KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya bilim kurgu falan ayrı bir şey, eyvallah da...volking ded nedir yaaaa? vampir olayı zaten halivut sinemasının en uyuz olduğum konusu....adamlar kaç sezonluk dizi çıkartmışlar bundan ve dizi doğrudan tiineycır dizisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GERGE said: Hic AMC izlemedim neredeyse. Ona hic bakmadim ama Mad Men'in ilk sezonunda takildim, sevmedim diziyi, bana gore degil o donem karakterler ve kurgu cok iyi olsa da. Walking Dead'in de cizgiromanlarini okudugumdan girmedim. aman gerge çok doğru bişey yapmışın girmene gerek yok zaten Walking Dead'e ama Breaking Bad izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 GERGE said: Hic AMC izlemedim neredeyse. Ona hic bakmadim ama Mad Men'in ilk sezonunda takildim, sevmedim diziyi, bana gore degil o donem karakterler ve kurgu cok iyi olsa da. Walking Dead'in de cizgiromanlarini okudugumdan girmedim. Breaking Bad izle, gerisine vakit harcama boşuna. Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle.Breaking Bad izle. Breaking Bad izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Tamam, The Killing bitsin, ilk is. Dizileri genelde sezon sezon takip ediyorum zaten (Castle ve Revenge bolum bolum izledigim tek seyler), yeni sezon DVD'leri cikana kadar hepsini izlemis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 breaking bad izleme, kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ilk bolumunun yarisina bakmistim yillar once, hatirlamiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 wire ve ozdan başka dizi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 BBye kötü diyenlerle sinema / dizi konuşulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bunun orijinalini izleyen var mı ya? hangisi dhaa iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bb izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Flassh said: breaking bad izleme, kötü http://www.rotaractorwiki.org/images/4/48/Flaming-ban-hammer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sabonis said: bunun orijinalini izleyen var mı ya? hangisi dhaa iyi? US Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 3. sezon başlamış. İki bölüm birden patlattılar. Hikaye önceki sezonlarda Linden'a hatırladıkça kafayı uçurtan vaka. Peter Sarsgaard var, ki süper, ekol bir heriftir. Ona ilave olarak BSG'dan chief, Firefly'dan Kaylee, Flashpoint'den Ed öbür konuk oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abboo ne sozon finaliydi katil anam sandim babam cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 izlemeye değer mi? ilk sezondan sonra ikini sezona uzatmaları beni baymıştı ilk dosyayı. o yüzden üçte tereddüt etmiştim.sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 iyidir izlemeye degerde tek sorun bazi sahneleri gereksiz uzatiyolar gibi arada baydigi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 3. sezon başka bir olay. ve sezon sonunda çözülüyor olay devam etmeyecek yani. yeni sezon yeni cinayet üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 off kötüydü ya valla sonu belletti çok belli etti ya zaten 13 bölüm olduğunu biliyoruz, 10da olay bağlanınca belli ki devamı gelecek twist olacak. sonra reddick denen adama da koalyca yıktılar, ondan sonra skinner böyle kaçmaya geçiştirmeye başladı falan. ben mi fazla polisiye izledim yoksa yoldan geçen adama mı yem atmışlar bilemedim. biraz zorlama geldi :( gene de 4. sezon olsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 İyiydi. Daha iyi olabilirdi. Yan karakterlere gereğinden fazla zaman ayırdılar. Onun yerine Rosie vakasındaki gibi daha fazla twist olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ya öyle de fayda etmiyo ki. kaç bölüm olduğunu biliyosun. son bölüme kadar kaç twist olursa olsun son bölüme kalcak her şey. o yüzden inanmıyosun erken şüphelilere sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konu başlığına dikkatinizi çekerim, bir sezon daha geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Allah allah?hani 2.sezonun sonunda bittiydi??!!neyse.ilk sezon cok iyiydi.ikinci sezon da bir o kadar kotuydu.3.sezon baska bir konu ile mi ilgili olacakti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Oha AMC diziyi iptal etmiş arada :( Neyse Netflix 1shotlasın, veda edelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Dunden beri 3-4 sezonlarini izledim .. ozleyecegim dizilerden kendisi. 2 de iptal saniyordum cok iyi geldi bu ara. Tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 güzel dizi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar