Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüzlüğün sırrı?

Apache

Öne çıkan mesajlar

zaten 75 milyar veren zihniyete klon olayına diyecek birşeyim yok[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 09 Ağustos 2004 03:18 tarihinde demiş ki:
evet 50000$ bi kedi klonlamak

İlk çıktığında p75 ler de 2000 dolar civarıydı, eskiden uzaya adam göndermek de bir ülkenin bilmem kaç yıllık geliri demekken şimdi uzay turizmi bile başladı. Zamanla onlar çook düşer merak etme.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman güzel birilerinin klonunu yaptırırım
liv tylor mesela satın alırım ya da..
Olur mu ööle şey[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

Sosyal ağlarda paylaş

Eh, Einstein da Atom üzerinde çalışırken atom bombası yapılacağını başta düşünmemişti heralde...

Teknoloji nötr bişey, ister iyi amaç için kullan ister kötü. Yanlız bunları engelleyici yasalar olacaktır merak etme. Ha bi de Liv Tyler heralde klonlarından bi tanesini satsa bile sana muhtemelen hayatında kazanacağından çok daha büyük bir servete mal olur heralde.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman benzerinin klonunu bulurum :)
hastasıyım da :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ölüp napacaksınız ki?
yaşayın işte bakın börtü böcek var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

ama orta dünya olsa ölümsüzlük süper olurdu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

Abi düşünsene sürekli alttan ölümsüz insanlar gelio dünyada nüfus patlaması yaşanıo.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
said:
n0body, 09 Ağustos 2004 01:07 tarihinde demiş ki:
herkes ölümsüz olursa dünya yaşanmaz hale gelir.... bırakın insanlar zamanı geldiğinde ölsün

en azından dokuların tamiri mümkün olursa, bu insanlık için çok faydalı olcak.
hele sinir hücrelerini tamir/yenilemek mümkün olursa, mükemmel birşey olur.
felçli hastalara süper bir olay

bi de bunu düşün :)

süfer olay ya adamın bacakları felç mesela al baltayı kes yenisi çıksın :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

hahaa iğne atçak yer bulamazsın bir süre sonra[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

benim de uykum var bana dakomik geldi:)

ya 200 sene sonra nasıl gitar çalarım acaba dünya virtüöz dolu olurdu o zaman herhalde:) hep aynı kişiler yaşadığı için kişilerin yaratıcılığı tükenirdi ve sanat diye birşey kalmazdı.hatta elf yada vampire olmanın da bir anlamı kalmazdı angel ve buffy the vampire slayer'ın reytingleri çok düşerdi(gerçi ikisi de bitti ama).ama 20 olmasa bile bir 35 yaşımdaki halimle yaşamak hoş olabilir hayatımın sonuna kadar.35 en cool yaştır:) ;)saçlar hafif ağarır daha "man" imajı olur kadınlar da olgun erkekleri sever :P[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

inanma yavrucum sen bize gel , venom'a :P ya dindar olmamamla alakası yok ancak kuranda harbiden çok salak şeyler yazıyor.şu anda din olarak en mantıklı gelen protestanlık bana.katoliklik en berbatı.zaten katolik kilisesine inat illuminatiye girip ölümsüzlüğün sırrını bizzat kendim ortaya çıkarabilirim.[signature][hline]administrator error
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...