Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 biraz zayıf bir bünyem var kilo alamıyorum nedense ailede var daha doğrusu annem babam abim falan küçükken hep böyle zayıflardı bende öyleyim . ne yapsam da biraz kilo alsam diye sorup soruşturdum bana çoğu kişi body'ye gitmemi önerdi. bende biraz daha araştırdım ve dayımın da benim gibi zayıfken body'ye gidip kilo alıp bünyeyi oturdugunu öğrendim orada diyet falan verdiklerini öğrendim. boyum 1.77 kilom kilom 53 şöyle bi 14 kilo kadar eksiğim var. fakat biryandan da 16 yaşındayım bu yaşlarda pek body önermiyorlar onu da düşünüyorum. sizce ne yapsam gitsemmi? gitsem kilo almama yardımcı olurmu? bir yandan da öss var öss'ye engel olurmu? tşk lütfen yemek ye, ekmek ye gibi yada dur sana bi öneride bulanayım günde 3 x birde y ye bak nası kilo alıyon gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim bunları 16 yıldır duymaktan bıktım da biraz. :)[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 body değil de basket oyna bence. bende zayıftım basket oynadıktan sonra şekle girdim. 175 boyum var. 70kg im[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Body değilde basket de değilde yüz yüz bol bol ben yüzdüm kollar 1m bacaklar daha fazla omuzlar geniş kafa küçük olmasa bide çok şekilli olcakmışım. benim birkaç kilo eksiğim var 1.80 e 65 kiloyum ben artık ağırlık çalışıyorum body çalışma bu yaşlarda zararlı ama yüz veya basket oyna taş gibin çocuk olursun[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bütün yaz yüzdüm zaten hemen hemen hergün kışın öss var yüzme kursuna falan katılamam. basketde anca beden dersinde hem bunlarla kilo alınırmı yahu :)[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kilo alınmaz zaten bunlar vücudunu şekillendirir kas yapını geliştirir benim yapamadığım şeyler yani :) 4 sene basket oynadım her haftasonu deli gibi .. hala zayıfsın falan diyolar[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Zaten bol yemek yiyorsan body'nin fazla bir yardımı olamaz diye düşünüyorum. Çünkü body'nin vücudu genişletmesindeki en büyük etkenlerden biri düzenli bir şekilde yaptığında metabolizmanı hızlandırması böylece daha çok yemek yemeni sağlaması ve spor yaptığın için yağların yanması ama geri kalanın kas olarak vücuda dağılması mantığıdır.[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 boyum 1.80 kilom 78 bende yağdan kurtulup kas başladım sende kasa başla[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 gidiyimmi yani şimdi body'ye?[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Body için erken, ağırlık vs. çalışmak uzamayı yavaşlatır. Bence 2-3 sene daha bekle bu arada da basket oyna :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Evet baskette takımda oynarken ha bire koşturdular bizi 10 kilo falan verdim 1 ayda (bi de evden antremana 35 dakka yürüşüş de var) ama yaşın 20yi geçmiyorsa body çalışma sadece yay çınav mekik çek. Baskette takıma girebilirsen çok koşman gerekiyor. (bu arada 78 kiloyum dedim ya 2 hafta önce 73 tüm bu hafta bileğim burkuldu gidemedim o yüzden kilo aldım antremansızlık çok farkediyor) baskette iyi bir yere gelmek istiyorsan çok dayanaklı olman lazım. Konuyu saptırmıyalım kas yapacaksan ve 20 yaş altındaysan yay çek derim. 20 yaş üstünü tam bilmiyorum ama belki body olabilir diye düşünüyorum. (belki 25 de olabilir emin değilim)[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 16 yaşındasın body'ye gitmen sakıncalı 20 ve 20üstü için idealdir body.Hangi sporu yaparımda kilo alırım diyorsan öyle bir spor yok.Bana lütfen yemek ye tarzı önerilerde bulunmayın demişsin ama bodye gidersen ordakilerden bu lafı çok duyarsın.Sana mantıklı bir öneride bulunayım git bir diyetisyene en azından dengeli kilo alırsın.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 body'de bana yemek ye diyecekler biliyorum ama en azından orda bana "oğlum ekmek ye" falan demiyeceklerdir heralde diye düşünmüştüm o açıdan demiştim. :) haziranda yay dumble falan almıştım ama yazın deniziydi şusuydu falan unuttum. acaba şöyle bir plan yapıp günde bilmem kaç şınav bilmem kaç mekik, dumble yay planı falan mı yapsam? yapmam gerekiyorsa sayı,vs önerileri nedir?[signature][hline]bilek ays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Body'e git.. benimde 1.81 58 kiloydum body'e gittim 1 sene kadar baslarda zaten hafif calistiriyorlar vucudun sekle otursun diye sonra hafiften basliyorsun..Su an cok guzel bir vucudum var hic yag yok sirf kas kilom 65 oldu..ve hersey cok orantili..Kendini zinde hissediyorsun ilk 1 2 ay vucuda girer seklin 6-8 ay icerisindede tas gibi olursun..yasla alakasi yok isin zaten senin yasina gore bazi aletleri iptal edip bazilarini vericektir..Hic bir alet zararli degil aslinda okuz gibi agirlik kaldirmazssan..Git oraya ordaki Trainerlar sana gerekli programi verir zaten uyarsan istedigin gibi olursun yoksa sana kalmis orasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Walla boy 1,83 kilo 75Futbol oynuyom arklarla da hala kilo vremiom..Çok iştahlıyım napayım.Ancak BlackIce body yaptıktan sonra kilo alırsan çok fena göbek oluşuo..[signature][hline]Hoax® "İsmet bi sıçtı, boku hala kurumadı.çünkü bokunu kiç kurutmadı, her fırsatta üstüne işedi." By Ra_d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 vucut yapmak gibi bir derdim yok göbeğimle mutluyum ama kondisyok çok çabuk bitiyor o yüzden spor yapmak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: HellWalker, 03 Eylül 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Walla boy 1,83 kilo 75Futbol oynuyom arklarla da hala kilo vremiom..Çok iştahlıyım napayım.Ancak BlackIce body yaptıktan sonra kilo alırsan çok fena göbek oluşuo.. Body yapmaya baslarsan ve belli bir sure gidip vucudunu forma soktuktan sonra birakirsan o yaptigin kaslar 6-8 ay icerisinde yag'a donusur oyuzden belli bir vucuda sahip olduktan sonra size kalmis sportifmi yoksa kaslimi..Body yapmayi birakip fitness yaparak formda kalirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Kilo almak için cok dertlenmeyin sonra kiloyu vermek için zaten çok dert edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Body i ufak yaşta yapmanin tek kötü yanı şudur. Düzgün bir şekilde yapmaya başladiktan sonra bıraktığında vücüdün sarkmaya başlar. Ancak kilo alabilirsin. Çünkü düzgün bir salon a gittiğinde eğitim verilmeden once kilon alinir ve kac kilo alman gerektiği soylenir ve sana bir beslenme listesi cikartirlar.[signature][hline]Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 1.80 boyundayım kilom 70 boyuma göre az yani ama body'ye gidiyorum oraya gitmeye başlıyınca zaten yorulduğun için karnın hayvan gibi açıkıyor (karnım açıkıyor ama bu aralar iştahsızım yoksa bir 75 olurdum :) )[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 yani kilo alamama sorunu ne demek ne mumkun cok param var harciyamiyorum gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arnoldun kitabında yazdığı bir diyet var,günlük 5000 kalori ve 300 gr protein içeren.Onu tatbik et istersen[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Silthanas, 02 Eylül 2004 22:42 tarihinde demiş ki: yahu adama 80 kilo bench bastirmayacaklar ki =) yani niye sakincali olsun onu anlayamadim, herhangi bir spor yapilirken de zorlanmiyor mu organlar? bu herhangi bi spordan farklı. kasların gelişimi kemiklerin gelişmesini tam tersi yönde aynı oranda etkilicektir. body de adamı şişirdiğine göre kemiklerin uzaması baya bi engellenicektir. hadi onu geçtim, body yaparken omurgana yük binmediği hiçbi hareket yok, bench pressde bile sırt kasların kasılıyo, yani omurgaya da bi basınç war. en tehlikelisi de bu zaten omurgaya basınç demek kısa bi boy demek[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hm haklısın boyunun uzun olduğu ayrıntısı dikkatimden kaçmış :) ama gene de 20 yaş öncesi önerilmediği için body yapmaması en sağlamı. sakatlık riski fln da war mesela[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: [b]-MrBomb-, 05 Eylül 2004 15:06 tarihinde demiş ki bu herhangi bi spordan farklı. kasların gelişimi kemiklerin gelişmesini tam tersi yönde aynı oranda etkilicektir. body de adamı şişirdiğine göre kemiklerin uzaması baya bi engellenicektir. hadi onu geçtim, body yaparken omurgana yük binmediği hiçbi hareket yok, bench pressde bile sırt kasların kasılıyo, yani omurgaya da bi basınç war. en tehlikelisi de bu zaten omurgaya basınç demek kısa bi boy demek Bunları okudukça gülüyorum.Sana sadece biraz daha araştırma yaparak konuşmanı tavsiye ediyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ramses uzun süredir body ile uğraştığını we bilgili olduğunu biliyorum ama adam 16 yaşındayım diyo. ayrıca omurgaya yük binince uzamanın engellendiğini nasıl inkar edebilirsin? ben önceki msjımda sölediklerimi sokaktan duymuyorum heralde tanıdık doktorlar sölüyolar bunları[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar