sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hmm tamam yarin alirken bilmislik yaparim. Ama adam piyanoya gececekseniz bunu cok oneririm piyanoya en yakin model bu istediginiz aralikta dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 İyidir o. Klavyesinin de iyi olması lazım ama hammer action değil. Yamaha'nın kendi sistemi var bunda kullandığı. İyidir ama 2 yıl kadar sonra ilerlemen tamamen durur bunla, tekrar söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Çok kıskandım. Ben de tekrar başlayacağım Türkiye'ye dönünce. Kafamı taşlara vuruyorum şu an güzelim piyanomu sattığım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 oha piyano satilir mi yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 GERGE said: İyidir o. Klavyesinin de iyi olması lazım ama hammer action değil. Yamaha'nın kendi sistemi var bunda kullandığı. İyidir ama 2 yıl kadar sonra ilerlemen tamamen durur bunla, tekrar söyleyeyim. Tamam abi 2 yilsa okay. Sonra zaten devam edecek olursam bir piyano cakarim artik. Sesu'cugum durdugun kabahat. HICBIRSEY ICIN GEC DEGILDIR. Hasta yatagimda yatmak ile sevgilinin yanina gitmek arasindayim ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi 23 falan biraz geç ama olsun destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi oldugu kadar ya. Hobi iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 yani çalarsın çalmasına da böyle yardırırsın armoni falan, klasikleri falan ama müzik birikimi olmadığı için müziği hissetmen zor azcık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 görende jimnastik sancak ya nesi geç adam piyano konseri vermeyecek, kel olsanda destekliyorum bu çabanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 edinir abi muzik birikimini de gitcem virtuoz olcam demiyor ki hobi iste negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Bakalim abi hayatta hersey kismet ne de olsa. Belki icimde hissederim bilemeyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sipeyskeyk said: Belki icimde hissederim bilemeyiz... kolay gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Sparkcaster said: görende jimnastik sancak ya nesi geç adam piyano konseri vermeyecek, kel olsanda destekliyorum bu çabanı hahahaha sie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi ucuza 7oktav bir şey illa ki vardır.5oktavdan bayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 6.5 mus bu son sordugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=176&yamaha-np30-portable-piyano bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hstta 7 ceyrek mis lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 76 tuş öğrenmeye başlamak için yeterli, dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 babamin yamahasini hacilayip ben de baslamayi düsünüyorum... bi ara.. bi ara ama ne ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sipeyskeyk said: http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=176&yamaha-np30-portable-piyano bu hee ben onu görmedim oha ne pahalıymış yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 o heves gececek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sipeyskeyk said: Piyano ogrenmeye basladim 23 yasindan sonra. Soru basit, ne alayim? MarkaModel fiyat da orta karar olsun boyle 1-2 sene idare edip sonra hala caliyor olursam degistirmem gereken birsey olsa da olur. summon Gimli ahaha abi bikaç gundur bende aynı şeyi düşündüm.dedim bi hoca tutayım gelsin ögresin.yaş maş hikaye konsere cıkmıcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ALDIM http://i51.tinypic.com/17qo3c.jpg Yamaha Piaggero NPV-60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 gratzz otur basla simdi calismaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 OTURDUM HEHEHHE NP 30 dan biraz daha iyi iste ritm falan var ekran vs. tus agirliklari oktavi falan ayni np 30 la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar