Olivies Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Bir ara bayaa ilgimi çeken bir konu oldu bu illüminati. Tam istediğim gibi bir derlemeye denk geldim. Başlıktaki çoğu yazı soluksuz okunabilir, üşenmeyin okuyun bi. Ben bile okudum düşün. burda usluba aldanıp kapamayın, adam fenomen hala geldi twitter ve birkac sözlükte hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 teyzem bu tarikatta dünyayı yönetiyolar tamamen gerçek bunun oyununu bile yaptılar asasin creed diye onu oynayarak olaya vakıf olabilirsiniz biraz da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 neden ü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 boyle cakma sozlukler yerine angels & demons'ı okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 hadi hepbirlikte Ameno Omenare imperavi ameno Dimere Dimere matiro Matiremo Ameno http://www.conspirazzi.com/wp-content/uploads/2009/06/colbert.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lady gaga da tarikatten beyler bok atarken denk alın bütün ip leri kontrol ediyor bu tarikat http://3.bp.blogspot.com/_ElQ6uj_xmu0/SwZTOswcPAI/AAAAAAAAAuA/kl21jAfK7uk/s1600/lady-gaga-whore-of-babylon-costume.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Fistan said: uzuun vadeli planlar yapip bunlari kovalayan orgut illuminati. kendi caplarinda bir nevi ölene kadar ugrasacaklari heycanli atraksiyonlara girelim, gizlice olsun bunlar diyen adamlar falan. caktirmadan arada bir gidip kizilirmagin onune tas koydugunu dusun.2. 3. kusakta tikarsin irmagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 türkiyede liseli gençler kurtlar vadisi ile başladı bunlara sarmaya DÜNYAYI İLLÜMİNATİ YÖNETİYOR OLUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Sorma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 illüminnatelkeskerebin azim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 evet angles and demons'da illümatinin nasıl çıktığı niye varolduğu gbi bir sürü konu,kurgu haline anlatılıyor,ben de tavsiye ederim okumanı.(tu) toggie said: boyle cakma sozlukler yerine angels & demons'ı okumanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 melekler ve şeytanlarda vardı bu tarikat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 tapınak şövalyeleri de dünyayı kapalı kapılar ardından yönetiyomuş, hep şirketleri falan varmış türkiyedeki lideri aydın doğanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Tapınak Şovalyeleri'nin kökünü kazıdık biz Haşhaşi'ler olarak, dünyayı biz yönetiyoruz. İstanbul'daki lideri de benim. We work in the dark, to serve the light. We are Assassins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 bu code geasstaki britainin cumhurbaşkanı değil mi BRİYÖĞYN YES MA RODO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 (tu) Baggio said: Tapınak Şovalyeleri'nin kökünü kazıdık biz Haşhaşi'ler olarak, dünyayı biz yönetiyoruz. İstanbul'daki lideri de benim. We work in the dark, to serve the light. We are Assassins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ANKARA AKTIF METROPOL OTELIN SAHIPLERI ERBAKAN AILESI VE MELIH GOKCEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bu adamlar hep illüminati çırağı zaten gülen de kardinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 hepimiz ilüminatiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 angels and demons'daki illuminati dunyayi yoneten cinsten diil ama yanilmiyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 illüminati falan hikaye lan kurgu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 illüminati çok reröre denmemiş bende demiyorum keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Yihuuuuuuu gene illuminati topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Haşaşin creed açtım oynuyorum sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar