sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Piyano ogrenmeye basladim 23 yasindan sonra. Soru basit, ne alayim? MarkaModel fiyat da orta karar olsun boyle 1-2 sene idare edip sonra hala caliyor olursam degistirmem gereken birsey olsa da olur. summon Gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 oha helal lan, darisi basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Valla en sonunda YETER LAN deyip basladim kursa. Hocam da ellerimin musait oldugunu ve cabuk kaptigimi siki calisirsam gayet hizli ilerleyecegimi soyledi. suan cok hevesliyim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 1-2 sene denemek için diyorsan dijital al. Piyano almak için 10.000 TL çıkarman gerek, ucuz piyona almaktansa şunu al derim ben mesela: http://www.lafamuzik.com/urunler.php?urunGID=75 Ya da bir Yamaha Arius. Bu da bulabileceğin en ucuz alternatif: http://www.compel.com.tr/P/3-10-1838 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 m-audio'nun klavyeleri çok dayanıklı değil(kendiminkinden biliyorum). Hayvan gibi çalmazsan sorun olmaz durumu da değil. Tuşları bi süre sonra yapışmaya başlıyor. Nettende araştırdım bi kaç kişi de bu sorundan şikayetçi. Halbuki aynı model de değil ama m-audio'ya güvenim kalmadı bu yüzden. hatta youtube'da şöyle bi video var: http://www.youtube.com/watch?v=3V5407d6HFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi yok piyano istemiyorum zaten digital alacagim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Becerirsem piyano alirim bastan yazik simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 kirtasiyeden al bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Masteis said: m-audio'nun klavyeleri çok dayanıklı değil(kendiminkinden biliyorum). En ucuz dedim zaten. Para harcamak istemiyorsan inan bana o fiyatta diğerleri daha kötü. Fiyata bak. 5/5 veririm fiyatı da göz ününde tutarsam. Şunu da alabilirsin, çok beğeniyorum ben markayı: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=11727&gid=2936 Kurzweil'e daima güvenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Abi Gerge, PAHALI bunlar. Anlamadin sen beni, 4-5 ay calicam sonra 5.5 ay askere gidicem sonra gelip devam edicem falan. Boyle gercekten DANDIK birsey olsa bile ilk 1-2 sene farki anlayacagimi zannetmiyorum pek. Sonra zaten giderim 10 mu 15 mi neyse alirim guzel birsey. Ama suan becerip beceremeyecegim belli degilken vermem 1-2 milyar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 En ucuzunu gösterdim. Daha ucuzu yok. En ucuzu bu işte: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3410&gid=676 Daha ucuzu yok piyano öğrenirken kullanabileceğin. İkinci elini ara bunun öyleyse. Casio klavyeler bile 1000TL üzerinden başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bu tamam abi. 1000 verilir eyvallah, 2000 olana cok dedim. Tesekkur ettim zamanin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 al bi korg bitsin gitsin http://www.youtube.com/watch?v=JRe-CPWfZ08&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 oxygen-88 de dusunebilirsin bak 1k civarlarindaydi onlarda, hammer action hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Onlar için bilgisayar lazım ama. Midi klavye o. edit: keystation ile karıştırdım bir an. Ama Oxygen de midi klavye olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 eeth midi klavye de vardir adamin bilgisayari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Askerden sonra temizinden 2000 lira ayırıp öyle başlamanı öneririm ben de. Al satlarla değer kaybı yaşama bence. Güzel tuşeli bir alet farkettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 İlk bir yıl o kadar fark etmez bence, ama bir sene kadar sonra (hadi olsun 2) düzgün bir piyano olmadan ilerleyemezsin. Başta fark etmez ama o kadar. Tabii, bu dediğim 1000 TL civarı şeylerle o kadar fark etmez. 1000TL civari başlayıp o ilerleyemeyeceğin yere gelirsen düzgün bir piyano alman daha iyi olabilir bence. Ama al-sat kötü gerçekten. 1000TL ver, sat 2000TL ver, sat 4000TL ver olmaz. Al bir tane, öğren biraz, düzgün bir konsol al sonra. Gerçi o 2000TL'liklerle 1000TL'likle olandan daha fazla idare edebilirsin, ondan beklemeyi tercih edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Do re diye bir yere sordum http://www.hepsiburada.com/Liste/yamaha-psr-e323-org-kilifstandkulaklik-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=musicyamaha004&categoryId=19018195 bunu dedı. m audio midi klavyedir piyano sesi alamazsınız ondan mı istiyosunuz dedi BİLMİYORUM dedim. nedir bu hadise? ve bu http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=176&yamaha-np30-portable-piyano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Su 2. yi alacagim gibi yarin sabah. hadi tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 2.linktekinde hammer action olayi varmi yoksa duz tus mu goremedim onu bide piyano sesi alamazsini dedigi midi klavye iste, usb ile pcye bagliyorsn sonra bi sampler ile istedigin sesi aliyorsun. ister piyano sesi alirsin ister obua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hammer action nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi yeni basladim diyorum gulecek bir sey yok asdkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 sey abi, normal klavyelerde tusa basinca yay oluyor tusu o geri iyior, hammer olanlarda da cekic sistemi var bi sekil iste o sistem geri itiyor o tusu. daha bi dokunulasi oluyor, piano'nun tuslarina yakin oluyor tuslarin tepkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar