Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 commie'nin sitesinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 hm :/ evdeki internet cok yavas da vpnden torrent acip okula gelince vpnden direk indiririm diyordum, bir tarafimda patlar sanirim oyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 15 persona 3 tribute gibiydi baya eglendim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kaede said: şu güzelim adaptasyonu samle izlemek zorunda bırakmayın beni http://i.imgur.com/kTuW1.jpg şu geyiği bile unutmamış adamlar COURAGE TO RAPE A VIRGIN. GOMENNASAI, KAMIMASHTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ilk bolume basladim da, milletin cenesi hakkaten bronz mu kodeklerimde bir sorun mu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 evet öyle bir gölgelendirme var yüzlerde. karakter tasarımları 11/10 olduğu için np ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 3 bitti fena degil gibi hadi bakalim oyunu oynamazsam cok onemli bisey kacirmam herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 15 efsaneymiş :D ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 KINGU DA da 16 itibariyle haftanin pokemonu gibi gidiyor halen, twist falan olur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 haftanın pokemonu çoktan değişti ki, kaç hafta üstüste dövüş olmadı. savaşmak ve social link açmak üzerine kurulu oyunu daha başka nasıl adapte edecekler hiç savaş olmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dogru ama cok sasirtacak bir sey de henuz olmadigi icin savasa dondukleri an sanki hep boyle gidiyormus gibi hissettirdi, tarif edemedim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben savaşsız bölümleri daha çok sevdim.Sanki anime son 4 bölümdür tam havasına girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 personanın ruhu odur zaten zoraki combatlarda sinir harbi geçirip kasabada cenneti yaşamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 nanako-çan canım benim ya, çocuğum olursa böyle olsun. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 aklıma bişey takıldı, oyuna bakıp gereginden fazla spoiler almak istemiyorum : 15 geziye gittikleri okulda izanagi ve izanami hakkında konuşuyordu hoca, pek öylesine bir diyalog gibime gelmedi, foreshadowing sezdim izanagi random kutsal ruh ismi olarak mı var yoksa hakkaten izanami ile bir bağlantısı çıkacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 oyunu oynamadım ama vardı sanırım bir bağlantısı, hatırlayamadım şimdi nerede geçtiğini ama. yoksa da çıkar kesin. :) fakat şahane gidiyor seri, son iki bölüm de çok eğlenceliydi. şöyle seriler yapsınlar canımı yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Sezgin doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 mersi guzel gidiyor, civitmaz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 22 NANAKO-ÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 23 yıllar sonra bir karakterin canlanmasına sinirlenmedim teddie kendini feda etti herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 24 adaçi'den serinin ortalarından beri şüpheleniyordum, boşuna değilmiş heh. şinigami de gösterdi kendini, p3p'de çıkınca nasıl tabanları yağlıyordum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 25 p3 kahramanımız da yaşasaydı keşke. :( DİYE DÜŞÜNÜRKEN!!!! TRUE END dediler bir bioware me3 çektiler, margaretto-san'ın ekşına girmeden bırakacağına inanmıyordum zaten. hadi bakalım! PERSONA! tehey, bir şahane seri daha sonlandı bu hafta. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 persona 3 geliyor diyorlar /a/ da ama bi source bulamadım http://yaraon.blog109.fc2.com/blog-entry-10069.html http://0taku.livedoor.biz/archives/4215544.html bunlar var ama japonca ing translate ettirince bişeyler çıkıyor ama güvenilir mi bilemiyorum ama http://narwhaler.com/img/fd/m/i-want-to-believe-cat-Fdm8yI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gelsin de şunu bile burada 2-3 kişi izledik ancak, talep gösterin biraz! öte yandan p4a true end sanırım bu yakınlarda çıkacaktı, onu bekliyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 p3 movie gelicekmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar