Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne yonde ilerleyebilirim ki acep?

senko

Öne çıkan mesajlar

simdilik mission yapip ilerliyorum ama ilerde nasil biz cizgi izlyecem tam bilmiyorum.

benimde aklimda en basta ticaret var ama, sadece al sat ile sinirli kalsin istemiyorum yaptiklarim, en azindan ticaret yapmaya baslayincaya kadar para kazanmanin bir yolunu bulmam lazim.

simdi istemediklerim
pek pve pvp tarzi bisi dusunmuyorum, ates edeyim vurayim kacayim son tercihim sanirsam
mademcilikte pek istemiyorum

sey dusundum yapilabilir mi acaba? ham mademleri alip isleyip satmak performansli bir kazanc getirir mi oyunda?

veya science olaylari nasil oluyor, blueprint alsak isin imalat yonune calissak, yine hammaddeleri marketten alarak?

veyahut bunlarin alternatifinde var midir kazanc yontemleri?

bir de bolumun en basindaki rehber linkindeki pdf guncel mi hala, yoksa bayagi sey degisti mi ondan sonra, ona gore okuyacam cunku :)
Sosyal ağlarda paylaş

1 hangi irksin o cok onemli eger caldari isen 0.0 da bi corp a girebilirsin rahatlikla drake ile oplara katilabilirsin op olmadigi zamanlarda beltlerde npc patlatirsin ki lvl 4 mission bile o akdar para vermez

2 trade tam bi cakallar piyasasi gunun belli saatleri online olma sorunun yoksa yapabilecegin bisey skilleride cok deil

3 maden tasima is zor eger onu kasteddiysen

4 bpc yada bpo yahut gemi yapimi seni cok yorar tavsiye etmem
Sosyal ağlarda paylaş

irk olarak amarr'im

pve sart diyorsaniz yaparimda, oyuna baslarken lan bunda hadi hic kavga gurultuye karismayayim diye bi fikrim vardi, ama fikirde kalcam heralde. oyunun dinamiklerinde illa bi savasmak yatiyor zannediyorsam.

bide bu gemi veya malzeme yapmak neden zor? daha dogrusu surec nasi isliyor cok basit ve kisa olarak anlatabilirmisiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Arkladaslar mine isi zor demissiniz simdi bende yeni oyunucyum ve 1 haftadir mining uzerine guide lari ictim resmen netten simdi ben skilleri kasssam bir tane hulk exhummer alip full tank yapip 0.0 securty leveller de arkonor kazzsam para kazanamazmiyim yani bu cok mu zor full tank oldugu halde inidirilermi, bu arada gallente irkiyim.

Damage Control II
Power Diagnostic System II
Gistii A-Type Small Shield Booster
Navy Invulnerability Field x 2
Navy Shield Boost Amplifier
Modulated Strip Miner II, x 3 + Mining Crystal
Medium Core Defence Field Purger I x 2
Mining Drone II x 5
Hobgoblin II x 5

boyle bir fitting setupla is yapamazmiyim ?
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi evede iki tip oyun bicimi var benim fikrim 3 yada 4ede cikartilabilinir ama 2 secenek icin biraz eski olmak lazim nedir bu secenekler

a.PvP icin oynamak
b.Para kazanmak icin oynamak
c.Yoneticilik diplomasi politika icin oynamak
d.Hepsi icin oynamak

Pvp icin oynadiginiz zaman parayi en zahmetsiz ve hizli yoldan elde etmeye calismak en dogrusu tum vaktinizi pvpye verebilirsiniz bu secenekler oyundaki surenize gore artar ve degisir

a) 1.(yeni oyuncular icin) Level 1,2,3 missionlar level 4 missionlari onermiyorum onlari yapicak seviyeye geldiginiz zaman 0.0a inebilirsiniz orda para kazanmak daha kolay kurallara uyuldugu surece ve size birilerinin temel konular ve ihtiyaclar icin yardim ettigi surece 0.0da pvp ve farm imkani bulabilirsiniz.
2.(orta seviye oyuncular icin)artik tek account devri bitti 2.acc daha cok farm yapabilirsiniz yine 0.0da plex anormally hizli ve temiz para kazanmak icin ideal boylece 6.ayinizda daha bile erken olabilir ikinci accyi alicak parayi yapmis olursunuz
3.(ileri seviye oyuncular) vakit gecti wallet asset artik akmaya baslar aktif olarak oynuo ve farm grind yapmayi seviosaniz pahali yuksek skill pvp chari almissinizdir pahali docklanmayan gemilere dogru yelken acmissinizdir oyunu iyi kotu cozmussunudur OR artik 0.0da buyuk alliancda farmdan baska bisey olmadiginin farkina varmissinizdir pvp icin kucuk capli corplar alliancelar daha cok eglence vermektedir ama farm imkani azdir sizde bu tarz seceneklere yonelmek istersiniz fakat farmda tatli gelmektedir burda ki secim onemli bence PVP icin oynuosaniz PVPye gidin en keyifli PVP nerdeyse oraya yonelin aksi halde sadece para kasiosunuz en hizli en zahmetsiz yoldan kastiginiz icinde birakamiyosunuz diger secenekler zor geliyor kisir bir dongu olusuoyor.

b) 1.Ticaret direk yepyeni actiginiz charinizla merkez kanalina girip tek tek konvo acip birilerinden alicaginiz sizin icin buyuk onlar icin sakiz parasi olan bir meblag ile gayet eglenerek ve amelelik diye tabir ettigimiz getir gotur 3e al 5e satmaya calis teknikleri ile acaip isler basarbilirsiniz.
2.Uretim uretime 0dan nasil baslanir pek bir fikrim yok teknik olarak guide forum ivir zivir okuyup isi ogrenirsiniz ama uretim icin altyapi gerekli birikim gerekli Planet islerine goz atabiliriniz
3.Madencilik bence en keyiflisi getirisi az ameleligi cok hayalleri cok retriverinizla ikinci ayinizda hulkun kilosu kutlesi dahil butun ozelliklerini sayabilirsiniz :) orca rorqual oyundaki seklil semal olarak en enfes gemiler madenci gemileridir cool gemilerdir agirbaslilardir nazikdirler az yer kaplarlar bir nevi aristokrat gemileridir cekemeyenler amele gemisi der gunumuzde oldugu gibi gelecek aslinda cok farkli degil :) kotu yani bigun oha lan ben napioyum taslara sapla sapla aylardir diyip isyana gelip herseyinizi satabilirsiniz

Oyunda yapilcak cok sey var aslinda hersey paranin etrafinda dondugu icin kisa zahmetsiz kolay para kazaninca oyunu bitirmis gibi hissediyosunuz aslinda madencilikde uretimde hepsi ayri keyif denemek lazim hepsini

Yeni baslayanlar icin onemli bir tuyo : bir elin nesi var iki elin parasi var daha cok account daha cok eglence daha cok insan daha daha cok eglence.

ilkokul iki terk turkcemle cirpinislarimi affedin ltfn
Sosyal ağlarda paylaş

(reampage) hocam bayildim yazina emek vermis yazmissin tessekkur ettim simdi ben soyle dusnuyorum hulk u alip 0.0 da takilip ikici acc yi yapicak parayi kasmak istiyorum ikinci acc pvp olacak buyuk ihtimalle boyle bisey mumkunmudur tmm belli biyerden sonra kazmak sikior ama bende butun gun online olmuyorum zaten skiller calisiyo en azindan hulk tank yapsam 0.0 da takilirken bi kac korsan gelse tum gucuyle saldirsa msl benim kalkanimi gecemese ben buna bayilirm :) cok mu fantazi oldu :))
benimde klavyyem ingilizce kusura kalmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

Industrial-Sized Knowlead.. Bu sitede 75mb lik bu guide oyundaki en guzel yaklasik 1 aylikda guncel son patch degisikleri varmi bilmiyorum ama muhtesem otesi kusekagida baskili versionunu zaten parayla satiyo adamlar
oyun hakkinda herseyi bulabileceginiz yeni eski herkezin kullanabilecegi bir guide dehset bisi mutlaka bi bakin derim.

0.0da madencilik zor bir is zorluk derken skill vb disinda uygun atmosferin (ironi lol) saglanmasi lazim ne gibi 0.0da taslar hacimli surekli git gel yapman lazim bunun icin bir badger ki rorqual lazim aslinda ama uzun lafin kisasi corporate drone olarak baslaman lazim maden yapan 0.0 sirketi bulup maden OPlarina girip pay alman lazim bos zamanlarinda kendin kazip o kazdiklarinida sirket logistikcilerine tasitman erittirmen felan lazim bu tarz corplar halen varmi varsa nasil ulasilir eve forumlarina topik acip yada inceleyip biseyler bakabilirsin. 0.0da solo madencilik olmaz diye birsey yok olur efektif isk/hr dusuk kalir engelin cok olur patlama riskin cok olur uygun tasi yeri bulman zor olur 0.0da beltlerden cok signaturlarda tas daha iyi oluor onlari bulman gerekir azim varsa ama illa bir buddy invite ile 21+30+30 seklinde en kisa ucuz yoldan ikinci 0 accountu acip 81 gune 14 dolar yada 360milyon odeyerek ulsabilirsin nasil oluor bu suandaki accden buddy aciosun baska bir maile 21 gun trial verio sonra o accounta ingame bir plex yolluosun +30 gun eklyior 51 gunluk bir account acmis oluorsun bununlada kalmio buddy actigin icin o accountada bi 30 gun kiyak gecio boylece 81 gune 360milyonla ulasabiliyosun buda yeni baslayanlar icin faydali bir bilgi 360 yoksa 14 dolarada baglarsiniz 51 gun az degil learnigde olmadigi icin degerlendirin derim moralini bozmiyim ama 0.0da sadece ratlari NPCleri bile tanklamak icin baska gemi kullanmak gerekiyor hulka biraz faction takarak saglam tank yapip solo NPC tanklarsin ama halen en ucuz basit tehditlere bile acik olursun 0.0da maden solodan ziyade corporate isi ama azimle her tasi delebilirsin su guidea bi bakin derim.
Sosyal ağlarda paylaş

@lurthz

0.0 da hiç bi corpta filan üye olmadan 2 karakter mining yapma düşüncesini çıkar kafandan.

Yani en iyi ihtimal biri görücek seni öle dolanırken tutucak sonra misal.Tankını kıramadı diyelim...Böyle adam bildiğin bütün sülalesini yardıma çağırıcak:D lagı hissediceksin bütün region senin o sisteme doğru gelirken:D
Sosyal ağlarda paylaş

@cnpp

:DDD saol hocam yaa cok guldum ama yapicaz biseyler bakalaim en azinda diablo 3 cikana kadar oynicma buoyunu bu arada soyle orta halli pvp pve acc satin almak isyorum gercek paraya yani konusur anlasiris ilgilenen olursa bana ulassin bi zahmet bi yandan da mining e devam :) 0.0 da yapmicam ben miningi nerde yapcam ozaman : ) bugun retrieverimi aldim 1-2 haftayada hulk u alirim :) akil sizden oynamak bizdden kolaygelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben epeydir oyle aksiyondur, pvp'dir, görevdir oynadım işte; şimdi (iki yıl aradan sonra) sıfırdan başladım eski karakterlerimi silip, parasını da almayarak. Sadece ticaret yapacağım ama. Planet işlerine gireceğim skiller tamamlanır tamamlanmaz ufaktan. Daha bir zevkli, farklı olacak gibime geliyor. PvP için en iyi oyun EVE ama istemiyorum şimdi. Belki trading için gereken skilleri fulleyip iyi bir para kazanınca başlarım pvp'ye arada sırada aksiyon olsun diye, hem trade'den funding alır, stressiz yaparım.

bir de 2 acc iyi oluyor mining için, biliyorum ama 2 acc ters bana. arkadaş bulun onun yerine, single player değil bu.

şu anda amarr emperor family ile standing kasıyorum. trade'e iyice başlayana kadar biraz para ve skill briksin diye sadece o da. bir de trade yolu buldum 0.6-0.4 arası %40 kar getiren, arada sırada oradan geçiyorum.

Oyun en zevkli yanı başlar bence, hele learning de gittiş, süper olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Trade'den kasıt kontrat işi ise,artık ölmüş.Eskiden hemen refresh'lenirken sayfa şimdi 2 dakkada bir refreshlenir olmuş.
Marketten alım satım işinde kâr yok,anca kendin Ucuza BLuePrintler bulup onları üretip satarsan az çok kâr edebilirsin.

Planet işi güzel, 0.0'da rocket fuel üretiyorum ben.

Saatlik planet başına 15 tane üretiliyor 6 planet var diyelim ve günlük üretim sayısı 2160. Ortalama 7500 isk'ya satsan tanesini günde 16.2m yapar.Ayda 486m para yapar. Karakter kendi plex parasını çıkarır, üstüne 50 100 de sana kalır.

Gerekli skiller; Öncelikle tüm skiller 4 lendikten sonra ilk olarak Command Center Upgrades level 5 sonra Interplanetary Consolidation level 5 sonra Planetology Level 5 Advanced Planetology level 5.Remote sensing 4 olsada olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Trade'de para var her zaman olduğu gibi. Sadece al-sat demiyorum. Al, depola, biriktir, share al, stoğu elden çıkar, gerektiğinde manufacture et... trade'den kastım zaten trade, planet ve endüstri skillerinin toplamı. al-sat, al-yap-sat, üret-sat, üret-yap-sat... stokçuluk yap, savas çıkınca sat... zaten getir götür işlerini bir yerden sonra başkalarına yaptırırım hep, uğraşmam onla. region dışına çıkacaksam bile shuttle ile giderim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...