eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 http://www.shoptonews.net/wp-content/uploads/2011/04/risen.jpg http://www.youtube.com/watch?v=99ZaCGjjAaQ&feature=player_embedded said: Risen 2 features all new gameplay elements such element as the ability for players to make use of firearms, em-ploy so-called dirty tricks, allowing them to distract or confuse enemies, while magic plays a vital role for the first time. Deep Silver will release Risen 2: Dark Waters for the Xbox 360, Windows PC and PlayStation 3. No date as yet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.risen2.com/ http://www.youtube.com/watch?v=FqA1GgsO8r4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 İlk oyun çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 We have always tried to learn from the experiences we made with our past games. We could imagine designing a world with a similar size to that of Gothic 3 again, and we almost did so for Risen 2. We believe that we can now tell a more captivating story by gathering the threads at certain points and adding twists. For that reason, we created an open world, but also implemented many more story elements this time. http://www.rpgamer.com/news/Q1-2012/012012a.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 PC için çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2012 Sanat yönetmeninin suratına tükürülesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Karakterin kalaslığı dışında fena değil oyun, zaman geçirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 3 sene önceki grafiklerle gotic 2 oynuyorum sanki. Tüm talentları para ile açılması kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oyun güzel karakter animasyonları ve çizimleri aşırı kötü ama gerisi hoş,skillerin parayla alınmasını ilk oyundada yadırgamadımdı bundada yadırgamadım oyun seni paragöz olmaya zorluyor,karşılaştığın herkezin senden para koparmaya çalışmasıda bu olaya iyi tat katmış karakterler arası diyalogları çok iyi oyunun humor kısmı tam tadında,gnome adasına düştüğümüz yerde gülmekten yarıldım diyebilirim ana hikaye sıradan kötüyü durdurmalı ama ara görevlerin çoğu hoş sıkmıyor pek exploration,advanture hissini güzel yansıtmış,özellikle bu düşman güçlüymüş sonra gelirimli oynamaya zorluyor oyun çok hoşuma gitti o kısmı,bu tip üslup kalmadı artık,morrowind oynarkenki zamanlarımı hatırladım skill ve karakter gelişimi iyice basitleştirilmiş hangi tarz silahla oynamak istiyosan basıyosun puanları gitsin hiç hoşuma gitmedi pek bi özgürlük yok,intimidation,persuasion skilleri koymaları iyi olmuş ekstradan item çeşitliliği yok,lan anlamıyom ben bu adamları ilk oyunda böleydi,adam akıllı armor yok olanlarda hep biribirinin aynı,tüfenk olayı pek bi hoşuma gitti,bu victorian dönemleri oldum olası sevmişimdir zaten benim fikirlerim bunlar oyun hakkında,alıp almamakta kararsız kalanlara yardımcı olur belki öcük,alın derim ama ben hoş olmuş,pişman olmadım alıp oynadığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 morrowind oyle bir oyun degildi ki. bildigin lvl scaleing vardi. hatta bir kac dakikada gidip son bossu kesenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 fenris said: morrowind oyle bir oyun degildi ki. bildigin lvl scaleing vardi. hatta bir kac dakikada gidip son bossu kesenler var. lol götümüzden uydurmasak? Alchemy bugini abuselayıp speed run yapmak =/= morrowindde lvl scaling vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 vardı. oblivion kadar belirgin değil diyorlar ama vardı bildiğin (oblivion oynamadım). artifact kılıcı lvl 5'te dövüp almıştım koruyan hedehödöden. paralyze vuran crescent sword. onunla gayet güzel kesiyordun herşeyi ama hadi o da bug olsun senin hatırın için. morrowind de hiç öyle çok zormuş sonra geleyim dediğim birşey hatırlamıyorum. hadi lvl scaling den değil oyunun kendisinden olsun senin hatırın için... risen 2 de güzel gibi. bir animasyonlar bir de cutscene lerdeki ruhsuzluk göze çarpıyor. o zıplama animasyonu ne öyle... bu arada bizim char risen 1'den kalma biri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi nasıl olur ya paralyze dagger çok rahatlatıyodu ama çoğu yerde takılmıştım ben morrowind de,notlar alıyodum sonra gelirim diye çok iyi hatırlıyorum evet risen 1 deki oynadığımız aynı karakter,ilk oyundan bi kaç elemanla karşılaşıyosun 2 de sen şöle böle yapmıştın bana diyolar örneğin harlok denilen eleman 1. younda monestery de aşçıydı,sen beni katllikle suçladın falan diyor 2 de karşılaşınca tekrar, cinayet çözerken ondan şüpheleniyoduk hakkatende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 hmm gözü de bir de kaybettik heralde :P yanlız q leri adım adım götürmeyişi güzel. kendi haline bırakıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Tipik ortacag atmosferi yerine korsanli rpg olmasi acisindan guzel. Ama korsan oyunu oynamak isteyenlerin haricindekilere tavsiye edecegim bir oyun degil. Skyrim, Witcher 2, Mass Effect 3 gibi son donemde cikan rpglerin cok altinda. Bir kere skill sisteminde pek bir ozgurluk yok. Ornegin ben kilic kullanmayip bastan buyu gideyim gibi bir sansiniz yok, cunku buyu epey ileride aciliyor. En azindan o asamaya kadar kilic skillerine puan vermek gerekiyor. Ayni sekilde tabanca haricindeki atesli silahlar da oyunun basinda olmadigi icin atesli silahlara da bastan agirlik veremiyorsunuz. Bir noktaya kadar experience ve para sikintisi cok fazla oldugu icin, oyunun baslari oldukca zorluyor. Ama sonlara dogru her acidan zenginlestikce oyun epey kolaylasiyor. Yani dengesiz bir zorlugu var. Oyundaki npcler son derece olgun. Hic kin gutmuyorlar. Digelim adamlari dovup hirsizlik yapsaniz bile, bir sonraki konusmada eski defterleri acmiyorlar. Limandan gemisini caldigimiz komutan bile bir sonraki konusmamizda bizi soyle bir azarlamak disinda bir sey yapmiyor. Bu arada oyundaki gnome kabilesinin uyelerinin isimleri Zeki, Ulvi, Nuri, Kaan, Khalil ve Jaffar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sword blank nasıl craft ediyoruz? Forging skilli aldım, recipe alıyorum fakat sword blank bulamadım hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Satin alman veya bir yerden bulman lazim. Blacksmithlerin evlerinde bulunur; onlardan calabilirsin. Yalniz oyunun bir eksikligi de craft olayinin, parcalarini birlestirdigin kirik kiliclar haric, cok anlamsiz olmasi. Direk kilic satin alsan daha ucuza geliyor ve yaptigin kiliclar saticilardakinden daha kaliteli de degil. Schematiclere kendin para verdigin surece yapip satmak bile kar getirmiyor. Yalniz oyunun cok ilerisinde bedava iki tane schematic bulabildim. Ama o asamada da paranin zaten bir onemi kalmamisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yaa biriniz de anlatmamış esas merak edilen noktayı.Zıplama nasıl?O muhteşem zıplama animasyonu aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 karakter odun gibi denmiş. zıplayan bir odun düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar