Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nargile kafeler 18 yaş altına kapandı...

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

insanların kendi iradesi var,18 den sonra kendi kararlarını yasal olarak kendileri verebiliyorlar.[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

ab ile ne alakası var onu anlamadım. Avrupa ülkelerinin coğunda bu tip maddelerin satışı 18 altına yasak. Ayrıca nargile sigaradan daha çok nikotin içeriyor. Niye tantana ediliyor?
Bekle 18 den sonra içersin. Olmadı git bi tane kendine satın al mısır çarşısında her yerde var mübarek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şeriatla ne alakası var bu konunun sigara yasakken 18+ olması gayet de mantıklı bence. Zina gibi saçmalamamışlar en azından. Zaten biçok yerde tam olarak uygulanacağını zannetmiyorum hoş 18- sigara içen biçok kişi warken ohoo...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Eylül 2004 18:26 tarihinde demiş ki:
said:
Eraq, 10 Eylül 2004 14:58 tarihinde demiş ki:
...hiçbir kafenin bu saçma kuralı sallayacağını sanmıyorum...

nesi saçma yahu? hadi 18 yaş altına sigara serbest olsa anlıycam dediğini de, tütün sonuçta nargile..

Saçma dediğim nargile kafelere bar muamelesi yapıp reşit olmayanları almayacak olmalarıydı.
Galiba yokmuş öyle birşey, topic başlığından varmış gibi anlaşılıyor ama. :)
Bu arada (18+ olan bir arkadaş) nargile içerken, kafe sahibi yanımıza gelip "18 yaşından küçük var mı masada? Varsa içmesin yani." falan demişti.
Zaten yasak değil miydi yani?[signature][hline]Hayat sövünce güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 10 Eylül 2004 19:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 yil once bakkaldan gidip evdekilere kac kere sigara raki bira her turlu $eyi almi$tim yalan ya nerde etkili olacak? icen icecek ha belki bi nebze tophaneyi etkiler cunku en cok orda icildigi icin devriye falan gezerse zoraki almazla[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
lol be, akp değil solcu bir parti yapsaydı bu işi "aslanlarrrr, gerici osmanlı geleneklerini kaldırdılarrr, gençlerimiz zehirleniyordu helallll" diye zafer naraları atılırdı..

lol sam
kendi adıma cevap verirsem diyebilirim ki öyle bişe olsa kesinlikle bunu demezdim ben :)
sonuçta nargile öyle masumane "ordan bi elmalı bi de şeftalili var abi" den ibaret değil, hatta onlar aslında nargile bile değil o yüzden sigara gibi, alkol gibi kontrol altına alınması gayet normal

ama bu aralar 18 altına çalışıyolar baya bir nokta atışı oldu :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 10 Eylül 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 10 Eylül 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
lol be, akp değil solcu bir parti yapsaydı bu işi "aslanlarrrr, gerici osmanlı geleneklerini kaldırdılarrr, gençlerimiz zehirleniyordu helallll" diye zafer naraları atılırdı..

lol sam
kendi adıma cevap verirsem diyebilirim ki öyle bişe olsa kesinlikle bunu demezdim ben :)

yok zaten ben esasen "tsk sevişme ve akciğer kanseri olma özgürlüğümüzü geri getirsin" düşüncelerinde olan arkadaşlara kinaye sanatımın ucuyla (also see: uzay eriği) bir dokundurdum.. ;)

hele bir ab'ye girelim, o zaman 18 yaş altı counter-strike, quake filan da oynayamayacak, ben o zaman ne kıyamet kopacak onu merak ediyorum.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Eylül 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben "Amanin zina yapmayalım, alkol içmeyelim, duman emmeyelim yoksa devlet baba bizi maphusa kor!" anlayışına karşıyım.

Tamam içilmesin yapılmasın edilmesin ama öncelikle eğitimle sağlanmalı.

Ne dediniz?
Ha evet bence de ütopya, orası ayrı. :-P[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 10 Eylül 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
hepimiz biliyoruzki ailemizden gizli içiyoruz (sigara,içki,nargile)

nargile içmem, ama içki ve sigarayı biliolar. 18- olunca herşeyi gizli mi yapmak gerekio nedir yani?[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

geç bile kalındı
sigara nın öbür türlüsü olan birşey bu sonuçta, kafeye 18- almaya tabii ki birşey demiyorum ama nargile satışı yapılmamalı.

gerçi tıpkı sigara gibi kendini zehirlemek isteyen gençlik bunun da bi yolunu bulur, engellenemez ama olsun en azından kanunen uygun olmaması da bi adımdır.[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
Sosyal ağlarda paylaş

Şu başlığa mesaj atanların %50'si nargile sanki komple yasaklanmış gibi konuşuyor, yada ben yanlış okuyorum? Zina ve nargile olayını bir tutanlar zaten en uber insanlar oluyor..

Çok doğru bir karar olmuş, öpüyorum yanaklarından.

*!Nargilesinden tüttürür*[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

saçma bence ya
bıraksınlar 18 altındakilerde içsin rahatlıkla

en azından 40 yaşıma geldigimde 30-35 yaş arası süper saglıklı bir nesil görüp komplekse girmem :horace:[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

okudum canım sigara istedi..bi tane yakalım............oh bea.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...