Valerius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yok mudur şöyle bir orta çağ temalı oyun? hadi temayı geçtim grafikler benzesin. şöyle taştan duvarlar, ne bileyim metal menteşeli ağır tahta kapılar,pub olsun falan... biliyorum aranızdan biri böyle bir mmo biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 MORTAL online fps orta çağda geçiyor ve paralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 age of conan, bence conan romanlarındaki şehirleri gayet güzel yansıtmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 boone said: MORTAL online fps orta çağda geçiyor ve paralı. o oyunun paralı olmasına hiç gerk yoktu bence. kimse bilmiyordu oyunu çünkü adam gibi. free yapsınlar takılsın herkes işte ne zararı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ortaçağ temalı oyun demişsen; - Mount & Blade - A.D. 1257 Mod'una girilir. - Kingdom of Heavens soundtracki açılır. - Sahra çöllerinde Araplarla savaşılır. Jerusalem kanımızın son damlasına kadar savunulur... http://www.ressim.net/61/upload/e2f2c07f.jpg http://www.ressim.net/61/upload/920f8cb1.jpg Bence şuanda daha iyi yansıtan bir oyun yok hah mmo mu dersen multiplayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Tam ortaçağ sayılmaz ama böyle biraz daha antik çağ istersen Age of Conan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 KARDEŞİM DAOC. Kral artur zamanında geçiyor oyun.Oyun eski ama dinamikleri harika.Mesela asasinler Kale duvarından surlara tırmanıp stableyebiliyor safe fall yetenegi sayesinde kale surundan aşşa atlıyorsun falan.Oyunda Catapult,ram,tornqurafa (unuttum kocaman taş atan şeylerden) felan kurabiliyorsun.Balista yapabiliyorsun.Aşırı mitolojik şeyler yok sadece biraz yaratık tarzı goblin vs vs şeyler var. Birde kimse daoc dememiş ne cahil adamlarsınz be. Gelirsen beklerim kral arturun tarafındayım ben bi assasin bide ice wizard'ım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 çok ek paketi var oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 lotro. uçukluktan ve gerçekdışılıktan uzak. zırhlar, eşyalar, binekler, şehirler, yollar gerçekçi. hanları da harika tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 En yakını Lotro bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Hayret eve online demedin, şaşırdım gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 herkes sağolsun. büyük ihtimalle lotro yolu göründü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar