mani Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 güzel gidiyor ya. yani 2. sezona uzadı ama öyle zorlama bi uzatma değil baya iyiydi. çok fazla karakter var zaten. hepsi iyi işlenirse 3. sezon bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şu diziyle ugraşcaklarına rubiconu devam ettirselermiş ya 9. bölümdeyim.baya zorlama gidiyor.her seferinde KATİLİ BULDUK tüh değilmiş hadi arayalım AHA BULDUK BU SEFER hyr bu da değilmiş meğer ötekiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 katil beni memnun etmedi sdfs 2. sezonda ne olcak gereksiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ben tatmin oldum katil O DEĞİL ÇÜNKÜ. kamera görüntüleri sahteymiş işte, MAİL DE YÖNLENDİRİLMİŞ derler olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 (tu)bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 The Killing returns April 1st with a two hour Season 2 premiere. sağlam dizi hak ettiği yerde değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bende bu konuyu uplicaktım üşenmiştim.gelmiyor mu 2. sezon diye ha gerçi olay az çok netleşmişti sezon sonu.ama tabi nereye bağlıcaklar merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yuh nisan mı. bu kadar ara mı verilir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 guzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 cikti ilk bolum ikinci sezon icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 su dizinin havasi baska dizide yok. fena iyi geliyor bana. guzel basladi ikinci sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 2 bölümmüş bide oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 oh be çok sevindim hemen indireyim, dizi çok yavaş falan ama atmosferi beni de çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 3.bölüm biraz netleşdi sır perdesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Çok seviyorum bu diziyi ama bu sezon bitmezse fazla süner gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 american horror story gibi yaparlar. başka şehir, başka cinayet, başka gizem vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 iptal edilmiş. Çözüme ulaştı sonuçta 2. sezon finaliyle o yüzden sorun değil. Sarah ve Holder iyi bi ikiliydi ama. AMC iyi işler yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 3. sezon için karar çıkmış. AMC ve Fox ortak yapımı olacak. Şubat 25'te çekimlere başlanıyor. Sonbahar gibi gelir herhalde. said: A year after the Rosie Larsen case, Stephen Holder searches for a runaway girl and uncovers a string of murders connecting to Sarah Linden's previous murder investigation. Linden, no longer a detective, must return to both a career and a case she had put behind her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ilki isveç dizisinden remake gibiydi. ikincisi zoraki olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 aynı hikayeyi sürdürmeyecekler ya. sorun olacağını zannetmiyorum. sadece aynı dedektifler olacak okadar. 3-5 gönderme olur ilk konuya okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Epeydir bir AMC dizisi izlemek istiyordum, bununla girmeye karar verdim. Ilk bolume baktim simdi, guzelmis. Darisi oteki AMC dizilerine, bunu bir bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2 sezonluk dizi...ilk başta çok güzeldi, bayağı keyif almıştım...ama sonradan esrarengizliğin b.kunu ıkarttıkları ve lastik gibi uzattıkları için kabak tadı vermişti...yine de genel olarak fena değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 breaking bad izlememiş olamazsınız di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hic AMC izlemedim neredeyse. Ona hic bakmadim ama Mad Men'in ilk sezonunda takildim, sevmedim diziyi, bana gore degil o donem karakterler ve kurgu cok iyi olsa da. Walking Dead'in de cizgiromanlarini okudugumdan girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar