yav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Diyarbakır tahminimce en çok önyargıya maruz kalan illerimizden bir tanesi. Duyduğuma göre medyanın kasıtlı yaptığı bir propoganda imiş ve Diyarbakırlılar buna çok üzülürmüş. Tanıdık bir doktor çift de 1 seneliğine Diyarbakır'a gidip ev parası biriktirip batıya dönmüşlerdi. Benzer bir şey yapılabilir. Maaş güzelse gidilir 1 sene. Hem bir yeri seviyorsanız eğer hep orda yaşamaktansa arada sırada ayrı kalarak o yere karşı olan sevgi ve heycanınızı katlamak mümkündür. Hayata biraz polyana gözünden bakmakta fayda var. Hiç üşümesek ısınmayı nerden bilecektik? Di mi ama... çok güzel konuştum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 mascio said: Qualance said: ...yaşayabileceğime kanağat getirdim. edit: imla pek düzelmemiş ama Bir harfle kurtarabildiysem oda bir mucize(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 12 Haziranda Diyarbakırda olucaksan oyunu Mehmet Tanrıkuluna vermeni isterim. http://ulusalkanal.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=20226:topraksiz-koeyluelern-adayi&catid=49:guencel-&Itemid=174 Ayrıca Diyarbakırın hangi bölgesine gideceğini filan söylersen ev bulma konusunda filan bir sıkıntı yaşıycaksan yardımcı olabilirim? diyarbakırda değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yıllarca kaldım diyarbakırda. güzel yerdir ; istersen seversin. yaşanmayacak bir yer değil ; diyarbakır sadece o televizyonda gösterilen olaylardan ibaret değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya güzel midir orasını bilmem de, madem eşimi bırakıcam diye üzülüyorsun, al yanına ya. çoluk çocuğun yok yani. ha varsa onları da al abi. ciddiyim yani, çok boktan bişi bu. inşaatçısın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ya aslında yurtdısında bir projeye gidebilsen daha iyi olurdu.hem alacağın fiyat daha düzgün olurdu hem de askerlik mevzusundan yırtardın da neyse artık hayırlı olsun.eğer inşaatçıysan zaten d.bakırla pek işin olmaz,şantiye de candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 selam dısarıya cıkamadım ıste ruzgarlar cok cabuk yon degıstırıo, eşim benimle beraber deil, eşim deil zaten de=) sevgilim bile deil biraz farklı. Ama bugün, ev sahıbıyle kavga ettım falan gıtmek ıstıorm artık len =) thx bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 aslinda cokguzel bi firsat kendini gelistirmek icin. genelde sadece is-ev olacagini tahmin ediyorum hayatinin, otur calis bol bol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 "bir yerde mutlu mesut olmanin ilk sarti orayi sevmektir, burayi seversen burasi dunyanin en guzel yeridir, ama dunyanin en guzel yerini sevmezsen orasi dunyanin en guzel yeri degildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ceviz getireyim yersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senko said: aslinda cokguzel bi firsat kendini gelistirmek icin. genelde sadece is-ev olacagini tahmin ediyorum hayatinin, otur calis bol bol :) :) evet =) ya aslında arkadaş ortamı olsa sorun yok ben her yeri severimde, ne bileyim endişeliyim o konuda. Ama beklentilerimin küçük olması ii bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 diyarbakır güzel ya, ben yazın uğradım bi, baya gelişmiş bi şehir yani fazla sorun yaşıcağını sanmam, kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lan gecenlerde vakifbankin reklamini gordum iste adamlar devlet icin millet icin vodovodo konusuyolar isteee milletimiz icin genel merkezimizi istanbula tasiyoruz dediler, has bin kunduz dedim. ulen bende diyarbakira fln tasicaklar zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yeni yerler gormek iyidir ufkun genisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 pazartesi gidiorm, sarsıkım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kör kurşuna gitme oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 otur kalk yemek ye. sabah kahvaltidan once ciger ayran ohj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hocam nasıl orlar bi ses ver. daha bağlanmadı mı internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 gecen tv de gordum diyarbakır da disco acilmiş,ama içerdeki ortamı gormek isteemzdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oteldeyım 1 haftadır, iki öğrenci arkadaşın yaşadığı 4+1 bi ev buldum. haziranda gidecekler, gidene kadar arkadaş olurlar bana işte. Diyarbakır güzel bir yer, izmiri saymazsan egenin tüm illerinden güzel ve büyük. ilk 3-4 gün olaylar vardı çok gezemedim ama, güzel yani. Halkı çok yardımsever, herkez maşallah çok iyiler. Biraz fazla laf yapıyor ağızları ama olsun ketumluktan iyidir. Ben sevdim burayı, bugünde evime taşınıcam hafta içi net bağlatıcam. Kışın olsa hiç çekilmezde yazın güzel olacak gibi. Ayrıca 1-) yemekler öyle aman aman ucuz değil. 2-) ciğer efsane. Kahvaltısı mütiş, kilo aldım kesin yani :). şimdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar