Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Pepsinin yeni virali de abi hala şu herifin üstüne adam çıkmadı frikikler konusunda, hele o gençliğindeki manchester yılları abuk subukdu. Yunanistan'a 90+da frikikten atıp elediği golde bizim burda millet sokağa döküldüydü türkiye atmış gibi sdfasda. http://www.youtube.com/watch?v=RTLVMKtn0Ew&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 adam sırf yakısıklı diye futbolculuguna laf ettiler hep ama adam baya iyiydi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Futbol bölümünde verilmişti bu. Abi ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 fake tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Red said: fake tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gerçek. ilerde çöp kutularının ordaki adam benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 gercek, toplara vuran benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 zenci benim.. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Birinizde top olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 beckham'ı bilmiyorum ama rémi gaillard yönetiyor evet. http://www.youtube.com/watch?v=SFsHPFhtEYQ http://www.youtube.com/watch?v=17G5u6obrTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Remi hertürlü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bu tarz 500 metreden kör,testisiyle vurarak,arkası dönük gol/basket atmalı videoların nasıl gerçek olabileceğini sanıyo insanlar dumur oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 cidden çok eskidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 BaaL said: bu tarz 500 metreden kör,testisiyle vurarak,arkası dönük gol/basket atmalı videoların nasıl gerçek olabileceğini sanıyo insanlar dumur oluyorum reminin neresi feyk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 toplar civalı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 escape said: BaaL said: bu tarz 500 metreden kör,testisiyle vurarak,arkası dönük gol/basket atmalı videoların nasıl gerçek olabileceğini sanıyo insanlar dumur oluyorum reminin neresi feyk? remiden bahsetmiyordum, remi'nin başımızın üstünde yeri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 remi gayet genç, neden almıyorlar bi takıma? hayır abi bırak koşması takılsın sahada frikik olunca gelsin gol atsın çıksın sonra. yani hiç de top oynayamayacak değil ya. mustafa sarptan iyidir herhalde. ünal aysan alsa ya bunu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Remi'yi takıma alsan, hakem forması giyer ortalığı karıştırır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 tek gerçek remi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 remi kim la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar