Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Rewendor, 09 Ağustos 2004 03:00 tarihinde demiş ki: klonlandığın yerden kalkıyorsun. "It's ALIVE!!!"[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 LoL :D :D :D :D :D LoL harbi ya klonluyolar, çat diye en iyi fiziki konumda doğuyosun.. yuh..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zaten 75 milyar veren zihniyete klon olayına diyecek birşeyim yok[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Praw, şu mesajında ne demek istediğini anlayamadım ben mi çok uykusuzum yoksa 75 milyar vermek falan lafı nerde geçti bulamadım da[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 evet 50000$ bi kedi klonlamak[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Prawler, 09 Ağustos 2004 03:18 tarihinde demiş ki: evet 50000$ bi kedi klonlamak İlk çıktığında p75 ler de 2000 dolar civarıydı, eskiden uzaya adam göndermek de bir ülkenin bilmem kaç yıllık geliri demekken şimdi uzay turizmi bile başladı. Zamanla onlar çook düşer merak etme.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 tamam o zaman güzel birilerinin klonunu yaptırırım liv tylor mesela satın alırım ya da.. Olur mu ööle şey[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Eh, Einstein da Atom üzerinde çalışırken atom bombası yapılacağını başta düşünmemişti heralde... Teknoloji nötr bişey, ister iyi amaç için kullan ister kötü. Yanlız bunları engelleyici yasalar olacaktır merak etme. Ha bi de Liv Tyler heralde klonlarından bi tanesini satsa bile sana muhtemelen hayatında kazanacağından çok daha büyük bir servete mal olur heralde.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Anaa harbi öle olursa kapış kapış gider ne demek...(aslında karlı iş düşünmek lzm da tesis yok...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 o zaman benzerinin klonunu bulurum :) hastasıyım da :)[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Pyr0, 09 Ağustos 2004 01:25 tarihinde demiş ki: walla ben ölumsuz olmak istemem $ahsen..Hatta 1-2 sene veya 1-2 gun sora ölsem hıc bı sakıncası olmaz desem de ölum bu ne zmn gelcegı bellı olmuyor.. +1[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Neyse uykuya karşı direnen son beyin hücrelerimi de bu ölümsüzlük işini düşünmek için kullandım, hayal gücümü afk ye bırakıp izninizle klavyeye yığılmadan yatıyım ben. Yarın tartışmaya devam ederiz isterseniz ölümsüzlüğü[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ölüp napacaksınız ki? yaşayın işte bakın börtü böcek var[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 He valla, insanlara ölümsüzlüğü getirdik yine beğenmediler burun kıvırdılarzzZzzZzzzz....[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ama orta dünya olsa ölümsüzlük süper olurdu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Abi düşünsene sürekli alttan ölümsüz insanlar gelio dünyada nüfus patlaması yaşanıo.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Bonecrusher, 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki: said: n0body, 09 Ağustos 2004 01:07 tarihinde demiş ki: herkes ölümsüz olursa dünya yaşanmaz hale gelir.... bırakın insanlar zamanı geldiğinde ölsün en azından dokuların tamiri mümkün olursa, bu insanlık için çok faydalı olcak. hele sinir hücrelerini tamir/yenilemek mümkün olursa, mükemmel birşey olur. felçli hastalara süper bir olay bi de bunu düşün :) süfer olay ya adamın bacakları felç mesela al baltayı kes yenisi çıksın :-P[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hahaa iğne atçak yer bulamazsın bir süre sonra[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 prawler döktürmü$sün gene =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 atıcak iğne bile bulamazsın ki...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Brook, 09 Ağustos 2004 03:28 tarihinde demiş ki: Abi düşünsene sürekli alttan ölümsüz insanlar gelio Yaw bu laf çok mu komik yoksa uykusuzluk beynime mi vurdu? [Bu mesaj capul tarafından 09 Ağustos 2004 03:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben de baya güldüm ona :) Ama benim de uykum var, bilemicem yani[signature][hline]horacegoesskiing, 04 Ağustos 2004 16:28 tarihinde demiş ki: kalimeroyu izlememişsiniz belli ki. hepimiz birlik olup onu öldürmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 benim de uykum var bana dakomik geldi:) ya 200 sene sonra nasıl gitar çalarım acaba dünya virtüöz dolu olurdu o zaman herhalde:) hep aynı kişiler yaşadığı için kişilerin yaratıcılığı tükenirdi ve sanat diye birşey kalmazdı.hatta elf yada vampire olmanın da bir anlamı kalmazdı angel ve buffy the vampire slayer'ın reytingleri çok düşerdi(gerçi ikisi de bitti ama).ama 20 olmasa bile bir 35 yaşımdaki halimle yaşamak hoş olabilir hayatımın sonuna kadar.35 en cool yaştır:) ;)saçlar hafif ağarır daha "man" imajı olur kadınlar da olgun erkekleri sever :P[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 abı konuya cok ters olcakta cennet e gidenler 30 ya$ındakı hallerıyle mı olucakalrdı öyle bı$ı duymu$tumda kur-an ı kerım de yazıyormu$..(yoksa keklendım mi :))[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 inanma yavrucum sen bize gel , venom'a :P ya dindar olmamamla alakası yok ancak kuranda harbiden çok salak şeyler yazıyor.şu anda din olarak en mantıklı gelen protestanlık bana.katoliklik en berbatı.zaten katolik kilisesine inat illuminatiye girip ölümsüzlüğün sırrını bizzat kendim ortaya çıkarabilirim.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar