benjani Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 en uygun hat hangisi sizce?vodafone da aylık 8tl ye sınırsız var, nasıldır iyi midir?telefonu modem yapıp, pc den nete bağlanmak için kullancam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 96kbit sınırsız bağlantı işte, üniversite netinde udp portları kapalı olduğu için arada black ops falan oynuyorum onunla asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 vodofone 3g okadar memnun degılım. Turkcellınkı bı tık daha ıyı , gercı semte gore degısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 vodafone 3g'den çok memnundum. zaten bi tek iphone'da kullanıyodum, gayet yetiyordu hatta skype üzerinden bile sesli görüşme yapabiliyordum ki bu hayat kurtarıcı bişi. tarif edilicek gibi diil. cepnet çok iyi, takıl derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yakında fiyatı artıp 200mb olacak diyorlar ama hız kota dolduktan sonra şöyle 256k falan olsa müthiş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 96kbit de çok saçma ya. internetten radyo dinlenir anca performanslı olarak. 256k yapsınlar azcık daha fazla alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 radyo dinlemeye, maillara bakmaya ya da forum stalklamaya yetiyor voda, iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 tethering ile laptopa bağlamışlığım, nete çıkmışlığım var, hiç yoktan çok çok daha iyi abi öyle diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 abi cod oynuyorum diyorum size daha napsın gariban 96k :) 150-200 ping ama packet loss olmadığı için hardcore serverlarında affetmiyorum 10pinglileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Vodafon yerine göre aslında. Dağ başındayım ben biraz. arada çok çektiriyor. Youtubeden video filan izleyebiliyorum bazen.. Ama 8 tlye sınırsız telden internetin keyfi harika sürülüyor. Birde smartphone gibi bişiyin varsa şart yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?7,5106273,5108826 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 smartphone alırsam düşünürüm o zaman sdf. istanbulda sorun yaşatmaz sanıyorum vodafone? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 çok kalabalık yerlerde sorun olabilir çünkü 3g'de baz herkes tarafından ortak kullanıyor ve hız ona göre bölünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar