Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Galatasaray : Trabzonspor / [email protected]

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

GS yine aynı tas aynı hamam. Gerçi bu sefer keyif kaçırmadı, maksat fenere zorluk olsun. Zaten 15 maç mı ne yenilmişiz 1 fazla koymaz.

İlk yarı bi kıvılcım vardı, topu GS tutuyordu, daha organize gibiydi, alan daraltıp ts'yi boğdu, ama ikinci yarı ne olduysa bi anda koptu o iş. Bir anda TS üstünlüğü ele geçirdi. 65'ten sonra zaten TS dalga dalga gelmeye başladı, belliydi yiyeceğimiz. Takımda zaten kondisyon falan yok, 65 70e kadar atamazsak kesin yiyoruz, yine öyle oldu.

Kazım'ın kırmızı kart hatanın ötesinde artniyetliydi artık. Bu kadar hatalı olacak adam hakem olmaz. Evet ayağa basma var, ama o sarı kartlık zaten. Sonra da dengesi bozuldu, ayağı hemen çekemedi işte. Ona kırmızı verecek hakemi odunla döverler, ama tabii burası Türkiye.

GS rezaletti, hele ikinci yarı hiçbir şey yapamadı, cılız 1-2 atak dışında pozisyon üretemedi, kanat bile kullanamadı.

Şu takımdan en az 10 adamın gitmesi şart. Daha fazlası da gönderilebilir. Zapata, Gökhan, Servet, Balta, Serkan, Sarp, Ayhan, Barış, Pino, Aydın, Stancu diye gidecek oyunculardan 4-3-3 taktikli 11 bile çıkartılabilir artık. Pino'yu da şu son bencilliğinden sonra silmek farz oldu. Yetenekli falan ama abarttı artık. Hep bencildi zaten, ama bir türlü yontulamadı. Keita da bencildi ama yeri geldim mi orta açmayı pas vermeyi bilirdi, bu adamda o sıfır.
Sosyal ağlarda paylaş

O hareket kesin kırmızı kart yalnız yapma, adamın ayağında 5 saniye durdu, alamazsan topu çekersin..Ondan sonra ligde sertlik var diye şikayet ediyoruz kırıcaktı adamın ayağını neredeyse, bu kırmızı değil de ne...
Asıl odunla dövülmesi gereken Kazım, hem de öğün öğün...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

tribundergi twitter
said:
Bülent Ünder: Bundan sonra Pino'yu Galatasaray formasıyla görmeyeceksiniz .

naaptı pino?

Golden 30 saniye önce rahat pas atılacak bir pozisyonda bomboş Culio'ya pas atmak yerine dar açıdan kendisi kalecinin kapattığı köşeye vurmaya kalktı, haliyle pozisyonu öldürdü, sonra da zaten o topu kaleci hızla elden çıkarınca TS golü geldi. 1-0 olacakken 0-1e çevirdi yani maçı.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

Bence futbolda bahane gostermeden ne olursa olsun bu tarz haraketlere kirmiziyi gostermek gerek. Trabzonun oyunculari dahi bilhassa defans 3-4 defa boyle bilege basmistir...iki seferde engine bastilar adam halen sakat. Bu haraketlere futbolcu dikkat edicek yapmiyacak.

Hareketine göre değişiyor ama o durum biraz. Yani sen ileri gidecek adamı kasti şekilde ayağına basarak durdurursan bu kırmızıdır. Ya da sakatlayıcı şekilde tutarsan bu da kırmızı. Yapan çok adam var. geçen sene servet yapardı, artık yapmıyor. Giray ve özellikle Egemende de çok gördüm böyle müdahaleyi. Lugano hep böyle, anadolu takımlarının savunma anlayışı zaten bu yönde. Ancak burada hakemin pozisyonu iyi süzmesi lazım. Kazım'ın hamlesi topa, top kaçıyor, ayağa basıyor. Konrolsüz bir hamle, ama direkt karşıdan ve yere doğru, yani yandan-geriden değil, kırma burkma ihtimali yok. "torsional" bir baskı yok yani. Bu sarı kart bana göre. ayağını çekmedi diye kırmızı göstermiş olabilir, ama o anda çekmek de anatomik olarak imkansız. Zaten Kazım'ın da topa koşmaya çalışıp nasıl sabit kaldığını orada dengesiz kaldığını görmüşsündür.
Sosyal ağlarda paylaş

Umutu her mac 90 dakika oynatiyor,4.5 milyon euroya satilmasina engel oluyor istifasini veriyor...umut giderse bende giderim diye. Oyuncu aldiriyor Pawel diye adam toplam 98 dakika oynadi 3 asisti var halen ilk 11 baslayamiyor.

Tayfun gibi futbol cahili adami sift trabzonlu diye iyilesir iyilesmez takima sokuyor oynadigi iki mactata hatalari yuzunden puan kaybediyoruz.

Saha kenarinda bir goruntusu varki tir tir titriyor. Ben oyuncu olsam giderim hocam rahat ol iyiyiz alicaz maci falan diyip teselli ederim adami.

Senol Gunes tabiki on tane ziya dogan eder turkiyedede trabzonun basina gelecek ondan daha iyi bir teknik adam bulamayiz ama bu demek degildirki senol gunes buyuk teknik direktor.

1 tane dahi oyuncu yetistirmemis bir tane dahi dogru transfer yaptirmamis teknik direktor benim gozumde buyuk falan degildir.
Iyi bir motivatordu artik o da degil cunku teknik direktorluk hayati boyunca hic sampiyonluk yasamamis ve defalarca 2. olmus biri belliki bu stressi kaldiramiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bülent ünder de hemen noob çıktı arkadaş. maç sonrası rageine girip futbolcun hakkında böyle açıklama yapmak nedir yahu?

abi olay bu.satmıcaksın takımı

servet gibi adamlar oynuyor bak.reykarda atıp tuttu

taksimde sallandırmazsan gerisi akıllanmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

sen ben kaciririzda onun kacirmamasi lazim artik insaf.
Adam kariyerinde 2 defa trabzonda bir defa korede 2.lik yasadi ayni sekilde son haftada kaybedilen puanlarla...demekki bir sorun var.
Simdide 4.su geliyor, takim ilk yaridaki futbolun F sini oynamiyor...oynattigi forvet 14 macta 1 gol atiyor...o golude gordunuz nasil atti. Fener geriye dustukten sonra hic sevmedigim Aykut Kocamanin durusuna imrenir oldum...ki aykut senolun tirnagi olamaz.

Pawel madem kotu o zaman aldirma kardesim niye aldiriyorsun adami?
Madem aldirdin niye oynatmiyorsun umut bu kadar kotu iken?

Umutu 4.5 e satip 2.5 brozeklere vericegine 7 milyon euroya forvetin kralini alamazmiydin?

Tayfun coranin takimda ne isi var? Tolga Seyhan mi olacak Onurun yedegi?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

DoruK said:

bülent ünder de hemen noob çıktı arkadaş. maç sonrası rageine girip futbolcun hakkında böyle açıklama yapmak nedir yahu?

abi olay bu.satmıcaksın takımı

servet gibi adamlar oynuyor bak.reykarda atıp tuttu

taksimde sallandırmazsan gerisi akıllanmıyor
anlamadım abi sen şimdi adamın yaptığı şu harekete doğru mu diyorsun? iyice bi düşün istersen. bu hareketten sonra bülenti u-14 takımının başına koymak hata olur.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ve tüm bu yetoluklarına rağmen lider? zaten trabzonun her sene şampiyon olduğunu tüm türkiye biliyor. şenol güneş olmasa şimdiye 20 puan farkla şampiyonluğu garantilemişti ts. evet.

herşeyin uzmanı kesilmeyin bi kere de.

Sanane kardesim benim neyin uzmani kesilip kesilmeyecegimden?
Bana bir cevap vereceksen fikirinle fikrime cevap ver bana laf edemezsin sen.
Sosyal ağlarda paylaş

abi tamamda allah aşkına takımın durumuna bak

gayet futbolcu harcayabilcek dönemdeyiz.ztn böyle olmadıgı için buralara kadar geldi takım.herkes rahat cunku kimseye bir bok olmuyor

sen şu maçta o pası atmazsan kusura bakma ama gidersin

kazım ve pino bu maç bitti bana göre

hiç biri galatasaraydan buyuk değil.hani normal şartlarda kabul edilebilir pas atmaması

ama ligde 14. olmusun.o pası atıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

DoruK said:

ve tüm bu yetoluklarına rağmen lider? zaten trabzonun her sene şampiyon olduğunu tüm türkiye biliyor. şenol güneş olmasa şimdiye 20 puan farkla şampiyonluğu garantilemişti ts. evet.

herşeyin uzmanı kesilmeyin bi kere de.

Sanane kardesim benim neyin uzmani kesilip kesilmeyecegimden?
Bana bir cevap vereceksen fikirinle fikrime cevap ver bana laf edemezsin sen.
sana fikirleri sunuyoruz ama sen bunları anlayamayacak kadar trabzonsporlusun. şu takım uzun yıllardır şampiyon olamıyorsa sizin gibi dengesiz taraftarlara sahip olduğu için olamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...