Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 nomsaR said: HACI DİKKAT ET KIZ SENDEN HOŞLANIYO GİBİ YAPIP SONRA, "PARDON SENDEN YANLIŞLIKLA HOŞLANDIM" DİYEBİLİR jajajahaha gdfhfjjhgf
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kimseyi takma devam et, keyfini sür. nüfuz et
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 wastyrx said: Pluton said: Ya olay o değil bana karşı zafı var mesela nasıl; Kız yazılıma meyilli ve zaten tasarım işleri ile uğraşıyor. Birde mesela eski sevgilisi bilgisayardan nefret edermiş. Bana soruyor sen ne kadar kalıyosun bilgisayar başında falan diye. Offf nasıl anlatiyim. Sana öyle geliyor olmasın? nomsaR said: HACI DİKKAT ET KIZ SENDEN HOŞLANIYO GİBİ YAPIP SONRA, "PARDON SENDEN YANLIŞLIKLA HOŞLANDIK" DİYEBİLİR jajajahaha AAHAHHAHAHAAH Bilmiyorum işte tabi kız bu benim duygularımı bilmiyor ayrı konu ben ona hep arkadaş gibi yaklaşıyorum. Misal misal iş yerine geliyor 8 saat duruyorsa 4 saati beraber video izliyoruz muhabbet ediyoruz falan kalan saatte çalışıyırouz. Buda mı gol değil =(
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pluton said: Bella said: abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun. Senide mi sevgilin askerde aldattı Bella moralimi bozuyon ya hayır ben bi üniversiteye güvendim o aldattı ...
xunn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Senko the relationship destroyer. Abi ne igrenc bir meriçmişsin sen. Tarzını sevdim.
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: Pluton said: Bella said: abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun. Senide mi sevgilin askerde aldattı Bella moralimi bozuyon ya hayır ben bi üniversiteye güvendim o aldattı ... Üniversite seni askerde mi aldattı ?
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 mericlik degil bu ya, farkli bisi, adini koyamadim daha. zamani gelince umut sarikaya koyacaktir ama.
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pluton said: Bella said: Pluton said: Bella said: abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun. Senide mi sevgilin askerde aldattı Bella moralimi bozuyon ya hayır ben bi üniversiteye güvendim o aldattı ... Üniversite seni askerde mi aldattı ? abi universite bella'ya tebrikler yukse basvurunuz kabul edildi demis kizcagiz sevinirken de, ehem maili yanlislikla sana yollamisiz demisler
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kap kızı bab bu fırsat kaçmaz acımıcaksın /go
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Pluton said: Bilmiyorum işte tabi kız bu benim duygularımı bilmiyor ayrı konu ben ona hep arkadaş gibi yaklaşıyorum. Misal misal iş yerine geliyor 8 saat duruyorsa 4 saati beraber video izliyoruz muhabbet ediyoruz falan kalan saatte çalışıyırouz. Buda mı gol değil =( Abi kim isteyerek çalışıyor ki? Artı olarak ben askerdeki çocuk olsam hırs yapar gelir seni bi güzel döverim. Antremanlıdır da falan gel sen vazgeç ^_^
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 askerdeki çocuk öğrendiğinde boynuzlandığını izne gelip köteği verince uplarsın topici hacıt.
Bella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bence ayıp. yapma. askerde aldatılmak çok kötü bişi bence. empati yap biraz. başka kız mı yok?
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sene 2011 hâlâ askere gitmeden önce kız arkadaşından ayrılmayan erkekler mevcut..
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 iste sen su anda erkeklerin acisindan bakilinca meric konumundasin. ama bi iliskinin bitme zamani geldi mi de bitiyo ya. survival of the fittest durumu söz konusu. bunu acik acik söylemek her ne kadar beni de bir dössek ceken melis eylese de.... allahim günahlarimi affetsin yarabbim dfsh ekstra bi efor sarfetme zaten, böle yavas yavas arkadasca, kendiliginden baslayan etkilesimler rules. kiz kendisi kasiniyosa sen cok da fena bi meric sayilmazsin;) @bella: kiz cocuk gider gitmez böle yapiyosa, sirf plutonla degil, baska birisiyle de aldatabilir ama. o meyil varmis basindan beri. zaten öle bi durum sözkonusuysa önce ayrilsin soora birlikte ossunlar. illa aldatmak gerekmiyo =D he bi de kutun dolu seker!
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 evlenip gidenler var lan onlar ne yapsın.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Ardeth said: seni hoşlanıyorum de kıza bana cikar misin? desin.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bu nil erkek olsa çırak olarak giderdim lan almanyaya bişiler öğrenmek için, o kadar edepsiz bişi afashjgfasd
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://1.bp.blogspot.com/_CK1LAdpUE2s/SJWuDKwxZHI/AAAAAAAABBQ/gXnHtXLWjkw/s400/meri%C3%A7%2Bolmak.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bella said: Pluton said: Bella said: abi şu hayatta kimseye güvenmicen ya. ister resmi kurum (üniversite falan:() olsun ister sevgilin olsun. Senide mi sevgilin askerde aldattı Bella moralimi bozuyon ya hayır ben bi üniversiteye güvendim o aldattı ... yanlız ben şu olayı ilk yazdığın postu okuduğumda üniversiteye istemsiz küfrettim. Öyle saçma sapan aptal bi iş mi olur yahu.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 said: Bilmiyorum işte tabi kız bu benim duygularımı bilmiyor ayrı konu ben ona hep arkadaş gibi yaklaşıyorum. Misal misal iş yerine geliyor 8 saat duruyorsa 4 saati beraber video izliyoruz muhabbet ediyoruz falan kalan saatte çalışıyırouz. Buda mı gol değil =( Abi o nasi bi is ahah
Öne çıkan mesajlar