Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gole gel, diyarbakıra gidiyorum

Suark

Öne çıkan mesajlar

Diyarbakır tahminimce en çok önyargıya maruz kalan illerimizden bir tanesi. Duyduğuma göre medyanın kasıtlı yaptığı bir propoganda imiş ve Diyarbakırlılar buna çok üzülürmüş.

Tanıdık bir doktor çift de 1 seneliğine Diyarbakır'a gidip ev parası biriktirip batıya dönmüşlerdi. Benzer bir şey yapılabilir. Maaş güzelse gidilir 1 sene.

Hem bir yeri seviyorsanız eğer hep orda yaşamaktansa arada sırada ayrı kalarak o yere karşı olan sevgi ve heycanınızı katlamak mümkündür. Hayata biraz polyana gözünden bakmakta fayda var.

Hiç üşümesek ısınmayı nerden bilecektik? Di mi ama...

çok güzel konuştum ehe
Sosyal ağlarda paylaş

12 Haziranda Diyarbakırda olucaksan oyunu Mehmet Tanrıkuluna vermeni isterim.
http://ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=20226:topraksiz-koeyluelern-adayi&catid=49:guencel-&Itemid=174

Ayrıca Diyarbakırın hangi bölgesine gideceğini filan söylersen ev bulma konusunda filan bir sıkıntı yaşıycaksan yardımcı olabilirim?

diyarbakırda değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

aslinda cokguzel bi firsat kendini gelistirmek icin.
genelde sadece is-ev olacagini tahmin ediyorum hayatinin, otur calis bol bol :)

:) evet =)

ya aslında arkadaş ortamı olsa sorun yok ben her yeri severimde, ne bileyim endişeliyim o konuda.
Ama beklentilerimin küçük olması ii bişe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
oteldeyım 1 haftadır, iki öğrenci arkadaşın yaşadığı 4+1 bi ev buldum.
haziranda gidecekler, gidene kadar arkadaş olurlar bana işte.

Diyarbakır güzel bir yer, izmiri saymazsan egenin tüm illerinden güzel ve büyük. ilk 3-4 gün olaylar vardı çok gezemedim ama, güzel yani.
Halkı çok yardımsever, herkez maşallah çok iyiler. Biraz fazla laf yapıyor ağızları ama olsun ketumluktan iyidir.

Ben sevdim burayı, bugünde evime taşınıcam hafta içi net bağlatıcam. Kışın olsa hiç çekilmezde yazın güzel olacak gibi.

Ayrıca
1-) yemekler öyle aman aman ucuz değil.
2-) ciğer efsane. Kahvaltısı mütiş, kilo aldım kesin yani :).

şimdilik bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...