SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Beyler boğulurken yaşadığınız hissi bi şekilde doktora anlatırsınız o popik korkusuyla, rahat olun o yüzden. Birde, o durum türkçe yetersizliğinden değil de, yabancı doktorların tıbbi yetersizliğinden kaynaklanıyorsa, nasıl bi boğulma oluğun anlayamıyorlarsa? http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/016/2/b/problem_deviantart__by_metal_locked_forever-d37b5gp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 İyi trollface koymuşsun sonuna sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 akikiiki abucicicici abucici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ama sen türkçe yetersiz diye iddia ettikten sonra trollface koymamışsın, o kötü olmuş nilep. Dilbilimciler ağladı, ural-altay dilleri ağıt yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya abi bi de bunu, penth dese atıyorum, anlarım. vanille dese, anlarım. ged dese, anlarım. azmo dese, anlarım. aqu dese, anlarım sesu dese yine anlarım. hepsi yıllardır ya da bi süredir yurtdışında yaşamak zorunda kalmış insanlar, dile yerleşiyor yani belli bi süre sonra, yerleşmesin diye direnmeye başlıyorsun. da, bunu diyen adam istanbul'da okuyan, çok şanslıysa yılda birkaç hafta (o da çok şanslıysa) turist olarak yurtdışına çıkan, iki tur atıp dönen bi adam. hayır çok detayını da bilmiyorum da, yapma olm ya. vallahi o çok özendiğin medeniyetlerin o kadar abartılacak bi yanı yok. bak atla gel, söz gezdiricem anlatıcam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 monstrekill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 beyler sakin olun drown suda bogulma, suffocate havasız kalma, chocke birisi yada bi madde sebebiyle bogulma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bazı üyelerin bilindik yazılarını görünce fare ile hızlıca aşağıya iniyorum, tavsiye ederim size de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 @roket: Abi özenme falan yok, baştakiler değişse ülkeden dışarı adımımı atmam. Seviyorum ben burda yaşamayı. Hiçbir yerin insanı buranınki kadar sıcak değil bi kere. Nihat doğan'a bağlamadan durdurun şimdi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yav said: bazı üyelerin bilindik yazılarını görünce fare ile hızlıca aşağıya iniyorum, tavsiye ederim size de :D "end" tuşunu dene benden de sana tavsiye asdafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Bir de şu açıdan bak o zaman. Yurtdışında yaşamasa bile bazı insanlar oynadıkları oyunlarda yabancılar ile muhattap oluyor. Vent-Skype bir şekilde ingilizce konuşuyor, yazışmalarını ingilizce yapıyor. Böylece diline yerleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 altyazıyla dizi izleyip ingilizce uzmanı olmak diye entry vardır heralde sozlukte dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Oyunlar hayatında anadilini unutturacak kadar yer kaplıyorsa senin adına üzüldüm açıkçası. Arada bi sokağa çıkıp Türkçe muhabbet çevirmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Unutturmak ne alaka? Ben zaten günlük hayatımda araya ingilizce kelimeler sıkıştırmıyorum ki. Ama internette yazarken internet terimlerini de türkçeleştirmeye kasamam. Cool yerine havalı demek saçma mesela. edit:internet terimi saçma olmuş. İnternette sık kullandığım ingilizce kelimeler diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 xunn var cok ozenti bir aptal mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 "roket adam" said: Oyunlar hayatında anadilini unutturacak kadar yer kaplıyorsa senin adına üzüldüm açıkçası. Arada bi sokağa çıkıp Türkçe muhabbet çevirmeni tavsiye ederim.UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU MANYAKLAFMANYAKLAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oktay sinanoglunun baya bi kitabi vardi bunla ilgili gerci ama oda essegin damina su kaciriydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aynen öyle eşşeğin damına su kaçırıyo o kitap sonunu getirememiştim Kitaptan arda en çok aklımda kalan şey üniversite yerine evrenkent demesi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 eheh evrenkent, internet yerinede bisi diyodu ama unuttum simdi onu sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben okumadım onu ya. o adam iyi başarılı da, hatta çoğu konuda haklı da, biraz kolpa gibi, kahvehane siyasetçisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi adam en genc profesor, diplomasiyla rencide eder valla seni beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çizgi roman çeviriyorum ve patlama efektlerine tercüme bulamıyorum!!! böle dil olmaz! KABOOOMM!!! BLAM!! ve BADABOOOM!!! farkını yazamıyorum!!! türkçe çok rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 admain soyledikleri dogru ama orneklendirmeleri yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 RATATATATATA üstünden de örnekleme veririm gerekirse! ha bana değilmiş o ya.. sokakta kendine el sallanıyor diye elini kaldırırken arkadan gelene el sallandığını farkeden adam utanmışlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 oktay sinanoglu icin dediydim ben. yoksa senin orneklendirmelerin dogru olamiyacak kadar dogrular :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar