Harir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Sarp giriyor ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHA 1.DK MAÇA İYİ BAŞLADIK.SARP GİRİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 maç gg, mustafa sarp gircekmiş oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sarpı göremeden gs macı olmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 beyler dikkatle izleyin sarpı.izlemeyenlerde izlesin bir adam nasıl saklanır nasıl 10 kişi oynamızı sağlar görün yektanın şutuyla umutlandık sarp giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 maçı izlemek istiyorum fakat izleyemiyorum özel mesajlara açığım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ilaç var mı? başım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aha çok iyi ya herşey duyuluyor:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sarptan MUA GOYİM KULYO demesini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bastır trabzon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cimbom göstermelik çıkıyor ataklara, fıs hepsi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu trabzon cidden kasap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yalnız arda 1-2 net pozisyon harcadı ama ceza sahasında adam yok resmen.nası korkaklıksa.forvet kazımın nerde oldugu belli deil mustafa sarp ise ilerde bekliyor geri gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 harry kewell nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bitti ilk yarı oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 atan alır gibi gozukuyor.trabzon nasılsa bu salaklar hata yapar atarız tribinde fazla kasmıyorlar 1 tane yersek cunku takım acayip sapıtıyor 2-3 geliyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 çok sıkıcıydı sıkıldım 35-40 da bıraktım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Red said: beyler dikkatle izleyin sarpı.izlemeyenlerde izlesin bir adam nasıl saklanır nasıl 10 kişi oynamızı sağlar görün Mustafa Sarp futbolu birakip Mit`e girerse acaip kariyer yapar. yazmış biri de. AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Arda satmis sagolsun:) Ardayi birazcik taniyorsam bize 2 tane asmisti su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben dedim cok boktan bi maç olucak diye. 2. yarı da gol olmıcak böle biticek maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi adam rakip oyuncuların maksiumum 2 metre çevresinde hafif koşular yapıyor ayagına top geldiğinde mecbur pas falan atıyor.onlarda genelde olumlu oluyor adamı hep iyi olarak hatırlayalım diye herhalde ahahha. genelde eliyle hep ileri işaret ediyor millete ileri pas atın diye hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 valla takım taktik görmüş ben onu net söyleyebilirim. ha hücumda çoğalamıyoruz. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ardanın nıye kaç yıldır ts de oynadıgını boş pozısyonda vurdugu kafa ıle anlamıs olduk,köşelere gönderse onur harıc kımse cıkaramazdı golu.Ts ıkıncı yarı rahatca 2 atar,gs enerjıyı tasarruflu kullanamıyor Zapata geldıgınden berı ılkkez super mudahale yaptı,burak gene konusturdu oyunculugunu ama hakem yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Hakem kırmızıyı uydurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 tirabzon alıcaktır maçı kırmızı kart bence dogru gibi.bildiğin basmış ve ayagını çekmemiş basmaya devam kazımın bileti kesilmiş oldu en azından. kazım loversdan özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar