

paparnoz said:

Marty said:

ogrenciler cagirmiyo mu konusmacilari?

işte ignorantia non est argumentum derken bunu kast ediyorum.

Çoğunlukla öğrenciler çağırmıyor tabii ki.

o zaman soyledigimden o kismi cikarabiliriz, cok fazla anlam kaybetmiyo zaten dediklerim.

ben hala agaogluna yumurta atmadan once derdiniz neyse konusulmasi taraftariyim, yani agaoglu degil de ardethin gecen sayfadaki postunda belirttigi tarz bi adam olsa tamam konusmasi direkt zaman kaybi zaten.

agaoglunu da sahsen tanimiyorum da, tvden falan gordugum kadariyla bayagi dobra bi adama benziyo.
milletin onu en cok sucladigi konu, "deniz kumuyla konut" olayini adam kendisi durup dururken itiraf etmese o konutlar yikilinca ogrenirdik en erken. adam itici oldugu kadar da dobra.

bir diğer mevzu adam durup dururken itiraf edebiliyorsa ve bunu rahatlıkla yapabiliyorsa kendisine hiçbir şey olmayacağını çok iyi biliyordur,bu dobralık değil bilhassa gücün verdiği gevşeklik hatta yavşaklıktır ama bizim ülkemizde böyle adamlar çok seviliyor mesela bir diğer örnek melih gökçek de yine gevrek gülüşleri ile insanımın içini ısıtan bir başka adam.Sorsan sokakta ki vatandaşa çok dobra adam der melih gökçek içinde.

Deniz kumu olayı ise bu adamı özetlemek için başlı başına yeter bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis anlasilma olmasin, adami savunmaya falan calismiyorum. adamin yaptigi suc, kendisi de gercekten itici, kustah ve gorgusuz. dedigin gibi o itiraf da sirf gucunun verdigi rahatliktan da olabilir. yumurtayi da sonuna kadar hak ediyo bence.

ama, eger o universitede ben okuyo olsaydim, o konferansta ne soyliycegini gercekten merak edip dinlemeye giderdim.
ve adamin "kötü" olmasi ordaki ogrencilerin ondan biseyler ogrenemeyecigini gostermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

yanlis anlasilma olmasin, adami savunmaya falan calismiyorum. adamin yaptigi suc, kendisi de gercekten itici, kustah ve gorgusuz. dedigin gibi o itiraf da sirf gucunun verdigi rahatliktan da olabilir. yumurtayi da sonuna kadar hak ediyo bence.

ama, eger o universitede ben okuyo olsaydim, o konferansta ne soyliycegini gercekten merak edip dinlemeye giderdim.
ve adamin "kötü" olmasi ordaki ogrencilerin ondan biseyler ogrenemeyecigini gostermez.

yani atıyorum abdullah öcalan gelse gider dinlerim diyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

paparnoz said:

Marty said:

yani atıyorum abdullah öcalan gelse gider dinlerim diyorsun

"kötü" den kastim katil degildi.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

Bone...Sıkıntılı bir çocukluk dönemi, ardından daha kötü bir öğrencilik dönemi, berbat bir iş hayatı, evilik derken bittim ben...
Şimdi böyle forum köşelerinde senin gibi <> gençlerin,toramanların,yiğitlerin benimle ilgili sanal ortamda edinecekleri artı izlenimler hayatımın en önemli ve hatta tek gayesi.Bu nedenle forumunuzda +rep neyin ne varsa hepsinden istiyorum.Ne olur bu amcanızı kırmayın?Tüm13-14 yaşındaki evlatlar,hadi bu amcanıza destek.

çetinbey kardeşim, berbat geçen çocukluk döneminin, ardından kötü ögrencilik döneminin, sonra berbat iş hayatının, sonra berbat evliliğinin ortak bir noktası var, hepsinin berbat olması çetinbey kardeş.

acaba bu insan sarraflıgında yanılmanın payı olan %5 lik dilim kadar küçük bir rastlantı mı, yoksa gerçekten bu berbatlık senden kaynaklanıyor olmasın, hayatındaki kibire ve egonu şişirdiginde patlayan hem sen olmuş olmayasın?

saygılar abim, bak gene genç denecek yaştasın, bu foruma yazı yazacagına kendine çeki düzen ver, kendine hayrı olmayanın vatana hayrı olmaz sevgili vatansever abim.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim üniversiteye bi kere shell'den gelen elemanlar olmuştu, böyle temiz enerji, nefis enerji tadında bişeylerdi konu sanırsam. yumurta yağdı bunları üstüne ama bi abinin surat ifadesi şahaneydi. Hani bu olay her gittigi yerde oluyor, alışık gibi; "ruhu sattık ama parası iyi" modunda.

şirket battı tabi bu olaydan sonra. yumurta atan gençler kırlarda papatya topluyor şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

kapitalizm herkese fırsat sunuyo kimileri değerlendirip ağaoğlu oluyor kimileri de yumurta atıyor işte.

yanlış ortada fırsat mırsat yok.İşini bilip devlet malını yağmalayan dolayısıyla herkesin cebinden ufak miktarlarda çalan insanların elinde para birikiyor.Bunu başarı hikayesi olarak anlatacaklarsa orda burda, protestoyu da yerler tabi.Ülkede az da olsa dürüst sağduyulu genç kalmıştır sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

dangul dungul konusma bu

hangi devlet malini yagmalamis bu adam?

bende insaatcilik yapiyorum, hayir soyle gidiyim saldirayim agaogluna. hangi devlet malini yagmalamis.

adam aldigi her arazi icin milyar dolarlar oduyor devlete.

bansheee said:

Napolyonn said:

kapitalizm herkese fırsat sunuyo kimileri değerlendirip ağaoğlu oluyor kimileri de yumurta atıyor işte.

yanlış ortada fırsat mırsat yok.İşini bilip devlet malını yağmalayan dolayısıyla herkesin cebinden ufak miktarlarda çalan insanların elinde para birikiyor.Bunu başarı hikayesi olarak anlatacaklarsa orda burda, protestoyu da yerler tabi.Ülkede az da olsa dürüst sağduyulu genç kalmıştır sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Raze said:

bizim üniversiteye bi kere shell'den gelen elemanlar olmuştu, böyle temiz enerji, nefis enerji tadında bişeylerdi konu sanırsam. yumurta yağdı bunları üstüne ama bi abinin surat ifadesi şahaneydi. Hani bu olay her gittigi yerde oluyor, alışık gibi; "ruhu sattık ama parası iyi" modunda.

şirket battı tabi bu olaydan sonra. yumurta atan gençler kırlarda papatya topluyor şu an.

aghahaha

onların yarısı girmiştir büyük corporatelara, sabahları patronuna haşlanmış kayısı kıvamında yumurta götürüyodur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben batı atasehirde oturoyorum, buranın %70ini agaoglu yaptı. sadece benim oturdugum sitede 900 daire var, her birinin degeri 300+ milyar. harelde toplam yaptıgı daire sayısı 3-5K felandır. (ki digerlerinin fiyatı cok daha yüksek)

arazi tokinin arazisiydi, krediyi de vakıfbaktan aldı (devletten, piyasadan daha ucuza).

bu ülkenin en büyük zenginlerinin siz emek harcayarak mı zenginleştigini zannediyorsunuz, bu kadar saf olmayın.

matama said:

zenginini sevmeyen ulkeler fakirlige mahkumdur bunu unutmayin. sanki agaoglu sizin servetinizi yedi, ne yaptinizda bu adamdan iyisiniz, bu kadar kiskanclikla catlarsiniz baska birsey degil.t
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...