Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Killing (2011) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel gidiyor ya. yani 2. sezona uzadı ama öyle zorlama bi uzatma değil baya iyiydi.

çok fazla karakter var zaten. hepsi iyi işlenirse 3. sezon bile olur.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
şu diziyle ugraşcaklarına rubiconu devam ettirselermiş ya

9. bölümdeyim.baya zorlama gidiyor.her seferinde KATİLİ BULDUK

tüh değilmiş hadi arayalım

AHA BULDUK BU SEFER

hyr bu da değilmiş meğer ötekiymiş
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bende bu konuyu uplicaktım üşenmiştim.gelmiyor mu 2. sezon diye

ha gerçi olay az çok netleşmişti sezon sonu.ama tabi nereye bağlıcaklar merak ettim
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
iptal edilmiş.

Çözüme ulaştı sonuçta 2. sezon finaliyle o yüzden sorun değil. Sarah ve Holder iyi bi ikiliydi ama. AMC iyi işler yapıyor.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3. sezon için karar çıkmış. AMC ve Fox ortak yapımı olacak. Şubat 25'te çekimlere başlanıyor. Sonbahar gibi gelir herhalde.

said:
A year after the Rosie Larsen case, Stephen Holder searches for a runaway girl and uncovers a string of murders connecting to Sarah Linden's previous murder investigation. Linden, no longer a detective, must return to both a career and a case she had put behind her.
Mesaj tarihi:
aynı hikayeyi sürdürmeyecekler ya. sorun olacağını zannetmiyorum. sadece aynı dedektifler olacak okadar. 3-5 gönderme olur ilk konuya okadar.
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Epeydir bir AMC dizisi izlemek istiyordum, bununla girmeye karar verdim. Ilk bolume baktim simdi, guzelmis.

Darisi oteki AMC dizilerine, bunu bir bitireyim.
Mesaj tarihi:
2 sezonluk dizi...ilk başta çok güzeldi, bayağı keyif almıştım...ama sonradan esrarengizliğin b.kunu ıkarttıkları ve lastik gibi uzattıkları için kabak tadı vermişti...yine de genel olarak fena değildir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Hic AMC izlemedim neredeyse. Ona hic bakmadim ama Mad Men'in ilk sezonunda takildim, sevmedim diziyi, bana gore degil o donem karakterler ve kurgu cok iyi olsa da. Walking Dead'in de cizgiromanlarini okudugumdan girmedim.
  • Yeni Oluştur...