Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

illüminati hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir ara bayaa ilgimi çeken bir konu oldu bu illüminati. Tam istediğim gibi bir derlemeye denk geldim. Başlıktaki çoğu yazı soluksuz okunabilir, üşenmeyin okuyun bi. Ben bile okudum düşün.

burda

usluba aldanıp kapamayın, adam fenomen hala geldi twitter ve birkac sözlükte hehe.
Mesaj tarihi:
lady gaga da tarikatten beyler bok atarken denk alın bütün ip leri kontrol ediyor bu tarikat

http://3.bp.blogspot.com/_ElQ6uj_xmu0/SwZTOswcPAI/AAAAAAAAAuA/kl21jAfK7uk/s1600/lady-gaga-whore-of-babylon-costume.jpg
Mesaj tarihi:
Fistan said:

uzuun vadeli planlar yapip bunlari kovalayan orgut illuminati.
kendi caplarinda bir nevi ölene kadar ugrasacaklari heycanli atraksiyonlara girelim, gizlice olsun bunlar diyen adamlar falan.
caktirmadan arada bir gidip kizilirmagin onune tas koydugunu dusun.2. 3. kusakta tikarsin irmagi.
Mesaj tarihi:
evet angles and demons'da illümatinin nasıl çıktığı niye varolduğu gbi bir sürü konu,kurgu haline anlatılıyor,ben de tavsiye ederim okumanı.(tu)
toggie said:

boyle cakma sozlukler yerine angels & demons'ı okumanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Tapınak Şovalyeleri'nin kökünü kazıdık biz Haşhaşi'ler olarak, dünyayı biz yönetiyoruz. İstanbul'daki lideri de benim.

We work in the dark, to serve the light.
We are Assassins.
Mesaj tarihi:
(tu)
Baggio said:

Tapınak Şovalyeleri'nin kökünü kazıdık biz Haşhaşi'ler olarak, dünyayı biz yönetiyoruz. İstanbul'daki lideri de benim.

We work in the dark, to serve the light.
We are Assassins
.
  • Yeni Oluştur...