hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kedilerim var. baya seviyorum kerataları. balıklarım var. onlarıda severim. ama yeni bi pet daha istiyorum. iguana düşünüyorum. böyle takılsa kendi halinde falan bakımı zor mudur? kedi köpek balık kuş dışında ucuza masraf çıkarmıcak aşı maşı derdi (kediye röntgen çektirdim yazın anasını satim benden isteseler çektirmem o parayı vermektense...) olmayan bi hayvan önerin hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kaplumba. iguana gecko türü sürüngenler zor diye biliyorum. doğal ortamlarını yaratman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 o değilde en sevdiğim hayvan Avrupa Saksağanı ya. Bu kadar güzel bir kuş olamaz. Eskiden bahçeşehirde oturuyordum orada çok var her gün görüyordum bir sürü ama şehir içindeyim buralarda nadir görüyorum :( youtube'de videoları var bide pet olarak adamlar evde besliyorlar falan yok böyle bişi http://www.youtube.com/watch?v=Kc2zTAixMIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kaktüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 lemur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 guinea pig kesinlikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 nadir bi tür ve çok talep görüyor ama yine de şunu tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 şunun cinsi nedir bilen varmı abi istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bu boo gerçek mi ya.tam peluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 aboo pomenarian ile chow chow karışımıymış bu nerden buluruz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 koala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pawliger Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 akvaryumda Kalkan balık olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar